Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Πατροκοσμάς και το νέο Νομοσχέδιο για τα όπλα

Σας παραθέτω δύο κείμενα, προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και περί του νέου νομοσχεδίου για τα όπλα.
Τα όποια συμπεράσματα ή συσχετισμοί δικοί σας.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
43. «Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώσει».
(Να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν από τους παραμεθόριους, στεριανούς και νησιώτες).

Κατά την 99η του βιβλίου του κ. Τριανταφύλλου: «Ξένος στρατός θα έρθει, Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει. Θα ζητήσουν όπλα. Νά' χετε διπλά, να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερώσετε». (O πόλεμοςθα αρχίσει ταχύτατα το βράδυ, χωρίς προειδοποίηση. Την άλλη ημέρα όλα θα είναι διαφορετικά. Έχει όμως και αλληγορικό νόημα, διότι άλλοι μας αποκοιμίζουν πνευματικά (αυτοί που όλα τα εμφανίζουν ωραία) και άλλοι μας ξυπνούν (όσοι μας προειδοποιούν, όταν ξεχνάμε το νόμο του Θεού). -ΛΜΔ)

Νομοσχέδιο για τα όπλα
Μετατρέπεται σε κακούργημα (κάθειρξη έως είκοσι χρόνια) η παράνομη οπλοφορία πολυβόλων όπλων, βαρέως οπλισμού, πολεμικών τυφεκίων, υποπολυβόλων, χειροβομβίδων και όλμων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο νομοσχέδιο που εναρμονίζει την ελληνική νομοθεσία με σχετική ευρωπαϊκή οδηγία αναφορικά με τον έλεγχο της απόκτησης και της κατοχής όπλων. Θετικές σε γενικές γραμμές, αλλά με αρκετές παρατηρήσεις- ενστάσεις, ήταν οι κρίσεις των κομμάτων για το νομοσχέδιο που ήδη υπερψηφίσθηκε επί της αρχής του από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν έχει "ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΟΥΛΗΔΕΣ";;;;;


Λαμόγια ε παλιολαμόγια;;;;;;


Έρχεται η ώρα σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ