Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σε... εγρήγορση οι απόστρατοι

Έτοιμος ο ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ για νέες κινητοποιήσεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ_13

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζί κι ενωμένοι χωρίς πια κοματικούς διαχωρισμούς γιατί αυτοί μας φάγανε και θα μας τρώνε μια ζωή

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει άμεσα μήνυση και αγωγή από τον Σύνδεσμο κατά παντός υπευθύνου για την κατάντια του ΜΤΣ. Πρέπει κάποτε τα δοτά κομματόσκυλο που διαχειρίστηκαν με τόση ανευθυνότητα τα χρήματα μας να πάνε φυλακή και να γίνει δήμευση της περιουσίας τους. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ Η ΤΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, σε αποκλειστικότητα, δημοσιεύω το πρόγραμμα κινητοποιήσεων των αποστράτων:

Πρώτον
Συντεταγμένα (ο αρχαιότερος πίσω και αριστερά!) πορεία 10 ΜΕΤΡΩΝ από το άγαλμα του Παπάγου μέχρι το δεντράκι που βρίσκεται πιο κάτω στον παράδρομο. Βεβαίως άπαντες θα φέρουν ένδυμα περιπάτου. Θα είναι απολύτως ήσυχοι και θα διαλυθούν ΑΜΕΣΑ μετά.
Δεύτερον,
Μετά την παραπάνω δυναμική κινητοποίηση, υποβολή αναφοράς από τον αρχαιότερο απόστρατο, όπου με σύντομο και ευπρεπή λόγο θα παρακαλεί την Υπηρεσία να επανεξετάσει τα οικονομικά θέματα. Βεβαίως, η Υπηρεσία έχει όλο το δικαίωμα να μην απαντήσει, να επικαλεστεί το Μνημόνιο ή να μεταθέσει την επίλυση στο μέλλον. Στη συνέχεια ο αρχαιότερος -και εξυπνότερος τοιουτοτρόπως - θα κοινοποιήσει την απάντηση στους λοιπούς. Αυτό.
Τρίτον,
Μετά την αναφορά-καταπέλτη του αρχαιοτέρου, θα διοργανωθούν τέια (τσάγια κοινώς) σε λέσχες και θέρετρα, όπου:
θα διαβάζονται εκτενή αποσπάσματα του πονήματος "Χωρίς Ιππείς" στους παριστάμενους απόστρατους ενώ στη συνέχεια θα ανταλλάσσονται αναμνήσεις από την θητεία των αποστράτων όπου θα περιγράφεται πόσο άριστα διαχειρίζονταν εκείνοι τα πράγματα επ' ωφελεία της πατρίδος βεβαίως-βεβαίως!
Τέταρτον
Η Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, μετά από τις παραπάνω ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ενέργειες των αποστράτων, θεωρείται ΒΕΒΑΙΟΝ ότι θα ενσκήψει στα προβλήματα. Τότε θα συγκροτηθεί μια ομάδα από απόστρατους φυσικά η οποία και θα διαπραγματευθεί πλέον τα καινούρια προνόμια των στρατιωτικών. Αυτά φαντάζομαι δεν μπορεί να είναι οικονομικά, αφού ασκούμε λειτούργημα, ούτε προς βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αφού ο στρατιωτικός εργάζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ποια θα είναι τα αιτήματα; Τα έχω - σε αποκλειστικότητα και αυτά!
- Άμεση αλλαγή του κανονισμού περί στολών. Όχι μόνο καινούρια αφρικάνα αλλά και αμερικάνα και αγγλίδα και κογκολέζα. Όχι όμως του χρόνου. Τώρα. Χθες!
- Άμεση θεσμοθέτηση νέων ηθικών αμοιβών, όπου όλα τα στελέχη θα κληθούν άμεσα με ίδια μέσα να αγοράσουν και να φέρουν. Βεβαίως αυτά θα είναι πανάκριβα διότι δεν είναι δυνατόν το στέλεχος να μη φέρει εξαρτήματα της βέλτιστης ποιότητας (όταν πρόκειται το ίδιο να τα αγοράσει άσχετα αν όταν τα δίνει η Υπηρεσία είναι τα χειρότερα)
- Άμεση αλλαγή του μπερέ σε Δίκωχο. Έτσι για να κινηθεί η αγορά και να επιστρέψουμε στις παραδόσεις μας.
- Άμεση παράδοση όλων των οικοπέδων και ακινήτων ΤΕΘΑ στους δήμους του "Καλλικράτη" ώστε κυριολεκτικά να ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ το κύρος των στελεχών στις τοπικές κοινωνίες.
- Επάνδρωση ΟΛΩΝ των οικονομικών οργανισμών του ΥΕΘΑ (ΜΤΣ, ΑΟΟΑ, ΟΣΜΑΕΣ κλπ) μόνο με απόστρατους, και μιλάω από γραφέα μέχρι Πρόεδρο, ώστε να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το έργο της εξυγείανσής τους. Είναι γνωστό ότι ο στρατιωτικός μπορεί να διοικήσει από ομάδα μέχρι Διαπλανητική Αυτοκρατορία. Γιατί όχι και Οικονομικούς οργανισμούς!

Άιντε με τις υγείες μας!

Ανώνυμος είπε...

Οι απόστρατοι που επανδρόνουν υπηρεσίες είναι μεγαλα εργατόπαιδα.πηγαίνουν στη δουλειά τις 9 και στις 10 φεύγουν για το σπιτι τους ειδικά οι διοικητές

Ανώνυμος είπε...

Για το σχολιο του 22 Οκτωβρίου 2010 3:35 μ.μ. πολυ καλο.
Ετσι ειναι.
Στρατηγοι για πασα νοσο και πασα μ....
Γνωστες των παντων
και φυσικα αψογοι σκυφτες.

Ανώνυμος είπε...

sa den drepeste ligo pou kounisate tin kolara sas molis sas valan xeri ta fraga esis iste ayti pou ta fagate mazi me ton pagalo lamogia