Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το ΔΣ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε την συμμετοχή της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στη συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνουν τα τριτοβάθμια σωματεία (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.λ.π.) την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως σας είναι ήδη γνωστό οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κα) έχουν κηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία με συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή.

Με την ευκαιρία αυτή η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. προτείνει την συγκροτημένη συμμετοχή όλων των Ενώσεων, Συνδέσμων, Συλλόγων των ΕΔ με το ακόλουθο σκεπτικό:

Συμμετέχουμε σε μία κίνηση που οργανώνεται από θεσμικά όργανα και δεν μπορεί να κομματικοποιηθεί ανεξάρτητα της όποιας κομματικοποίησης των προσώπων ή διοικήσεων.

Θα εκδηλωθεί έμπρακτα η συμπόρευση μας, η συμμετοχή μας και η αντίθεση μας στα διαλαμβανόμενα εναντίον της κοινωνίας, αυτή την περίοδο.

Θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά και μάλιστα ενωμένοι ως σώμα, σε μία μαζική κινητοποίηση.

Θα πάρουμε το βάπτισμα του πυρός χωρίς προσωπικό κίνδυνο σχολιασμού του αριθμού των συμμετεχουσών δυνάμεων.

Σε περίπτωση συμφωνίας σας, προτείνονται τα παρακάτω:

Ενημέρωση και όσων άλλων Ενώσεων, Συνδέσμων, Συλλόγων των ΕΔ δεν έχουν συμπεριληφθεί στο παρόν μήνυμα λόγω ελλείψεως στοιχείων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και καθορισμό εκπροσώπων ώστε να γίνει μία συντονιστική συνάντηση την Πέμπτη 9/12 και ώρα 18.00 στην ΛΑΕΔ και να καθοριστούν όλες οι περαιτέρω λεπτομέρειες.

Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον προτείνεται η κοινή παρουσία με κοινό πανό και χρήση γενικού τίτλου που θα μας καλύπτει όλους π.χ. Απόστρατοι ΕΔ ή κάτι παρεμφερές και η αξιοποίηση των ΜΜΕ ώστε να υπερτονιστεί η ενότητα όλων των δυνάμεων μας.

Από πλευράς ΑΝΕΑΕΔ ορίζεται ως εκπρόσωπος ο κ. Παναγιώτης Ασπροδίνης (τ/φ 6936614623) ο οποίος και θα συντονίσει οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί από πλευράς μας όπως και θα συμμετάσχει σε όλες τις απαραίτητες συντονιστικές συσκέψεις.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΣΠΡΟΔΙΝΗ ΑΠΟΒΑΛΑΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΑΤΕ Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΕΑΕΔ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΤΕ? ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Eαν δεν συγκεντροθούμε όλοι μαζί δεν γίνεται .Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για ακούγεται η φωνή μας.
Παρόλες τις απειλές στην συγκέντρωση στις 25 ΝΟΕ δεν έγινε τίποτα,κανείς δεν μας ενόχλησε.
Αφήστε λοιπόν τις φοβίες και για το γενικό συμφέρον αποφασίστε την συμμετοχή σας.Εξάλλου πολλα΄μελη της ΑΝΕΑΕΔ ήταν εκεί στις 25 ΝΟΕ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΚιΣ θα ασχοληθεί με τίποτα; μετά απο κάθε πρωτοβουλία άλλων απλά βγαίνει και λεει την άποψή της;καλά με τα είπε κάποιος. κρίμα ομως γιατί ηταν καλο σαν ιδέα. Οι ιδεες ομως θελουν και οραματιστες κι οχι πιονάκια.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους!!!!!
Μια ομαδικη κινητοποιηση απο διαφορετικες εργασιακες ομαδες!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στους δρομους και οχι τη Δευτερα ο ενας, την Τριτη ο αλλος κλπ
Οσοι περισσοτεροι φορεις τοσο το καλυτερο!!Μονο ετσι θα ακουστουμε!!Ενωμενοι υποστηριζοντας τα δικαιωματα ολων!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι? Να μπουμε κατω απο τις σημαιες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ? Και διπλα μας οι κουκουλοφοροι του συριζα να σπανε ο,τι σπαει και οι αναρχικοι να καινε ο,τι καιγεται? Θα ειναι μια καλη ευκαιρια για... προπονηση. Στοιχημα απο τωρα οτι θα περασουμε απαρατηρητοι εκτος αν εχουμε πλακατ και πανο που θα γραφουν... ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΕΤΕ-ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΒΕΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ κλπ. Μηπως χρειαζεται πολυ μυαλο καποιος για να ξεπερασει τα εμποδια που μας εβαλαν καποτε "καποιοι" στη δημιουργια συνδικαλιστικου οργανου? Δημιουργηστε ΤΩΡΑ την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Ε.Α. ΚΑΙ Ε.Ε. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!! Σε μια μονο μερα (δε γραφω νυχτα για ευννοητους λογους) θα δημιουργηθει ενα τερας που θα τους ταρακουνησει ολους. Αιωνες τωρα ενημερωνομαστε για φλεγοντα θεματα που μας αφορουν απο δω κι απο κει(RADIO ARVYLA). Ξυπνηστε επιτελους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΑΕΔ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗΛΙΚΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο 6,37μμ, ωραίο το χιούμορ σου. Όταν θα σου κόψουν τελείως το μέρισμα και οι απώλειες των εισοδημάτων σου φτάσουν στο 35-40%, θα επανέλθω με ανέκδοτο για να σου φτιάξω το κέφι.....Εκτός και αν δεν είσαι συνάδελφος και λες καμμία ....