Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο αγώνας τώρα δικαιώθηκε!!!

Δάσκαλος αναλαμβάνει καθήκοντα Διοικητή Ναυστάθμου!
Το Πολεμικό Ναυτικό τι λέει; Ή είναι απασχολημένο με τις κρίσεις;

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα των έγκριτων Εφημερίδων Ελευθεροτυπία 17-11-2010 και Χανιώτικα Νέα 18-11-2010 όπου ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ακυρώνει τον διοικητή του Ναυστάθμου με ένα έκνομο και κατάπτυστο κείμενο καλύπτει όλες τις παράνομες πράξεις του διευθυντή του Ιδιωτικού σχολείου.
Ο κ. Ποντικάκης ο οποίος δεν πρέπει βέβαια να ξεχνά τα κατορθώματα του στο σχολείο των Κουνουπιδιανών και το πώς γλύτωσε από τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου (γλύφοντας και χρησιμοποιώντας την κομματική του ταυτότητα).
Ο διευθυντής του Ιδιωτικού σχολείου ο οποίος είναι άνθρωπος της νύχτας και υποστηρίζεται από κομματικούς πολίτες όλων των αποχρώσεων αφού οι δοσοληψίες του με την δικαιοσύνη ξεκινούν εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια απολαύστε τον και σε ώρα εργασίας στο «σχολείο».
(Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.)
Και να μην ξεχάσω ο άνθρωπος αυτός προσλήφθηκε με πτυχίο από την Γιουγκοσλαβία (Βελιγράδι) όταν τα πτυχία εκεί τα έδιναν με ένα τενεκέ λάδι.
Περιμένουμε: Από το Πολεμικό Ναυτικό μία αντίδραση.-
Από το υπουργείο Παιδείας να βάλει σε τάξη τους διορισμένους «αξιοκρατικά» δασκάλους Διευθυντές.
ΥΓ: Για την ΜΑΦΙΑ των δασκάλων οι αποκαλύψεις θα γίνονται σταδιακά για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορεί να ασχολείται με τις μ@κ@κίες σας, αργόσχολοι ε αργόσχολοι ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για τις πόρτες των Πανεπιστημίων, πάντως οι πόρτες των clubs θα είναι πάντα ανοιχτές για τα παιδιά μας...

Ανώνυμος είπε...

Τον Δκτή του Ναυστάθμου πολεμάει το αριστερό συνδικαλιστικό κατεστημένο της Ομοσπ. Ιδιωτικών Εκπ/κών Λειτ/γών (Κουρουτός και σία), το οποίο κάνει συνεχείς παραστάσεις στον ΥΕΘΑ και άλλους πολιτικούς φορείς (ΥΠΠ κλπ.), διαβάλλοντάς τον ("φασίστας, στρατοκράτης, τήρηση της νομιμότητας κλπ."). Διαβάστε εδώ: http://www.oiele.gr/?%CD%C5%C5%D3_%C1%CD%C1%CA%CF%C9%CD%D9%D3%C5%C9%D3. Οι παραστάσεις τους γίνονται και προς το ΠΝ (έχουν συναντηθεί με τον Υπγό). Ο Κουρουτός 3 την ώρα βρίσκεται στα Χανιά κι έχει βάλει στόχο είτε να το κλείσει είτε να εξουδετερώσει των Δκτή. Μόνο αν τον πάρουν με τις κλωτσιές οι γονείς θα βάλει μυαλό...

Ανώνυμος είπε...

O στόχος τους είναι να κλείσουν το σχολείο! Από την ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ: ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ Ο τρόπος διοίκησης του Δημοτικού Σχολείου του Ναυστάθμου αποτελεί πρόκληση. Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2010, στον 21ο αιώνα να υπάρχουν σχολεία τα οποία δεν διοικούνται από εκπαιδευτικούς και το καθ’ ύλη αρμόδιο Υπουργείο, το Υπουργείο Παιδείας. Το Δημοτικό Σχολείο του Ναυστάθμου χρηματοδοτείται με χρήματα του ελληνικού λαού, με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, και παρ’ όλα αυτά, θεωρείται «ιδιωτικό» και διοικείται από …Ναύαρχο, λες και πρόκειται για …αντιτορπιλικό ή τμήμα του ελληνικού στόλου!
Είναι καιρός πια να σταματήσουν οι πρακτικές προνομιακής μεταχείρισης ορισμένων και να σπάσουν τα διάφορα «άβατα». Είναι καιρός να ασχολείται ο καθένας στον τομέα του, ο Ναύαρχος με το ναυτικό και οι εκπαιδευτικοί και το Υπουργείο Παιδείας με τα σχολεία! Δεν αποτελεί τμήμα του έργου του Υπουργείου Εθνικής 'Aμυνας η λειτουργία δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να εντάξει το Δημοτικό Σχολείο Ναυστάθμου στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και όλη η λειτουργία του, καθώς και οι διορισμοί εκπαιδευτικών σε αυτό να περάσουν στο Υπουργείο Παιδείας.
Σημειώνουμε, για όσους δεν το ξέρουν, ότι σήμερα, προσλήψεις (και απολύσεις!) εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο του Ναυστάθμου κάνει ο …Ναύαρχος! Η ένταξη του σχολείου στο Υπουργείο Παιδείας θα βάλει τέλος σε κάθε υπόνοια αδιαφανών προσλήψεων στο σχολείο αυτό, καθώς οι προσλήψεις θα γίνονται όπως σε όλα τα άλλα δημόσια σχολεία, με ξεκάθαρο και διάφανο τρόπο, ενώ και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν δικαίωμα μετάθεσης από άλλα σχολεία και προς το σχολείο αυτό".

Αν περάσουν αυτά, το Σχολείο διαλύθηκε... Από ιδιωτικό θα γίνει άλλο ένα δημόσιο... Γονείς - μαθητές, παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας!

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος δεν έχει τα προσόντα και τις γνώσεις για να μπει μέσω ΑΣ
ΕΠ κοιτάει να μπει από την πίσω πόρτα...και ο νοών νοείτω...
Κι αν αποφάσιζει ο ...διοικητής για τις απολήσεις τί κάνουν εκεί οι αχρηστοι;