Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Το Αμόκ της πρασινοσκουφίτσας

Αμόκ έχει πιάσει την πρασινοσκουφίτσα του Alter και RealFM Κάτια Μακρή για την απόφαση τμήματος του Συμβουλίου τηε Επικρατείας με την οποία κρίνεται αντισυνταγματικό το δικαίωμα συμμετοχής των αλλοδαπών στις πρόσφατες εκλογές.

Σήμερα (3/2/2011) απο τον RealFM παρέα με το νέο κολλητήρι της Ανδρεά Κωνσταντάτο προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις λέγοντας με περίσσιο θράσος και λανθάνουσα βλακεία ότι αν ίσχυε ο νόμος του αίματος για συμμετοχή στις εκλογές στην Αμερική δεν θα είχαμε Μάικλ Δουκάκι, Τζωρτζ Στεφανόπουλο η Γιαννούλα. Εκείνα τα οποία δεν λέει είναι πιο σημαντικά από εκείνα που λέει.

Οι ανωτέρω κύριοι είναι Αμερικανοί υπήκοοι από γεννήσεως. Η Αμερική σαν χώρα μεταναστών δεν μπορεί να έχει νόμους υπηκοότητας με βάσει τον νόμο του αίματος γιατί τότε οι μόνοι που θα είχαν δικαίωμα ψήφου θα ήταν μόνον οι Ινδιάνοι, όσοι έμειναν από αυτούς. Για να ψηφίσεις στην Αμερική πρέπει να είσαι Αμερικανός υπήκοος είτε από γέννησης είτε δια πολιτογραφήσεως Οι μόνιμοι αλλοδαποί κάτοικοι (Green Card) δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι μετανάστες και τα παιδιά τους που μπήκαν παράνομα στην Αμερική δεν έχουν κανένα δικαίωμα.

Για να αποκτήσεις την Αμερικανική υπηκοότητα χρειάζονται 5 χρόνια νόμιμης παραμονής. Στην συνεχεία περνάς από γιατρούς, δίνεις πολλές φορές δακτυλικά αποτυπώματα, περνάς εξετάσεις αγγλικής γλώσσας και αμερικανικής ιστορίας και μετά ορκίζεσαι πίστη στην αμερικανική σημαία “One nation under God”. Στην Αμερική κυρία Μακρή, η υπηκοότητα δεν είναι δικαίωμα αλλά προνόμιο.

Η πρασινοσκουφίτσα προσπαθεί να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων μηρυκάζοντας το τι κάνουν η Αμερική και οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι καταπληκτικό Μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες χώρες όταν βολεύει. Θα θέλαμε να μας πει πως βλέπουν στην Αμερική, τα Πανεπιστήμια, το πανεπιστημιακό άσυλο , την χρηματοδότηση των κομμάτων, τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα. Όχι να μνημονεύουμε την Αμερική όταν και όπως συμφέρει προς δημιουργία εντυπώσεων.
http://tabouri.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημασία δεν δίνετε στην υστερική δήθεν "δημοσιογράφο";

Ανώνυμος είπε...

Ποιός την ...... λογαριάζει μωρέ αυτή την ξεκούδουνη ;

Αλλά μάλλον επειδή κανείς δεν την ...... λογαριάζει, γι αυτό και κάνει σαν τη φοράδα στο μαντρί !!

Άντε και του χρόνου ιδιαιτέρα σε κανένα υπουργικό..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου,

Η "δημοσιογράφος" σου (η φοράδα) δεν κάνει για το μαντρί.

Μάλλον θα έκανε για το μαγαζί (STRIP SHOW) του φίλου μου!!!

Να στριφογυρίζει στον σωλήνα!!!
Σαν τις ρωσίδες,αφού δεν θέλει να είναι Ελληνίδα εξ αίματος!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα των "ανδρών" ...εξ αίματος Ελλήνων μπροστά σε μια γυναίκα που "ορθώνει" την άποψή της, για να τη νοιώθουν πίσω τους οι Ελληναράδες κουραδόμαγκες ! Για κοιτάχτε τα επίθετά σας, μετά τις άθλιες μούρες σας στο καθρέπτη και στο τέλος δείτε τι κουβαλάτε στο μυαλό σας και θα καταλάβετε αμέσως τη καταγωγή σας... απ' τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη !!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ μη μιλάτε.

Πλακώσανε οι "Μπράβοι" και οι "Προστάτες"!!!
Ρε συ μήπως σου θίξαμε τις "ρωσίδες" σου;

Σε κάθε περίπτωση τι σχέση έχει ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης με το "πορωμένο" κοριτσάκι σου που το παίζει "δημοσιογράφος". Τηρεί κανένα κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας;
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε, γελοίο φασιστάκι των 7:39, ξαναδιάβασε τι λες, μάθε λίγο να συντάσσεις τη σκέψη σου, μάθε λιγο Ελληνικά, πάρε ένα λεξικό και διάβασε τι θα πει δεοντολογία, που την άκουσες κάποια στιγμή και σου άρεσε... ηχητικά ! Το Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη "αστέρι" μου, το έγραψα για σένα, να κοιτάξεις τη άγριομουτσόνα σου στο καθρέπτη, να "αποκωδικοποιήσεις" το επίθετό σου και να "αξιολογήσεις" τα σκατά που κουβαλάς στο κεφάλι σου....για να καταλάβεις τη σχέση σου με τους Έλληνες, που επικαλούνται οι όμοιοί σου για να "στηρίζουν"τις αηδίες τους.....

Ανώνυμος είπε...

Για τον τύπο (ή τύπισσα) που υποστηρίζει την πρασινοσκουφίτσα:
Μεγάλε σε λάθος blog βρίσκεσαι. Πήγαινε να χτυπηθείς πουθενά αλλού για την τιμή της φοράδας και των μελανόχρωμων εραστών σου.
Φιλάκια !

Ανώνυμος είπε...

΄Εχεις δίκαιο φίλε μου. Η "αγριομουτσόνα" μου δεν ξέρει γράμματα. Ούτε μπορεί να "ορθώσει" άποψη. Μόνο η δικιά σου μπορεί να λέει ότι της "καυλώσει". Βλέπεις οι επτά (7) ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είναι και αυτοί αγγράμματοι!!! Αλλά η δικιά σου αξίζει όσο μια τρίχα από τα απόκρυφά τους. Ενώ εμείς δεν δικαιούμεθα να ομιλούμε!!!Αυτό λοιπόν δεν είναι φασισμός; Αυτά σου άφησαν (αμφιβάλλω αν έχεις ιδέα) ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης;
΄Οσον αφορά για τη δεοντολογία, σε πληροφορώ ότι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει.Αρκεί να σε πληροφορήσω ότι έχω συντάξει μερικούς σχετικούς Κώδικες!!! Εσύ ξέρεις τι θα πεί Κώδικας; ΄Η ξέρεις μόνο από Σ.Κ.20-1 κ.ο.κ.

Ανώνυμος είπε...

μηδενιστη της κακιας ωρας των 8.42. μια και τα χωνεις στον 7.39 πηγαινε να δεις και τα αποτελεσματα των επιστημονικων ερευνων για το κατα ποσο ταυτιζεται το DNA των αρχαιων Ελληνων με τους σημερινους Ελληνες (98% αν δε κανω λαθος) και μετα θα μας πουλησεις και πνευμα. Ψευτοπροοδευτικε και 'ανοικτομυαλε'
Με καποιους σαν και σενα γεμισε η Ελλαδα και γι αυτο παμε κατα διαολου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί τσακώνεσθε;
΄Εχει δίκαιο η Κάτια! Θα έπρεπε να ισχύει και εδώ το Αμερικάνικο "σύστημα",(όπως με ΔΟΥΚΑΚΙΣ , ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π.)Τότε όμως ποιά υπηκοότητα θα είχε ο Κύριος GAP ή αλλιώς ΤΖΕΦΡΥ; Φυσικά την Αμερικάνικη! ΄Ομως τότε εγώ πως θα τον είχα Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης; Δεν με λυπάσθε;
Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε χιλιοχρησιμοποιημένα καθίκια, βρήκατε μια γυναίκα με την όποια άποψη και βγάλατε όλο το μένος σας; Όσο για σένα... με τους κώδικες, ξανακοίταξε τι και πως γράφεις...Είναι ποτέ δυνατό να πιστέψει κάποιος ότι έχεις πιάσει ποτέ "χαρτί και μολύβι"...και εντελώς προφανώς βιβλίο;;; Ξαναρίξε μια ματιά στη λέξη δεοντολογία και προσάρμοσε την έννοια της με τις μπούρδες που έγραψες.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6:39 διάλεξε αν είμαι μηδενιστης της καλής ή της κακιάς ώρας, γιατί αν είμαι της κακιάς... θα έπρεπε να συμφωνείς μαζί μου,...μιας και είσαι της κακιάς συμφοράς !

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι των καθεστωτικών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας παρακαλούνται να αλλάξουν ρεπερτόριο και πίστα. Αρκετά μας αηδίασαν. Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά για ρίξουν τις ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ τους. Εκεί θα βρουν κοινό της αρεσκείας τους για ικανοποίηση των γκεμπελικών τους απόψεων.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε των 10:48, λες να μη ξέρω σε τι "κανάλι" είμαι και σε ποιούς μιλάω; Τους έφαγα στη "μάπα" 35 χρόνια και ξέρω καλά τη στόφα του γενίτσαρου. Ίσως εσύ μπορείς να καταλάβεις(αφού κοντολογις μου λες,... πως αντέχω ακόμη να "διαλέγομαι" εδώ), τι είναι να αντιμετωπίζεις μόνος,...το "πυρ ομαδόν" χυδαιότητας και ανοησίας απ' τους "νεάτερνταλ" αυτούς, που δυστυχώς συντάσσεσαι μαζί τους ! Λοιπόν, ο μόνος λόγος που συνεχίζω, είναι γιατί πιστεύω ότι μέσα στο "βούρκο" αυτό, υπάρχουν καθαρά μυαλά και συνειδήσεις, που φοβούνται, όπως εσύ πιθανόν, μη τους πάρει το χουντικό "βρωμόρεμα" και ποιός τους ξεπλένει ύστερα....
Ποιος είναι λοιπόν ο αντίλογος με τα επιχειρήματά του στη γυναίκα αυτή, που ούτε καν ξέρω και πιθανόν να μη με ικανοποιεί ο λόγος της; Αν άκουσες εσύ τίποτε άλλο από χυδαιότητες και αηδίες πες μου και μένα.....Αν φάνηκε ότι υποστηρίζω τις απόψεις της, ως "πακέτο"(και αυτό είναι λάθος), αυτό έγινε γιατί αισθάνθηκα απλώς την ανάγκη να υπερασπίσω ένα ανυπεράσπιστο άνθρωπο και δη γυναίκα απ' τη χυδαιότητα των "συναδέλφων" σου !

Ανώνυμος είπε...

...αντικαθεστωτικέ των 3:56,πάρε το "κειμενάκι" σου και δείξτο σε κάποιο τυχαίο πολίτη, κάποιας ηλικίας. Λοιπόν αν σου πει ότι δεν βγήκε, ως φόρμα(όχι αυτή που φορούσες,... μη σε μπερδεύω τώρα), από ανακοινωθέν της 21ης, χάνω ό,τι πεις...
Τώρα εξηγησέ μου σε παρακαλώ με τις ΧΡΥΣΕΣ κορώνες τι εννοείς; μήπως χρυσούς τραπεζίτες, γιατί αυτοί καταργήθηκαν...
Για πες μου τώρα, μεταξύ μας, ενάντια σε ποιο καθεστώς "παλεύεις";...ρε μπας ενάντια στο Καπιταλιστικό και είμαστε μπροστά σε ένα επαναστάτη ολκής και δε το καταλάβαμε;
Εκείνο πάλι το γκεμπελικό που το άκουσες πάλι, σαν τον άλλο με τη δεοντολογία...Ξέρεις αλήθεια τι ήταν ο Γκέμπελς; ή το λες επειδή το άκουσες και σου άρεσε, σε κάποια συγκέντρωση του ΛΑΟΣ, άντε της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ;
΄Εδωσες πάντως εικόνα ! Είναι σαν να σε βλέπω, με κουστουμάκι, γραβατούλα και σκαρπίνι, χωριστρούλα με μπριγιαντίνι...και προπαντός επαρχιώτικο υφάκι στρατόκαυλου του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"
Ρε κατακαημένο παιδί, πες σε κανένα άλλο να γράφει για σένα, γιατί μόνο θλίψη προκαλείς...

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε φίλε μου (2.56 Μ.Μ.),
Τα δάκτυλά μου έχουν βγάλει κάλους από το γράψιμο!!! (έχω γράψει εκατομμύρια σελίδες, δεκάδες μελέτες άρθρα σε περιοδικά και βιβλίο 300 σελίδων)!!!

Εσύ όμως έχεις κάλο στο μυαλό!!!

Αμφιβάλω αν έχεις τελειώσει και το Λύκειο;

Γιαυτό είσαι ευτυχής που δεν γνωρίζεις τη δυστυχία σου!!!
.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε(η) που αντιλέγεσαι με τους "γενίτσαρους", είμαι ο μεγάλος (10:48). Κάνεις λάθος γιατί δεν συντάσσομαι με κανέναν, ούτε και κουβαλάω τίποτα χουντοειδή σύνδρομα, όπως λες.
Απλά, έτυχε να παρακολουθήσω το φερέφωνο για το οποίο μιλάμε (και παρα-ασχοληθήκαμε κιόλας) κάποιες φορές στην τηλεόραση.
Εκεί και διαπίστωσα οτι, δυστυχώς, οι χούντες που περιγράφεις δεν δημιουργούνται μόνο από ακραία καθεστώτα, αλλά υπάρχουν και σε ευνομούμενα (;;) και δημοκρατικά (;;) κράτη.
Πώς αλλιώς να ονομάσω την άκρατη υπεράσπιση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των κυβερνητικών αποφάσεων από το φερέφωνο ;
Και μην πεις οτι είμαι κομματικά βαμμένος, γιατί δεν ισχύει. Απλά δεν μου αρέσει να με περνούν για ανεγκέφαλο αμερικανάκι, που του κάνουν πλύση εγκεφάλου και του αρέσει κι από πάνω.
Και για να κλείνω, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις εσύ ποτέ παρακολουθήσει τους δικανικούς του φερέφωνου στο Alter ;

Ανώνυμος είπε...

Δυό απαντήσεις
Στον 11:44 : Ξαναδιάβασε τι γράφεις ή δείξτο σε κάποιο τρίτο, για να καταλάβεις επιτέλους... που έχεις το κάλο. Το "κείμενο"είναι ανάξιο του όποιου σχολιασμού....
Στον 11:47 :Καταρχήν δεν καταλαβαίνω εκείνο το "αντιλέγεσαι με τους γενιτσάρους". Τους "ανθρώπους" που έχουν πουλήσει τη ψυχή τους και την αξιοπρέπεια τους, σ' ένα σύστημα εξουσίας,...όχι πολύ μακρυα απ' την Οθωμανική, για ν' ανεβούν τα "σκαλιά" της και να κατακυρωθούν ως "άνθρωποί" της, απλώς τους αντιπαρέρχεσαι,...ως άρρωστους και δεν έχει νόημα η όποια επικοινωνία μαζί τους....Πιστεύω, απ'αυτά που γράφεις,να αναγνωρίζεις πολλούς τέτοιους εδώ μέσα. Οι άνθρωποι αυτοί,... μετά τη προσφορά των "υπηρεσιών" τους, δηλαδή μετά τη διαδικασία, που τους υπέβαλε το σύστημα,... για να γίνουν καλοί γενίτσαροι, καθίστανται ανίκανοι, ως πολίτες της χώρας τους !!! Γιαυτό βλέπεις το θλιβερό φαινόμενο της "ομαδικής" προσκόλλησής τους στα κυβέρνώντα κόμματα...και τους πιο άρρωστους στα ακροδεξιά. Αν βλέπεις κάτι άλλο πες το μου ! Και είναι φυσιολογικό για τέτοια άρρωστα άτομα, παθιασμένα από τη μια, για εξουσία και φοβισμένα απ' την άλλη, ιδιαίτερα σε καταστάσεις πολιτικής αβεβαιότητας, να αναζητούν την "σιγουριά" τους εκεί που έμαθαν τόσα χρονια....
Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ ! Ναι, η δημοκρατία και στη χώρα μας είναι χωλή και χρειάζεται η αναγέννησή της(όχι η καταργησή της, όπως "ευαγγελίζονται" οι γενίτσαροι), στα δεδομένα του 21ου αιώνα, του αιώνα της πληροφορίας και της γνώσης !!!

Ανώνυμος είπε...

Αρρωστημένε και κομπλεξικέ
της 7.11 Μ.Μ.

Τώρα κατάλαβα γιατί έχουν βαρέσει διάλυση και οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις!!!
Γιατί είχαν στις τάξεις τους κάτι αρβυλοκέφαλους σαν και σένα!!!
Ευτυχώς όμως που έφυγες και γλίτωσαν!!!
Και δεν έφτασαν οι γείτονές μας στον ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε των 10:58, είπαμε, όχι κι' έτσι, ντροπή ! Και να θέλω να σε υποστηρίξω με ακυρώνεις με τις χοντράδες σου ! Όχι κι' ετσι....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 5.59 Μ.Μ.
Σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη!!!
Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να θίξω γενικά τις ΄Ενοπλες Δυνάμεις και το σύνολο των Στελεχών που την υπηρετούν!!!

Το συγκεκριμένο "υβρίδιο" όμως δεν έχει θέση μεταξύ μας και μας δυσφημεί όλους!!! Αποτελεί ντροπή για το Σώμα των Στελεχών!!! Αν ανήκει σ΄αυτό και δεν είναι προβοκάτορας!!!

Και πάλι συγγνώμη!!!