Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Με εισαγγελικής παραγγελία το ΜΤΣ έδωσε την απόφαση για την μείωση του μερίσματος

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας η ΑΝΕΑΕΔ, έχει στα χέρια της το πρακτικό της συνεδριάσεως του ΔΣ του ΜΤΣ στην οποία αποφασίστηκε η μείωση του μερίσματος κατά 25%

Η παράδοση του πρακτικού έγινε μετά δίωρη σύσκεψη όλου του βασικού επιτελείου του ΜΤΣ (Πρόεδρος, Γεν. Διευθυντής, Νομικοί Σύμβουλοι κ.α.). Στην αρχή ηρνούντο μετά έδιναν μόνο την απόφαση του ΥΕΘΑ και στο τέλος μετά την κατ ιδίαν συνομιλία του δικηγόρου της ΑΝΕΑΕΔ, με τον Πρόεδρο του ΜΤΣ, παραδόθηκε όλο το πρακτικό.Τα αρμόδια στελέχη της Ενωσης θα εξετάσουν το συνολο του κειμένου για τη νομιμοτητα και ορθότητα της αποφάσεως και κατόπιν θα ενημερωθούν τα μελη της, για τυχόν περαιτέρω ενέργειες.
ΑΝΕΑΕΔ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς ΑΝΑΕΔ και λοιπούς :
Καλόπαιδα μη μας βάλετε πάλι να τρέχουμε σε ημέτερους και μη δικηγόρους, να σκάμε τάληρα ή δεκάρικα ή και παραπάνω (όπως κάναμε σχεδόν όλοι για τα 17κάτι € και ακόμα περιμένουμε να πάρουμε το τρίτο, καθώς και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ άλλοι έχουν ήδη δικαιωθεί).

Η λύση (δημοκρατικά και ειρηνικά προς το παρόν είναι μία). Όλες οι ενώσεις σύλλογοι κλπ ενστόλων ΕΔ και ΣΑ μαζί με δικαστικούς ιδρύστε ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΜΟΝΟ ΕΝΑ) και να είστε σε ετοιμότητα.
Όλα τα άλλα τα ξέρετε.