Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ξεπουλάνε το Ναύσταθμο της Σαλαμίνος!

Κε Βενιζέλο, γι' αυτό τον επαναφέρατε; 
Επειδή είχε προϋπηρεσία στο λαμόγιο τον Άκη; 
Αν δεν προσέξετε θα σας χρεωθεί κι εσάς ο Cold Water αλλά ως Water-gate! και ο νοών νοείτω..

ΕΡΩΤΗΣΗ : 6622/24-11-2010
Προς : Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγ. Βενιζέλο
Θέμα : Προετοιμάζεται εκποίηση του Ναυστάθμου Σαλαμίνας
Σε αλλεπάλληλες σοβαρές καταγγελίες, που εν τούτοις παραμένουν αναπάντητες από την Κυβέρνηση, προβαίνει ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Ναυστάθμου Σαλαμίνας, (Σ.Ι.Π.Ν.Σ.). Όπως υπογραμμίζεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ετοιμάζεται να εκποιήσει τα μοναδικά «φιλέτα», που έχουν απομείνει στον Ναύσταθμο, δηλαδή :.....

· Τα τμήματα Παροχής Ενέργειας Ηλεκτρισμού με πάνω από 25 υποσταθμούς τάσης 20.000KV και στρεπτά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη. Το ΔΣ του Σ.Ι.Π.Ν.Σ. τονίζει ότι με μοναδική εντολή του Υπαρχηγού ΓΕΝ επιχειρείται κατάργηση της Σύμβασης Εργασίας, αλλοιώνονται οι εργασιακές σχέσεις και αναιρείται η δυνατότης επισκευής και συντήρησης των υποσταθμών και ηλεκτροπαραγωγών ζευγών.
· Οι πλωτές δεξαμενές όπου είναι άδηλο, λόγω της αλλαγής του τρόπου εργασίας, το πώς θα γίνεται ο δεξαμενισμός και ο αποδεξαμενισμός των πολεμικών μας πλοίων.
Το ΔΣ του Σ.Ι.Π.Ν.Σ. συνδέει τις ανωτέρω εξελίξεις με την μεθόδευση κλεισίματος συνεργείων του Ναυστάθμου Σαλαμίνας, όπως το τμήμα περιελίξεων, το χυτήριο, το μηχανουργείο, το συνεργείο OTOMELARA κλπ.
Το ΔΣ του Σ.Ι.Π.Ν.Σ. καταλήγει ότι εζήτησε αρμοδίως να λάβει γνώση όλων των συμβάσεων ανάληψης εργολαβιών του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά συνάντησε τείχος άρνησης.
Η εικόνα που προκύπτει από τα ανωτέρω είναι απογοητευτική και αποδίδει, στην ουσία, την προϊούσα αδυναμία του Ναυστάθμου Σαλαμίνας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός :
1. Αληθεύει ότι με εντολή του Υπαρχηγού ΓΕΝ άλλαξε ο τρόπος εργασίας του ιδιωτικού προσωπικού στην Σαλαμίνα, που εδώ και 35 χρόνια λειτουργούσε άψογα, χωρίς καθυστερήσεις, ατυχήματα, ή απώλειες ζωής; Σε καταφατική περίπτωση, ποιοί ήταν οι λόγοι της εντολής αυτής;
2. Αληθεύει ότι το ΥΕΘΑ προσανατολίζεται να εκποιήσει τα υγιή τμήματα των πλωτών δεξαμενών και το τμήμα παροχής ενέργειας; Εάν ναι, ποιό θα ήταν το όφελος;
3. Εκτιμά ότι η εξέλιξη αυτή είναι προς όφελος της Εθνικής μας Άμυνας;

Ο ερωτών
Ιωάννης Κοραντής
Αναρτήθηκε από EFENPRESS

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βγούνε τα λαμόγια των δεξαμενών και να μας πούμε πως είχαν καταφέρει να είναι αναντικατάστατοι τόσα χρόνια, και να παίρνουν με τις υποτιθέμενες υπερωρίες και Σαββατοκύριακα 7.000 ευρώ το μήνα, είχε δεν είχε πλοίο πάνω η δεξαμενή.

Τώρα που χάσανε το μαρουλάκι που το ελάμβαναν παράνομα τόσα χρόνια εθελοτυφλώντας οι πάντες, τους έτσουξε!!!

Θα μπει τάξη λαμόγια θέλετε δεν θέλετε, αλλιώς από που θα πάνε όλοι οι ξεζουμιστές του ΠΝ.
Άντε να χαθήτε παλιό κλέφτες του Κερατά, μιλάτε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο πεσ τα ανωνημε αυτος που αρθρογραφει συνεχεια κατα αυτου του ανθρωπου με εκανε να τον συμπαθισω συγκρινοντας τον με την τονια-τον βαψομαμαλια- τον αστηνομο σαινη - το γαμπρο ελεος !!! ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

βρε γελοίε αρθογραφε... διαβάζουν και πολύ που ξέρουν. πόσα κοροιδα να πιασεις?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ, ΠΙΑΣΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COLD WATER ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ;ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ...ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5:32

ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΜΕ.
ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΙς Ε.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ (ΕΛΠΙΖΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ).
ΑΝ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.

-ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΙΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.

- Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟΣ Κος ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ).
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΙΚΡΟ ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΡΑΓΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΡΑΔΙΚΙ??

Υ.Γ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 1 Δεκεμβρίου 2010 5:32 μ.μ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά κοπρητεύσατε τρώγοντας τα λεφτά μας και πίνοντας καφέδες. Πήγαίνετε στην δουλειά, αν πηγαίνετε, στις 09.00 και γεμίζετε την πύλη του ναυσταύθμου στις 13.00.