Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού αρνιόταν ελέγχους, την ώρα που εκρηκτικά έκαναν φτερά

Δεν συντάχθηκε έκθεση σύλληψης
Η ΕΛΑΣ δεν έχει δικαίωμα να ανακρίνει Στρατιωτικό
Εμπόδιζαν ακόμη και τη Ναυτονομία!

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για τη σύλληψη υπαξιωματικού (κελευστή) του ΠΝ, του Β.Κ., ο οποίος είχε υπεξαιρέσει μεγάλη ποσότητα υλικών υπονομεύσεως (εκρηκτικών) από πλοίο στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Ο ανωτέρω τύπος, που εμπλέκεται με τρομοκρατική οργάνωση της άκρας αριστεράς, υπηρετούσε στο ναρκαλιευτικό «Πλειάς». Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πως φτάσαμε στην ανακάλυψη...
Εδώ και ένα χρόνο, η Ναυτονομία είχε πληροφορίες για αφαίρεση υλικών από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Επί ένα χρόνο, προσπάθησε να εισέλθει δια της προβλεπόμενης διαδικασίας (με σχετικά έγγραφα στο ΓΕΝ), στο Ναύσταθμο. Στάθηκε αδύνατο, καθώς το ΓΕΝ αντιδρούσε και απαγόρευε γραπτώς, την είσοδο στα όργανα της τάξης, που ήθελαν να πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους. Όλως τυχαίως, ο επικεφαλής του, Σούλης Μιχάλαρος, είναι συγγενής εξ αγχιστείας (μπατζανάκης) με τον Α/ΓΕΝ, Δ. Ελευσινιώτη. Μάλιστα, όταν η Ναυτονομία πήγε έξω από το Ναύσταθμο και προέβη σε ελέγχους, βγήκε έξω ο ίδιος ο διοικητής του Ναυστάθμου για να τους αποτρέψει. Φυσικά, η υπεξαίρεση υλικών, συνεχιζόταν... Το ΠΝ, με τη στάση του, βοηθούσε την «δουλειά» της άκρας αριστεράς. Απίστευτα πράγματα...

Κολοτούμπα, αλλά... «διακριτικά»
Όμως, τα πράγματα ζόρισαν, καθώς μπήκε στη μέση η Αντιτρομοκρατική της ΕΛΑΣ, που άρχισε να δυσφορεί για τα τεκταινόμενα. Στις 11 Απριλίου, η φυσική ηγεσία του ΓΕΝ ζήτησε από τη Ναυτονομία τη σύλληψη του κελευστή! Για κάποιο παράξενο λόγο, δεν συντάχθηκε έκθεση σύλληψης, κάτι που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Κάποιοι στο ΓΕΝ, κάτι ήθελαν να κρύψουν. Ως συνήθως. Ο ύποπτος, παραδόθηκε από την ομάδα Μεταγωγών της Ναυτονομίας στην Αντιτρομοκρατική, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε αστυνόμο Β' της ΕΛΑΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δεδομένου ότι είναι ένστολος και δεν του είχε απαγγελθεί κατηγορία από τον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Σημειωτέον, ότι η ΕΛΑΣ δεν έχει δικαίωμα να τον ανακρίνει, εφόσον είναι ένστολος. Όλα έγιναν με τρόπο που παραβιάζει βάναυσα τη νομιμότητα και πολύ αμφιβάλουμε αν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν ενήμερος... Αλλά, επί ΠΑΣΟΚ η νομιμότητα είναι κάτι «σχετικό»...

Το ΠΝ δοκιμάζεται...
Επί ένα χρόνο, ανώτατοι αξιωματικοί του ΠΝ παρεμπόδιζαν τον έλεγχο στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας από τη Ναυτονομία, απαντώντας αρνητικά στα απανωτά αιτήματά της. Το τι μπορεί αυτό να κόστισε στην κοινωνία και στην ασφάλειά της, ας το κρίνουν οι αρμόδιες αρχές. Αλλά και μετά, έγινε απόπειρα κουκουλώματος. Όσο για τους αξιωματικούς του Ναυτικού, αυτοί απλά δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους...
http://www.elkosmos.gr/

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχάλαρος είναι μεγάλη υπόθεση και από όπου και να τον πιάσεις στην σταδιοδρομία του "βρωμάει"...
Πέρσυ ήθελε να διώξει τα πληρώματα των σκαφών των Ειδικών Φρουρών ώστε οι συντοπίτες του να ψαρεύουν παράνομα ανενόχλητοι και να θησαυρίζουν!!!!!!
Τα συμφέροντα στην Σαλαμίνα είναι μεγάλα και ο Μιχάλαρος παίζει το ρόλο του.
Δεν είναι τυχαίο τίποτα στο ΠΝ που είναι σε αυτή τη θέση δεύτερο χρόνο και σε κάθε τι που θέλει να κάνει επικαλείται τον Αρχηγό.
Άσε με το ποιόν του σαν Αξιωματικός έπρεπε να έχει αποστρατευτεί σαν Πλοίαρχος κι αυτός με τις πλάτες του Αρχηγού πάει να γίνει Ναύαρχος!! Αυτή είναι αξιοκρατία, Αξιωματικοί μέσα στην διαπλοκή και απαράδεκτοι επαγγελματικά να προχωράνε λόγω εντοπιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια αρχη θα γελασω [(χαχαχαχαχαχα)Εδώ και ένα χρόνο, η Ναυτονομία είχε πληροφορίες για αφαίρεση υλικών από το Ναύσταθμο Σαλαμίνας ,Στάθηκε αδύνατο, καθώς το ΓΕΝ αντιδρούσε και απαγόρευε γραπτώς, την είσοδο στα όργανα της τάξης, που ήθελαν να πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικούς ελέγχους] και στην συνεχεια θα επιστρεψω να καταθεσω τις αποψεις μου για την Ακεφαλη Ναυτονομία και τις επιτυχιες τις .
Υ.Γ : Θα μας τρελανη ο αρθρογραφος

Μετα τιμης
Ενας Κομπλεξικος .....

Ανώνυμος είπε...

To post όσον αφορά την δραστηριότητα της Ναυτονομίας είναι πέρα για πέρα αναληθές.
Αυτό φαίνεται να είναι ακόμη ένας δάκτυλος του Πολίτη, όπως με τις ψευτιές με τον ναρκωμανή στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Αποδεδειγμένα.
Βέβαια η δραστηριότητα του Μιχάλαρου είναι επιλήψιμη διότι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το παίζει μεγαλοπαράγοντας χρησιμοποιώντας πάντα τις σχέσεις του με τον Αρχηγό. Σ' αυτό βέβαια δεν φταίει ο Αρχηγός, αλλά θα πρέπει να του βάλει λίγο πάγο διότι έχει πάρει πολύ θάρρος και γενικώς έχει ξεφύγει. Αυτό είναι γνωστό σε όλους στο Ναυτικό και ιδιαίτερα στο Ναύσταθμο. Αν συνεχίσει έτσι ο Μιχάλαρος να εκθέτει τον Αρχηγό, πάει η Αρχηγία του ΓΕΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ.ΤΑΣΟ,ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΝΑΣ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΨΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχάλαρος ο επονομαζόμενος και "Σούλης" είναι ικανός για όλα ακόμη και για κόμπλα στην Ναυτονομία. Δεν υπολογίζει τίποτα ούτε καν τον Β' κλάδο του ΓΕΝ ούτε τον Υπαρχηγό. Ότι θέλει κάνει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Εδώ έχει διαταχθεί με έγγραφο υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Αρχηγό σε άμεσο βοηθό του να πάει να παραλάβει Α' Μηχανικός σε πολεμικό πλοίο από τον Δεκέμβριο του 2010 και δεν τον αποδεσμεύει.
Δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε καν τον άνθρωπο που περιμένει να αντικατασταθεί στο πλοίο. Δεν τόλμησε ούτε ο Αποστολάκης ούτε ο Κατσάρης να κάνει κάτι, αφού για όλα επικαλείται τον Αρχηγό.
Υπάρχει δικαιοσύνη στο ΠΝ???
Αν ναι που είναι κ. Αρχηγέ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΟ ΨΑΡΑΣ ΑΠΟ ΜΑΡΟΚΟ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑΣΟ.ΤΑΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ.ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΑΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑΣΟ

Ανώνυμος είπε...

1ον : Χαχαχαχαχαχα( ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ) είπαμε να λέμε @α@ακιες αλλα όλα έχουν και όρια.....θες ονοματα ή φωτογραφιες θυμωμενε Ψαρα ?

2ον : Κυριοι και κυριες να προσεχεται στα ονοματα που ξεστομιζεται γιατι δεν το εχουν και πολυ να σας τυλιξουν σε μια κολλα χαρτι οι Δημοκράτες !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΠΑ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΙ ΓΛΥΨΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΛΥΨΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι γινεται με αυτο το Ναυτικο , πουλαει τα τελευταια 2 χρονια καργα !!! Προτείνω εκπομπή στο Κρατικο καναλι οταν αποστρατευτουν , θα βαρέσει τρελά Νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

Οι λαμογιες με τους ψαραδες ειναι γνωστες και καθολου τωρινες. Πισω κρυβονται βουλευτες της περιοχης μιας και τα μεροκαματα ειναι μεγαλα. Ασφαλεια δεν υπαρχει μιας και τα συμφεροντα ειναι μπροστα.Τα πληρωματα της ασφαλειας Ν.Ε καθε βραδυ παιζουν το κεφαλι τους απο τον πετροπολεμο με τους ιθαγενεις ψαραδες.Οι τελευταιοι δε εχουν σκαφη ομοια με αυτα καταδρομικων επιχειρησεων χαμηλου προφιλ και σβηστα πλοικα!!Φυσικα δεν υπαρχει καλυψη απο την Υπηρεσια μιας και ειναι απροσωπη.
Το θεμα γενικα με την υπεξαιρεση υλικων ειναι ακομα πιο μεγαλο και ειδικα με την σημερινη οικονομικη/ασυμμετρη κατασταση θα πρεπει να επιδειξει μεγαλυτερο ζηλο στην αντιμετωπιση του. Παντως το θεμα υπεξαιρεσης των εκρηκτικων δεν ειναι τωρινο και ειχαν προταθει λυσεις που φυσικα δεν εφαρμοστηκαν ποτε.
Εκ των εσω........

Ανώνυμος είπε...

Ο Α/ΓΕΝ επιστρέφει αύριο από Μυτιλήνη, έχει βγει σχετική ανακοίνωση, για να δούμε θα κάνει κάτι για τις πομπές του Μιχάλαρου η θα κάνει το κορόϊδο. Απ' ότι φαίνεται κι ακούγεται σε όλο το Στόλο η καταγγελία για την μη αποδέσμευση του Ανθυποπλοιάρχου για τα καθήκοντα του Α' Μηχανικού είναι απόλυτα ακριβής, παράνομη και καταχρηστική από μέρους του ΝΣ. Θέλω να πιστεύω ότι θα το λάβει σοβαρά υπόψη και αποκαταστήσει την αδικία ο Αρχηγός...

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλει ο Μιχάλαρος να μην εκθέσει τον Αρχηγό και συντοπίτη του, πρέπει αύριο κιόλας να έχει αποδεσμεύσει τον "επιτελή του". Αν ήταν ο Καραμαλίκης και είχε υπογράψει μετάθεση Αξιωματικού υπήρχε περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος να κάνει αυτά που κάνει ο Μιχάλαρος σήμερα? Θα είχε απαλλαχτεί από τα καθήκοντά του σε χρόνο πριν το καταλάβει.
Ο Μιχάλαρος εκτός του να ψήνει σουβλάκια στον βλητικό σταθμό καλώντας όλη την Κούλουρη να τρώει τζάμπα και να δίνει "ρουσφέτια" με την σέσουλα, κάτι άλλο ξέρει να κάνει? Απ' ότι φαίνεται στον Ναύσταθμο δεν λειτουργεί τίποτα, και μην μας πει ότι φταίει η Κυβέρνηση που δεν δίνει χρήματα? Διότι όταν είναι κάτι για την Σαλαμίνα γίνεται αμέσως χωρίς να υπολογίζεται το κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλαβω το προβλημα στο Ναυτικο ειναι ο Μιχαλαρος τωρα ? Πρωτα ο ΥΓΕΝ μετα Ο ΑΓΕΝ τωρα ο Δ/Ν.Σ ? Και για να εχουμε καλο ερωτημα γιατι δεν εβγαινε τοοοοοσο καιρο καποιος να πει για τα τεκτενομενα στο Ν.Σ αφου απο τους γραφοντες ολοι γνωριζαν και ολοι δεν μιλουσαν ? Το army alert υπαρχει καιρο τωρα , γιατι δεν καταθετατε τα παραπ[ονα σας εδω αφου παρακολουθητε που παρακολουθητε το blog απο τους Δημοκρατες του Πενταγωνου ......

Ανώνυμος είπε...

Παραθετω περιστατικο προσφατο στην Αμφιαλη.Βαρκα χωρις φωτα με κουκουλες στα κεφαλια ακουμπησαν πυραυλακατο που ηταν απεναντι μας και αμολησαν τα δυχτια τους.Τους φωναζαμε να απομακρυνθουν γιατι ερχοταν να δεσει πλοιο εκεινη την στιγμη και μασ στολισαν με μπινελικια αμεριστου καλους.Οταν ηρθαν οι Φρουροι με το σκαφος τους απλα τους κοιτουσαν, και οταν τους ρωτησαμε γιατι δεν εκαναν κατι μας ειπαν οτι οι εντολες που εχουν απο τον Διοικητη ειναι απο μακρυα στα 300 μετρα και χωρις εμπλοκη !!! Ερωτηση τοτε τι τους χρειαζομαστε ? Αν την ωρα που εμπαινε το καραβι τα δυχτια μπερδευαν την προπελα τι θα γινοταν ? Παντως την επομενη θα τους φτιαξω και καφε

Ανώνυμος είπε...

Σταματείστε επιτέλους τις α α κίες.Σας ενοχλεί που έχει ο άνθρωπος κοντά του εναν δικό του συνεργάτη και δεν σας ενοχλει που εδώ και πολλά χρόνια ολες οι νοσηλεύτριες και οχι μονον ηταν γραμματεις... αξιωματικων και οπου πηγαιναν τις επαιρναν μαζί τους λες και ηταν δικό τους εξάρτημα.Φτάνει πια ρε παιδιά ελεος αφηστε τους ανθρώπους ησυχους.Και αν υποστηρίζουν τον τοπο τους που ειναι το κακο . εδώ παλαιότερα στην Πατρα ειχαν μετατεθεί καμμια διακοσαρια σε υπηρεσία που ισα που χωραγε τριάντα.Ηρεμείστε.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ενοχλεί που ο "άνθρωπος" έχει κοντά έναν συνεργάτη κύριοι συναδελφοι, ενοχλεί που ο συνεργάτης αυτός πρέπει να πάει σαν Μηχανικός που είναι, να κάνει προσόντα Α' Μηχανικού σε πλοίο όπως πήγα κι εγώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
Δεν πήγε σαν Σημαιοφόρος (2007-2008) διότι εντελώς αξιοκρατικά ήταν με μετάθεση στην Κύπρο επί διετίας, πιο πριν ήταν στην ΔΝΕ με ειδική αποστολή από τον Καραμαλίκη να επιβλέπει τον ΔΝΕ Παπαγιαννίδη και πιο πριν ήταν στις μεταθέσεις των Αξιωματικών στο ΓΕΝ/Β3. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να πάει να κάνει αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν όλοι οι Αξιωματικοί ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ χρησιμοποιώντας τον Μιχάλαρο και τις γνωριμίες του σε στρατιωτικό επίπεδο. Αν αυτό είναι δικαιοσύνη και αξιοκρατεία, να τον χαίρεστε κ. Αρχηγέ. Να δούμε τώρα αν περάσει του Μιχάλαρου και του "επιτελή" του, που θέλει κατά τον σχολιαστή 08:05 να είναι ίδιος με νοσηλεύτρια/γραμματέας και να τον παίρνει μαζί του ο Μιχάλαρος σαν εξάρτημα. Να δούμε το καλοκαίρι όταν θα τοποθετηθούν Μηχανικοί ως Α' στα πλοία και κάνουν αυτά που κάνει του Μιχάλαρου ο "Ειδικός Επιτελής" τι θα κάνει ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ, θα βάζει για Α' Μηχανικούς Σηματωρούς? Λίγο αξιοπρέπεια δεν βλάπτει κύριοι του Β' Κλάδου, ή βγάζετε μεταθέσεις ή κοροϊδεύετε τον κόσμο. ΙΣΟΝΟΜΙΑ για όλους, ΑΡΚΕΤΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ του κάθε Μιχάλαρου και των προστατευομένων τους.
Ένας παλιός Α' Μηχανικός.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμενη δημοσιευση ειναι για την απωλεια υλικου απο το ΠΝ. Φυσικα μεριδιο ευθυνης εχουν ολοι οι εμπλεκομενοι ασχετα εαν κανουν την δουλεια τους ή οχι. Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και οχι απο την ουρα! Η γουρουνοκεφαλη στον ΠΟΝ η υπεξαιρεση εκρηκτικων, η απωλεια σχοινιων,ξυλειας κτλπ ειναι μερικα απο τα ελαχιστα αναφερομενα προβληματα. Αυτο που εχει σημασια ειναι η δημιουργια ενος ανεξαρτητου συστηματος ασφαλειας για τις Ν.Ε και οχι μπαλωματα της τελευταιας στιγμης. Να προχωρησει επιτελους το σχεδιο για την ενωποιηση της ΝΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ και ας σταματησει πλεον ο φοβος. Ειναι φοβερο στην εποχη που ζουμε να μην υπαρχουν ROE λογω φοβιας των ανωτερων. Λυσεις υπαρχουν για ολα. Πρεπει να κλεισουν οι τρυπες επιτελους με την αγορα νεου ρουχου! Το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο εαν χρησιμοποιηθουν ηδη υπαρχοντα μεσα και εκπαιδευση.
Εκ των εσω....

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σας δουλεύει ο DUKE όλους και καλά κάνει αφού βρήκε χαϊβάνια και συνδιαλέγεται. Αν δεν είχε πάει στην Κύπρο εκτός σειράς και ήθελε να πάει όπως φάνηκε, θα έκανε σαν τρελός να πάει για τα προσόντα του Α' Μηχανικού που παίρνει full μόρια? Σίγουρα ναι.
Οπότε λοιπόν τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Κάναμε την δουλειά μας όταν ήμασταν πρωταγωνιστές και μέσα στα κέντρα των αποφάσεων και με την εύνοια και προστασία του Καραμαλίκη? Τώρα να πάει κάποιος άλλος να κάνει τη λάτρα κι εμείς "Ειδικοί Επιτελείς" και παροχή υπηρεσίων στο νούμερο "2" του Πολεμικού Ναυτικού.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ανώνυμος είπε...

Παλιέ Α μηχανικέ.... πολύ εμπάθεια με τον κ.Μιχάλαρο.Γιατί αλήθεια?Πολύ θα ήθελα να μάθω αλλά φτάνει πια δεν θέλω.Πάω να κάνω Πάσχα στο χωριό μου.Θα σου πω κάτι που λένε εκεί οι απλοί άνθρωποι.Οταν θέλεις το κακό καποιου άλλου ανθρώπου αυτό γυρίζει σε σένα.Και πάλι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Παλιέ Α μηχανικέ πρόσεξε αυτό που θα σου γράψω τώρα.Ο βοηθός του ΝΣ δεν συνυπηρέτησε ποτέ με τον Παπαγιαννίδη.armyalert να διασταυρώνεις τις πληροφορίες που δημοσιεύεις γιατί αρχίζεις και γίνεσαι αναξιόπιστος.

Ανώνυμος είπε...

Έχω αρχίσει και προβληματίζομαι με το army alert. Παλιότερα η εγκυρότητα ήταν ένα από τα ατού σας. Τώρα πια όλο αδιασταύρωτες πληροφορίες στο άγχος της πρώτης είδησης.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει άγραφος κώδικας μεταξύ των ανωτάτων, όταν γίνονται οι τοποθετήσεις προσωπικού να έρχονται σε συνεννόηση και κανείς να μην πειράζει τους επιτελείς κανενός διοικητή αν δεν υπάρχει συμφωνία. Και είναι λογικό. Όντως ο Δούκας δεν συνυπηρέτησε με τον Παπαγιαννίδη. Ο Δούκας είναι το μαύρο πρόβατο του ΓΕΝ. Κι αυτό επειδή κάτι τυπάκια θέλησαν να επιβάλουν πράσινες, μπλε, κόκκινες πολιτικές γραμμές και προσπαθούν να εξαλείψουν τους μη εντεταγμένους στα καλούπια τους.

Κι επειδή στη Σαλαμίνα μένουμε, στο ναυτικό είμαστε και ξέρουμε τους ανθρώπους για τους οποίους μιλάτε, είναι εύκολο να ρίχνεις λάσπη με την ασφάλεια του ανώνυμου. Εκείνο που δεν είναι εύκολο, είναι να γνωρίζεις την αλήθεια για την πορεία του συγκεκριμένου διοικητή, για το πόσο κόντρα στα συστήματα έχει πάει όλα αυτά τα χρόνια (ειδικά από τη ΓΕΠΝ). Δυσκολότερο δε, είναι να την παραδέχεσαι.

Και μην ακούω γελοιότητες για ψαράδες και τέτοια. Ρωτήστε τους ειδικούς φρουρούς να δείτε πόσο έχουν σφίξει οι κώλοι σε θέματα ασφάλειας στρατοπέδου και πόσα προβλήματα έχει φέρει αυτή η ανελαστικότητα στους τυπάδες που ψάρευαν τσιπούρες από τα πετρέλαια του ναυστάθμου και της μοσχοπουλούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 20 Απριλίου 2011 3:09 μ.μ.θα ηθελες ή δεν θα ηθελες να μαθεις ....μας μπερδεψες !!!Αραγε ποιο κακο θελει ο καταγγελων ? Να γινουν τα προβλεπομενα και να αποδεσμευτη και ο αλλος συναδελφος ? Καλο θα ηταν να μας το κανεις ποιο λιανα !!!!

Αγαπητε 21 Απριλίου 2011 2:02 μ.μ. απο ολη την καταγγελια αυτο σε ενοχλησε εσενα ή οτι το Army Alert σας εχει κανει να χασετε τον υπνο σας με τις λαμογιες ? Τι κριμα που ξυπνησαν και μη εχοντες μεσον !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε 23 Απριλίου 2011 10:53 π.μ.το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? Μαλλον ζεις αλλου υπηρετεις αλλου και γενικα μην ριχνεις αδεια να πιασεις γεματα !!! Απλα μην δουλευομαστε ετσι .... γιατι ολα εχουν ορια !!!Εδω ειμαστε και θα δουμε απλα δεν μπορουμε να μιλησουμε ....ακομα !!!!!!Βολεψου στην καρεκλα σου για ενα χρονο ακομα και μετα βλεπεις.