Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τι υποστήριξε ο Καρατζαφέρης για τους άνδρες της ΜΥΚ

Θετικός στην τιμωρία των ανδρών της ΜΥΚ και ο Καρατζαφέρης!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΑΧΤΟΥΝ
Υπάρχει περίπτωση να αποταχθεί κάποιος δίχως δίκη;


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια συνθήματα σε δημόσιες παρελάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, θα φας τέτοια pswlia στις εκλογές που θα είναι όλη δική σου. ΚΑΘΙΚΙ ε.. ΚΑΘΙΚΟΚΑΘΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΩΜ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΗ ΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.....ΣΑΝ ΤΟΝ 3.26, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΜΕΥΤΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ??????

ΤΟ ΠΕΡΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ Η΄ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΄΄ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ????

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

θελει και ο διπλοπροσωπος τώρα ψήφους αλλογεννών, βρε ΟΥΣΤ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθούν κάποιοι να μπερδεύουν σκοποπίμως συνθήματα που ακούγονται στην εκπαίδευση των ΟΥΚ με αυτά που μπορούν να ακούστουν σε μία δημόσια, επίσημη παρέλαση. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ. Αφήστε λοιπόν τα ψέμματα. Τελικά και δεν πείθετε κανέναν και τους εαυτούς σας εκθέτετε. Και όπως έχουμε ξαναπεί, αν ήταν μάγκες τα ΟΥΚ ας δήλωναν την απαξία τους ΠΡΟς στους πολιτικούς στις θέσεις των επισήμων. Αλλά τρέμουν και αυτά για το μισθουλάκο του δημοσίου υπαλλήλου που παίρνουν.

Ανώνυμος είπε...

4.47 δεν εχεις ιδεα τι σημαινει παρελαση γιατι δεν εχεις ιδεα τι θα πει εθνικο συναισθημα, τα υπολοιπα ειναι πολιτικες μα^#%$%$ς.

Ανώνυμος είπε...

12.35
Eσύ έχεις ιδέα τι πάει να πει παρέλαση; Στην παρέλαση φωνάζεις μπινελίκια και βρισίες; Έτσι τιμάς αυτούς που τιμώνται εκείνη την ημέρα; Έτσι εκφράζεται το εθνικό συναίσθημα; Θα προτιμούσα να το εκφράζατε μη επιτρέποντας στις τουρκικές φρεγάτες να αρμενίζουν στο Αιγαίο, και όχι βρίζωντας τον κάθε κακομοίρη αλβανό.

Ανώνυμος είπε...

βρε ουστ ουστ παπαγαλακια εχετε κανει τον κοσμο στα μετρα σας οταν θα ερθουν ομως και στην δικη σας την αυλη τοτε να σας δω μεχρι και τους ζητιανους διωξατε στους ολυμπιακους και τωρα τη μου το παιζεται ιστορια....αλλα βεβαια αυτοι ηταν ελληνες... οσο για σενα φιλε μου που γραφεις οτι τρεμουν για τον μισθουλάκο αν τρεμαν δεν θα τα λεγαν... τενεκε ε τενεκε.

Ανώνυμος είπε...

re 3.17 exeis katalavei se poia xora zeis? den exeis katalavei gi ayto stoy to tinmizo:

Το πόσο πολύ θα πιεστεί μια τουρκική φρεγάτα μέχρι και τη ρίψη προειδοποιητικών βολών για να εγκαταλείψει ελληνικά ύδατα, θα το αποφασίσει ο υπουργός εξωτερικών! του τύπου αρσένη παλαιοτέρου( σου θυμίζει κάτι μήπως ΙΜΙΑ)ή παγκάλου

Από κει και πέρα τι περιμένεις από ένα κυβερνήτη, το πολύ πολύ αν γίνει κάτι τέτοιο ,θα του περάσουν χειροπέδες ή θα τον βγάλουν τρελό.