Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΤΟΥ ΜΤΣ ;

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ… ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ.. ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙ 4/10/2001) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΑΠΟΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ… ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ «Ο ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΜΑΓΓΙΑ ΚΤΛ» ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!! ΠΟΤΕ ΓΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΕΥΤΟΜΑΓΓΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ) ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;;; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΝΤΙΚΙ 4/10/2001:

ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ και γραφεία που βρίσκονται στο ισόγειο του ΜΤΣ κλείνουν .Το κτίριο παραδίδεται στην ανάδοχη εταιρεία που θα το εκσυγχρονίσει και το εκμεταλλευτεί στη συνέχεια , σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Δ.Σ του ΜΤΣ.
Πριν όμως μετακομίσει και ενώ ήταν βέβαιη η μεταφορά του έγινε ριζική ανακατασκευή ισογείου και υπογείου, αίθουσες συσκέψεων ,ενημερώσεων (τίνων;),αίθουσες προβολής ,ξύλινες επενδύσεις ,μάρμαρα, τουαλέτες, πολυτελείας.’όλα με χλιδή και αρχοντιά.Κόστος αυτών ,άλλοι μιλούν για 60 άλλοι για 130 και άλλοι για 180 εκκατομύρια.
Και αυτά με απευθείας ανάθεση από το επιτελείο υπουργού εθνικής άμυνας. Στη συνεδρίαση της βουλής της 25ης Απριλίου είχε γίνει μεγάλος ντόρος για φοβερό ποσό που δαπανά το ΕΠΥΕΘΑ του οποίου ο Π/Υ το 2000 ξεπέρασε τα 8,9 δις , δηλαδή πολύ πιο πάνω από τον Π/Υ του υπουργείο Αιγαίου.
Εκεί ελέγχθη και είναι αλήθεια ότι για τα έργα μιάς 3ετίας δαπανήθηκαν 887 εκατομμύρια δραχμές.
Πού πήγαν τόσα λεφτά , τώρα δεν εξηγείται .Μήπως δεν είναι έτσι;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερχονται τώρα οι ΑΛΗΤΕΣ που κυβερνούν κατά τα λεγόμενά τους μία "διεφθαρμένη χώρα" να μας μειώνουν τις συντάξεις να μας κόβουν εντελώς τα δώρα και επιδόματα επειδή είμαστε κάτω των 60 ετών,και αυτοί που τρώγαν τόσα χρόνια αμέτρητα ποσά σε βάρος του κοσμάκη μένουν ανέγγιχτοι και κάνουν τη ζωή τους.
Φτού σας ρε ξεφτιλισμένοι...!
Θέλετε εκτέλεση ,ένας ένας κάθε μέρα..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εγώ που είμαι 60 παίρνω δώρα;
Δεν πρόλαβα να βγω στη σύνταξη τον Απρίλιο, μετά 39 χρόνια, και μου κόψανε 7.000 ευρώ το χρόνο τα καθάρματα. Διαφωνώ με τις εκτελέσεις μία κάθε μέρα. Θα πρέπει να γίνουν ομαδικά επί ενός ζυγού όπως εκτελούσε ο Κάστερ τους ινδιάνους για οικονομία στα πυρομαχικά. Εξ άλλου λεφτά δεν υπάρχουν για σφαίρες κι' ας λέει ότι θέλει ο ΓΑΠ.

Γιώργος Αιγάλεω

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο Μπεγλίτης που έλεγε στη Βουλή, ότι τον Οκτώβριο θα κατατεθεί κανονικά το μέρισμα. Μα οι άνθρωποι δεν έχουν καν τσίπα επάνω τους. Και τι σύστημα είναι αυτό κάθε τρίμηνο να περιμένουμε να πάρουμε τα λεφτά μας, που μας τα κρατούσαν για 35 και πλέον χρόνια και τα οποία πληρώθηκαν στο ταμείο με στερήσεις, με κόπο,με μόχθο, με ιδρώτα και με αίμα.
Τελικά μπορεί να μας απαντήσει ο Κύριος Πρόεδρος του ΜΤΣ ?
Μα τέτοια απαξίωση στους συναδέλφους του..!!

Ένας ακρίτας από ψηλά
(εδώ που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε παιδιά? Κάθε τρίμηνο ξυπνάτε από τον ληθαργο? Μόλις τα βάλουν ξανακοιμηθήτε...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.

Αν το μέρισμα δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το πληρώσουν ενα μήνα πρίν τις εκλογές μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι θα γίνει μετά απο αυτές.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε το ΜΤΣ και προσπαθεί να μας εξαθλιώσει.
Οι Ι5 μαζί με τους συμμορίτες,μας εκδικούνται.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΕΡΥΓΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Απόστρατος

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 13/10/2010
ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Η καταβολή μερίσματος Δ’ τριμήνου λόγω οικονομικής στενότητας μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου καθίσταται ανέφικτη.

Καταβάλλονται προσπάθειες εξεύρεσης ποσού για την τακτοποίηση μάλλον μέχρι την 22/10/2010.



Εκ του Μ.Τ.Σ