Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ευχές από κοινού των ΥΕΘΑ-ΑΝΥΕΘΑ



Για το ταχυδρομείο για το ΤΕΣΑΦ κουβέντα!
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πάνος Μπεγλίτης, αύριο, 31 Ιανουαρίου και ώρα 11:15 πμ, θα επικοινωνήσουν και θα ανταλλάξουν ευχές, μέσω του ΕΘΚΕΠΙΧ με τον Διοικητή της Ελληνικής Δύναμης στο Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) και τον Κυβερνήτη της φρεγάτας «Σαλαμίς» που πλέει στα νερά της Σομαλίας συμμετέχοντας στην επιχείρηση ATALANTA της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι κ. Βενιζέλος και Μπεγλίτης θα επικοινωνήσουν επίσης με τη φρουρά του Καστελόριζου, το προσωπικό του φυλακίου της Καλολήμνου, το πλήρωμα του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού «ΣΤΑΜΟΥ», που περιπολεί στο Ανατολικό Αιγαίο, καθώς και με τους πιλότους που βρίσκονται σε ετοιμότητα στην 135 Σμηναρχία Μάχης  της Σκύρου.
  
Νωρίτερα, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κ. Πάνος Μπεγλίτης θα ακούσουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Χορωδία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Παπάγου, τη Χορωδία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τη Χορωδία του «Χαμόγελου του Παιδιού» καθώς και τη Χορωδία και τη Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης την Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12:00 θα επισκεφθεί το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στις 12:30μ.μ. το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στις 12:50μ.μ. το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας.
Ο κ. Μπεγλίτης θα ανταλλάξει ευχές και θα επιδώσει δώρα σε στρατεύσιμους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: