Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δεν συμμετέχει ο Σταύρος Λάλας στην εκδήλωση του ΛΑΟΣ;

Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;

Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.
Την πληροφορία μας την μετέδωσε αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ.

3 σχόλια:

Πειραιάς Όσοι Ζωντανοί 1 είπε...

Η απόπειρα παραπληροφόρησης για τις Εθνικές εκδηλώσεις των Ιμίων, δεν θα περάσει.

Τα όσα κάποια μπλόγκς αναπαράγουν ως πληροφορίες από τον κο Κουριανίδη, σχετικά με «καπηλεία εκ μέρους της Νεολαίας του ΛΑΟΣ», των ονομάτων των κ.κ. Σάββα Καλεντερίδη και Στίβ Λάλας, αποτελούν για άλλη μία φορά διαστρέβλωση της αλήθειας αλλά και μία προσπάθεια σαμποταρίσματος εκδηλώσεων για Εθνικό θέμα.

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Ο μεν κύριος Καλεντερίδης, είχε δεχθεί την συμμετοχή του στις δύο εκδηλώσεις για τα Ίμια που διεξάγει η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ., αύριο 30/1 στις 11.30π.μ. στο ξενοδοχείο Κάραβελ στην Αθήνα και την Δευτέρα 31/1 στις 7.00μ.μ. στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. Πρίν λίγες ημέρες μας ενημέρωσε ότι θα λείψει τελικώς σε ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί. Κατόπιν πρότασής μας, μας παραχώρησε βιντεσκοπιμένο μήνυμα – συνέντευξη, για να προβληθεί στις εκδηλώσεις και στο οποίο μάλιστα μας κάνει αποκαλύψεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά για το θέμα των Ίμίων. Στο μήνυμα αναφέρεται και συγκεκριμένα στους συγκεντρωμένους νέους των εκδηλώσεων (Μετά την αυριανή και μεθαυριανή συγκέντρωση, το βίντεο θα ανέβει στο διαδίκτυο για να αποδειχθεί πόσο λίγοι και ψεύτες είναι όσοι προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να σπιλώσουν τις Εθνικές εκδηλώσεις μας).

Στην περίπτωση του Στίβ Λάλας, επαναλήφθηκε η ακύρωση της τελευταίας στιγμής, λόγω θανάτου συγγενικού του προσώπου. Παρά το ότι όπως μας είπε ήθελε να βρίσκεται στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, αυτή η εξέλιξη δεν του επιτρέπει να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του, αλλά δέχθηκε και αυτός να μας παραχωρήσει βiνταοσκοπιμένο χαιρετισμό για την συγκέντρωση.
Η προσπάθεια κάποιων κύκλων, να σπιλώσουν τον Εθνικό αγώνα της ΝΕ.Ο.Σ. τους έφερε στο σημείο, όχι μόνο να σαμποτάρουν εκδηλώσεις Εθνικού χαρακτήρα αλλά και να εκμεταλλεύονται ένα δυσάρεστο γεγονός θανάτου, προκειμένου να διαστρέψουν την πραγματικότητα.

Αξίζουν μόνο καταφρόνηση.

Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Karolos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Karolos είπε...

Ονομάζομαι Κάρολος Γεροβασιλείου (6944 864408), είμαι Επίτιμος Γενικός Γραμματέας ΝΕ.Ο.Σ. Βορείου Ελλάδος και φίλος τόσο του Στήβεν-Σταύρου Λάλα όσο και του Γιάννη Κουριαννίδη. Επίσης, είμαι υπεύθυνος για τη μεθαυριανή ενωτική πορεία.

Η μόνη αλήθεια για το Σταύρο Λάλα είναι η εξής: η πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία ήταν πριν από 20 ημέρες και η απάντησή του θετική. Μετά από μια εβδομάδα πάλι τηλεφωνικά κανονίσαμε τον τρόπο μετάβασης και επιστροφής του από τη Χρυσούπολη. Επίσης, δια ζώσης στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών μίλησε κατ' ιδίαν με τον Γενικό Υπεύθυνο ΝΕ.Ο.Σ. Β.Ε. Δημήτρη Ζιαμπάζη ("Ναι, αδερφέ, αν δεν έχω κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα έρθω"). Χθες συνομίλησα μαζί του για να κανονίσουμε το ραντεβού για τη μετάβασή του και μου είπε ότι έχει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (συγχωρέθηκε συγγενής Α΄βαθμού). Του εύχομαι ολόψυχα συλλυπητήρια στη νέα του δοκιμασία. Στην εκδήλωση θα μεταδοθεί βιντεοσκοπημένος του χαιρετισμός.

http://www.facebook.com/Karolos72