Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

100 Βουλευτές πήραν LEXUS

Από την προηγούμενοι σύνθεση της βουλής 100 βουλευτές επέλεξαν την Lexus, αυτοκίνητο το οποίο ούτε στο όνειρό τους δεν μπορούσαν να δούν οι περισσότεροι από αυτούς. Καμαρώστε τους!

 Ανάμεσα στους 100 βουλευτές που πήραν το εν λόγω αυτοκίνητο περιλαμβάνονται ο πρώην υπουργός Παιδείας και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνος Βρεττός, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και βουλευτής Ν.Δ. κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο γραμματέας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην υφυπουργός Tουριστικής Aνάπτυξης κ. Aναστάσιος Λιάσκος,  η βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Φωτεινή Πιπιλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνος Ρόβλιας και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αδωνις Γεωργιάδης. Δεν εξαιρείται ούτε η ΓΓ του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρρήγα.

ΛΑ(ϊκός).Ο.Σ.!!!











«Το Κ.Κ.Ε, το κόμμα που σταθερά υπερασπίζεται τα συμφέροντα των φτωχών και αδυνάμων ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, καταδικάζει την αήθη επίθεση συμφερόντων του κεφαλαίου ενάντια στην σεμνή και ταπεινή Αλέκα Παπαρήγα…»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θέλουν όλοι ένα γερό χέρι ξύλο και "μαύρισμα" στις επόμενες