Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

"Καψουροδικείο!"


Δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη και παρακαλώ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό,περί της αληθείας ή όχι της αναρτήσεως να μας ενημερώσει.
Ο κ. Κορομάτζος, γραμματέας του υπουργού άμυνας κ. Μειμαράκη στο πνεύμα της επανίδρυσης και ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Ζαχόπουλος(κατάχρηση εξουσίας και εξυπηρετήσεις προς το ένστολο "ασθενές" φύλλο) πραγματοποίησε το εξής καταπληκτικό:
Για να εξυπηρετήσει την "συμπάθεια" του .... υφιστάμενή του γυναίκα, που είναι λοχαγός του Δικαστικού Σώματος ..... ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, χωρίς η θέση αυτή να προβλέπεται από κανένα σχέδιο ή διαταγή και τη στέλνει εκεί με κατεπείγον σήμα και όχι με την διαδικασία των κανονικών μεταθέσεων για να μην αποκαλυφθεί.
Επαναλαμβάνουμε : Η θέση αυτή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ειδικά για την κυρία
Αυτό το ξέρατε κ. Μειμαράκη?
Η μετάθεση αυτή ενισχύει μήπως την αμυντική θωράκιση της Κύπρου?
K. ΑΓΕΕΘΑ εσείς δεν μπορεί να μην το μάθατε, άρα συμφωνείτε?
Ο διευθυντής του Δικαστικού σώματος ρωτήθηκε και αν ναι τι απάντησε? αρνητικά ή έσκυψε το κεφάλι στον παντοδύναμο και Κορομάτζο?
Παρακαλούμε το αρμόδιο γραφείο του ΓΕΣ που παρέλαβε το κατεπείγον και επιτακτικό αίτημα(έτσι λέγεται το ρουσφέτι πιο εύηχα), να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ως αποκύημα νοσηρής φαντασίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Α. Το γραφείο που θα υποδεχθεί την αφρατούλα λοχαγό στην Κύπρο, να ονομαστεί «καψουροδικείο»!
Β. Τα παραπάνω πέρα για πέρα αληθή στοιχεία να δημοσιευτούν στο επίσημο δελτίο τύπου των Ε.Δ., ώστε τα στελέχη τους να καταλάβουν ότι με το κατάλληλο μέσο ΟΛΑ γίνονται και να εντείνουν τις προσπάθειες τους"

Δεν υπάρχουν σχόλια: