Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΘ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΘ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;

ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΜΘ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΘ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 «διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι μη επιθυμούντες μονιμοποίηση θα συνεχίσουν να υπηρετούν ως ΕΜΘ σύμφωνα με το προϊσχύων καθεστώς» ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;; ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΘ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ;;;;; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
Ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους αυτούς που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις και θα εκδόσει οδηγία προς τα επιτελεία να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το γεγονότα προκύπτει ότι κάτι ήξερε ο Α/ΓΕΣ και πάτησε πόδι να μην γίνουν ποτέ Αξιωματικοί..

Χιλιάδες αναφορές, προσφυγές, δημοσιεύσεις, πιέσεις, για να γίνουν μόνιμοι και τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος και τους ικανοποιεί ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα, ψάχνονται αν θα πρέπει να γίνουν μόνιμοι η να παραμείνουν εθελοντές?
IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ..
Αν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι σημαίνει να είσαι μόνιμος από εθελοντής, καλό θα είναι να ασχοληθούν με κάτι άλλο και όχι με τις Ε.Δ.
Που είναι οι ευφυέστατοι/λαλίστατοι ΕΜΘ που έγραφαν κατεβατά ανακοινώσεις σε όλο το WEB, να βγουν τώρα να εξηγήσουν τη διαφορά?
"ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ"
Γεμίσανε τον κόσμο αλογόμυγες κι από ουσία ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ευφυέστατο και λαλίστατο τσιράκι του Α/ΓΕΣ είσαι του λόγου σου...
Κοιτάξτε πως καταντήσατε την πατριδα εσύ και οι όμοιοι σου και άσε τους ΕΜΘ να βρούνε την άκρη μόνοι τους. Το μόνο που καταφέρνεις εκδηλώνοντας εμπάθεια προς τους ΕΜΘ είναι να ενισχύεις την πτώση του ηθικού στις Ε.Δ. και εσκεμμένα ή μη, γινεσαι όργανο αυτών που έχουν φτάσει την Ελλάδα σ'αυτό το χάλι.

Επειδή είμαι ΕΜθ και έχω γράψει αρκετά ως τώρα, άλλα αφού με κατέταξες στα ραδίκια και αδυνατώ να αντιληφθώ τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε έναν ΕΜΘ και σε έναν μέλλοντα μόνιμο ΕΜθ, θα σε παρακαλούσα να μου το εξηγήσεις...

Πιο συγκεκριμένα, θα ισχύει άλλο βαθμολογικό καθεστώς για τους "μονιμοποιηθέντες" ΕΜΘ???
Θα αλλάξει κάτι στη μισθολογική κλίμακα?
Θα έχουν άλλα καθήκοντα??
Θα αλλάξει κάτι στους ΠΟΥ?
Δεν θα μπορούν να τους απολύσουν-μετατάξουν?
Θα καταλάβουν οργανικές θέσεις?
Δεν θα μετατίθενται?

Τι ακριβώς?

Όταν σου εξηγήσει το ινδαλμα σου ο Α/ΓΕΣ πες το και σε μας...
και πες του να εκδώσει καμία διευκρινιστική οδηγία γιατί το IQ δεν μας φτάνει να κατανοήσουμε τα αυτονόητα! Ότι πρέπει για να μας σπρώξουν στην πρώτη γραμμή (για σφάξιμο) όταν θα μπουκάρουν οι Τούρκοι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2:18

κ. ΕΜΘ η απάντηση σου δικαιώνει τον 1:41.
Ξαναδιάβασε τι έγραψε και τι απάντησες και θα καταλάβεις.
Όταν ζητάγατε μονιμοποίηση δεν τα γνωρίζατε τα ερωτήματα που θέτεις?
Θα μας τρελάνετε όλοι σας?
Όσον αφορά την Τουρκοφοβία σου θα ήθελα να σου πω ότι θα πρέπει να ζητήσεις ευθύνες από αυτούς που σε τάιζαν όταν ήσουν μικρός, επειδή δεν έτρωγες το φαί σου, σου έλεγαν όταν θα σε φάνε οι Τουρκοι για να φοβηθείς και να φας και το πιάτο...

Ανώνυμος είπε...

Προς επισημο γλυφτη του Α/ΓΕΣ:

Και τους ΕΠΟΠ τους μονιμοποιειτε αλλα συνεχιζετε και τους φερεστε σαν σκουπιδια οπως σε εμας τους ΕΜΘ.
Ετσι μας θελετε και εμας ε?
Μονιμους δουλους και τα παιδια για τις πετσετες?

Πηγαινε αγορι μου να γυαλισεις καμια ζαντα και κανα αστερι στον φιλο σου τον Α/ΓΕΣ να σε προαγει σε υπασπιστη του και μην ασχολεισαι με εμας...θα ερθει η ωρα να ασχοληθουμε εμεις με ολους σας και συντομα μαλιστα.

CEREBRO EX

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 1:41,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Ο Α/ΓΕΣ?ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑΑΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΜΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΘ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ,ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ.ΕΣΕΙΣ ΑΞΚΟΙ ΚΑΙ Μ.ΥΠΑΞΚΟΙ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΝΘΣΤΗΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΞΚΟΣ) ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΘ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 3:03 ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 2:18 ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ "ΘΕΜΑΤΟΣ"ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΕΝΝΟΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3:03μμ

Η μονιμοποίηση που ζητούσαμε (και το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς που γράφετε προβοκατόρικα) ήταν εξομείωση με τις μονιμοποιηθείσες εθελόντριες.

Αφού αρνήθηκε ο Υπουργός να μας μονιμοποιήσει κατ'αυτό τον τρόπο, ψηφίστηκε η μονιμοποίηση στο επαίσχυντο άρθρο 69. Διαβάστε το. Αυτού του είδους η μονιμοποίηση επειδή δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο και επειδή δεν είναι σαν την μονιμοποίηση των Εθελοντριών τι ακριβώς περιλαμβάνει?

Όσο για την Τουρκοφοβία, κάτσε στο γραφειάκι σου να πληκτρολογείς διθυράμβους για τους Αρχηγούς, που δεν υπερασπίζονται στο ελάχιστο το υφιστάμενο προσωπικό τους και άσε τους άλλους που θα είναι στην πρώτη γραμμή.
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να βασιστούμε στα πολεμικά σας σχέδια...μιας και αφού μας θεωρείτε ραδίκια μάλλον θα μας στείλετε για βράσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Στον ΣΞ γιατι δεν ηρθε τιποτα??? Γιατι δεν ενημερωθηκαμε>>>>ΓΙατι τοσο σταρχιδισμος απο τα επιτελεια και τους σχηματισμους????

Ανώνυμος είπε...

H διχονεια καλά κρατάει. Μετά πως να μην μας κάνουν ότι θέλουν. Μεταξύ μας δεν μπορούμε να τα βρούμε.
Οι μεν ΕΜΘ εκτός από τα δίκαια αιτήματα τους ζητάνε και τρελά πράγματα και οι δε αξκοι εκτός από τις δίκαιες αρνήσεις τους αρνούνται στους ΕΜΘ και τα αυτονόητα δικαιώματα. Το ερώτημα είναι πιος έθεσε τις θέσεις των μεν και ποιος των δε. Έτσι απλά για να υπάρχει κοντρα.Δεν βλέπετε ότι μας δουλεύουν?...Και εμείς μαλώνουμε λες και αν φάει ο ένας θα πεινάσει ο άλλος.Ε ρε άξιοι για τίποτα δεν είμαστε. Κατευθυνόμαστε σαν τα κουταβάκια. Αλλά όχι από ηγέτες για πόλεμο και νίκη(αν θυμάστε στρατιωτικοί είμαστε) αλλά από άγνωστους σε διχόνεια και μαρασμό.


Συνεχίστε να μαλώνετε. Ποιος θα ήθελε 50000-80000 στελέχη ενωμένα. Καλύτερα να είμαστε αντίπαλοι σε στρατόπεδα Αξκων μον. Υπαξ. ΕΜΘ ΕΠΟΠ .....και σίγουρα θα βρεθούν και άλλα στρατόπεδα στην πορεία αφού δεν μπορούνα πλέον να μας χωρίσουν σε μπλε πράσινους και κόκκινους.

Ούτε ο Φράγκος φταίει ούτε οι αξκοι ούτε οι ΕΜΘ. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Απλά ορισμένοι αρέσκονται να μας ανακατεύουν από μεσα από την κατσαρόλα.