Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

250.000 ψηφοφόρους με... μεταγραφή θέλει το ΠΑΣΟΚ



Το θέμα της ελληνοποίησης αγνώστου αριθμού λαθρομεταναστών στην χώρα μας, είναι καθαρά πολιτικό, για την ακρίβεια ψηφοθηρικό, παρά την μάσκα του ανθρωπισμού που επιθυμούν επιμελημένα να επιβάλουν οι κυβερνώντες και οι... συν αυτοίς...

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου για τους μετανάστες αποκτούν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές περίπου 250.000 ομογενείς και αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών.
Στη συγκεκριμένη κατηγορία, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ανήκουν περίπου 80-90.000 μετανάστες και 155-160.000 ομογενείς κυρίως από την Aλβανία και δευτερευόντως από την πρώην Σοβιετική Άνωση.
Για να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, που θα συνταχθούν στους δήμους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010. Δικαίωμα εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους θα έχουν όσοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα για μία πενταετία ή είναι κάτοχοι «Ειδικού Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς».
Επίσης, θα μπορούν να εγγραφούν όσοι αλλοδαποί είναι κάτοχοι άδειας διαμονής αορίστου χρόνου ή δεκαετούς διάρκειας.
Οι ομογενείς ή οι μετανάστες που καλύπτουν τα κριτήρια της νόμιμης πενταετούς παραμονής στη χώρα και έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, θα μπορούν να εκλεγούν στα δημοτικά συμβούλια της χώρας, δίχως να έχουν το δικαίωμα να αναδειχτούν στις θέσεις του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τι πραγματικά θα γίνει.
Πόσα δηλαδή εκλογικά βιβλιάρια θα... βγουν και σε ποιους θα δοθούν.
Με δεδομένο ότι οι μετανάστες διάκεινται ευνοϊκότερα προς το ΠΑΣΟΚ λόγω της στάσης τους απέναντί τους, καταλαβαίνουν στη ΝΔ τι πάει να γίνει;
Θυμάστε τις ελληνοποιήσεις επί Σημίτη;Μήπως θυμάστε κάτι... αερομεταφερόμενους (και πάλι επί ΠΑΣΟΚ) που εισέρχονταν στην χώρα ομαδικά και στη συνέχεια παραπονιόντουσαν στα αεροδρόμια επειδή τους... ξέχασαν;Το "αμάρτημα" μάλλον είναι παλιό, αλλά σήμερα, η μορφή του απειλεί την δομή της χώρας.
Οι μεταγραφές, που κάποιοι λαμπροί πράσινοι εγκέφαλοι επινόησαν, αναμένεται να βάλουν φωτιά στην χώρα, αφού όμως προηγηθούν μία σειρά από καταστροφικούς "σεισμούς" στην πολιτική και στους πολιτικούς.
Το να επιθυμεί η κυβέρνηση (και φυσικά ένα τσούρμο θολοκουλτουριάρηδων που έχουν αγκαλιάσει την εξουσία) να αλλοιώσει την δομή της χώρας με την πρόσθεση πληθυσμού (αγνώστου στον αριθμό) που διακατέχεται από διαφορετική κουλτούρα (κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου λόγω Ισλάμ), μοιάζει να είναι ένα πείραμα, του οποίου την δυστυχή κατάληξη γνωρίζουν όλοι πλην των "ειδικών" ανθρωπιστών, ΜΚΟ και άλλων τινών, που πλουτίζοντας μέσω του "ανθρωπισμού" τους, φροντίζουν να πραγματώσουν τα νεοταξικά σχέδια στην κοιτίδα της δημοκρατίας.Σε μία χώρα που δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, λόγω κάκιστης οικονομίας, σε μία χώρα της οποίας οι πολίτες ασθμαίνουν καθημερινά για να επιβιώσουν, σε μία χώρα όπου βασικές αρχές της εσωτερικής ασφάλειας έχουν πάψει να υφίστανται (πρόσφατα μας ανακοίνωσε ο κύριος Χρυσοχοΐδης καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας), μία νομενκλατούρα "σοφών" απομακρυσμένων από την τραγική αλήθεια του σήμερα που έχει γίνει μαρτύριο για τους πολίτες, έχει οριστεί σαν βασικός στόχος η αλλοίωση των εθνοτικών χαρακτηριστικών, για να μπορέσει η σημερινή πολιτική τάξη (αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα) να συνεχίσει να υφίσταται.Ο αγώνας της πολιτικής επιβίωσης έχει καταστήσει ως βασικό του αντίπαλο την εξαθλίωση του πολίτη.
Πού, άραγε, οδηγεί αυτό;
Πουθενά αλλού πέρα από την μετωπική σύγκρουση και φυσικά το χάος στο οποίο αποσκοπούν οι νεοταξικοί δούλοι... μέσω της ποδοσφαιροποίησης και της μεταγραφολογίας... πολιτών!Προφανέστατα, κανείς αρμόδιος δεν έχει αντιληφθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τις δομές και τις βασικές αρχές λειτουργίας, επιβίωσης και εξάπλωσης του ισλαμισμού...
Εκτός και αν οι ίδιοι έχουν ήδη ασπαστεί τον ισλαμισμό, οπότε και θα τους κατανοούσα πλήρως...
Αλλά σε μία τέτοια περίπτωση, μπορούν να ασκήσουν τα πολιτικά τους όνειρα και ιδεώδη σε ισλαμικά κράτη. Και μπορούν να το κάνουν άμεσα, επειδή δεν θα τους εμποδίσει κανείς...
apneagr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: