Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ολοταχώς για αλλαγή ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στις ΕΔ.


Και στην Επετηρίδα αναφέρθηκε ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Μπεγλίτης, επαληθεύοντας κατά την άποψή μας την "παγίδα" για αύξηση των ορίων συνταξιοδοτήσεως των ένστόλων

«Θα δημιουργηθεί μια παράλληλη επετηρίδα, ώστε να μην οδηγούνται πρόωρα στη συνταξιοδότηση, αλλά να μπορούν να εργάζονται όπως οι άλλοι εργαζόμενοι», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης.
«Μέριμνά μας θα είναι ο εξορθολογισμός και κυρίως να δημιουργήσουμε ένα σύστημα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του προσωπικού. Ένα σύστημα που δεν θα αιφνιδιάζει με μεταθέσεις και θα μπορεί ο στρατιωτικός και η οικογένειά του να προγραμματίζουν τη ζωή τους για το άμεσο μέλλον. Είναι ανάγκη να θεσμοθετήσουμε τον προγραμματισμό και την κανονικότητα», τόνισε μιλώντας στο «Έθνος» ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας.
ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

2 σχόλια:

ktsak είπε...

Ωραιες οι δικαιολογιες και οι θεωριες. Για την ταμπακιερα, δηλαδη για την ουσια των λογων που φευγουν "προωρα" οι ενστολοι, ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Stefanos Milesis είπε...

αυτοί που παρακαλέσανε τους πάντες για απαλλαγή από θητεία ή κάνανε την θητεία τους στα γραφεία των πολιτικών, τώρα θέλουν να εγκλωβίσουν τους ένστολους σε μια ζωή μαρτυρική χωρίς σαββατοκύριακα γιορτές και αργίες μέχρι θανάτου. Ρεμάλια του κερατά.