Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τι έγραψε ο Τύπος για την άσκηση της 71 Α/Μ ΤΑΞ

Ποιόν θα δέρνει ο στρατός (οεο);
Κινήσεις ΜΑΤ από το στρατό;
Ασκήσεις για την αντιμετώπιση του εχθρού-λαού;
Ριμέϊκ το Πολυτεχνείο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Καλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει σε ολοκληρο ΓΕΣ ΕΝΑΣ Αξκος που να έχει παρακολουθήσει το Σχολείο Εκπροσώπων Τυπου στη ΣΔΙΕΠ ή στο ΠΚΕΕΥΕ?
Δεν υπάρχει έστω ένας ικανός να κάνει αυτή τη δουλειά, δηλαδή να βγαίνει στα κανάλια ή να απαντά σε δημοσιεύματα?
Δεν υπάρχει κανείς στο Επιτελείο του Α/ΓΕΣ να κάνει μια δήλωση ή να γράψει ένα δελτίο τύπου?
Ημαρτον πια με αυτούς τους δημοσιογραφίσκους που ο καθένας βγαίνει και γράφει ότι θέλει χώρις να κάνει έρευνα, ρεπορταζ ή ακόμα να ρωτήσει το ΓΕΣ για να πάρει και την άλλη άποψη, βρε αδελφέ!!

Ανώνυμος είπε...

Στον φίλο του 2:56μμ:
Όπου ΓΕΣ αντικατέστησε το με ΓΕΕΘΑ.
Γιατί σε αυτό υπάγεται το Κέντρο εκπαιδευσης ειρηνευτικών αποστολών.
Ως εκ τούτου από κει θάπρεπε να βγει κάποιο δελτίου τύπου.
Απλά "κάποιον" βολεύει να σέρνεται το θέμα και να ακούγεται το ΓΕΣ και ο Αρχηγός του... γιατί άραγε? ε..... ε.....?
Και βέβαια οι αδαείς εσκεμμένα ή όχι δημοσιογράφοι θάπρεπε να γνωρίζουν ή να τους τόχει πει ο "κάποιος" ότι η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα υπάρχει από χρόνια στο πρόγραμμα του κέντρου για λόγους που δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς αν γνωρίζουν την αποστολή του κέντρου.
Αυτά....
Army alert αν θέλεις νασαι αντικειμενικός και υπηρετείς την αλήθεια θα πρέπει να αναρτήσεις πρωτοσέλιδο το σχόλιο.

@rmy @lert είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΕΔ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΘΕΣΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ. ΤΟ ΓΕΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 71Α/ΜΤΑΞ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΕΣ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΟΥΡΟΣΕΒΑΤΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ... ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΛΕΟΝ!