Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Για τον ΞΙΦΙΑ η ηγεσία του ΠΝ είναι 3 μόνο πρόσωπα


Από αντικειμενικότητα βγάζει μάτι...
Η κομματική ταυτότητα δεν κρύβεται αλλά διαφημίζεται!

Ο λαός μας λέει: "Θέλει η π.....α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
Δεν εξηγούνται αλλιώς η εμμονή και οι διθύραμβοι περί νέας ηγεσίας του ΠΝ και η αναφορά μόνο σε τρία άτομα. Ο διψήφιος αριθμός μελών του ΑΝΣ και οι πληθώρα λοιπών ανώτατων αξιωματικών του ΠΝ δεν συγκινούν τους συντάκτες της εφημερίδας. Η χαρά τους δύναται να ερμηνευθεί και ως πανηγυρισμός για την αποστρατεία δεκάδων ανωτάτων με αξιοκρατικά κριτήρια πάντα, που δεν φαίνεται ότι τύγχαναν της αρεσκείας τους. Το "γλύψιμο" στους επανελθόντες κομματάρχες αρχιεξουσιαστές των πάντων στο ΠΝ καταδεικνύει τις σχέσεις του παραπαίοντος αυτού συλλόγου αποστράτων με το σύστημα που τρέφει την υποκειμενικότητα και την εμπάθεια. Συγχαίροντας ειδικά τον ColdWater και τον Γίγα ως αναμορφωτές του ΠΝ πρέπει να ένιωσαν πολύ άβολα όταν μέσω της ΕΑΑΝ τους ζητήθηκε να αποσύρουν την προσφύγη που κατατέθηκε κατά του μνημονίου από τον ColdWater. Παρά την ηθική φάπα που άρπαξαν πιστεύουμε ότι στο επόμενο τεύχος θα συνεχίσουν το "γλύψιμο" στους επανελθόντες για να πιάσουν πόρτα για το καλοκαίρι στο ΘΑΝ μαζί με τους υπόλοιπους ομοιδεάτες τους. Τους αναγνωρίζουμε ότι είναι γνώστες της κατάστασης στο ΠΝ και απευθείνονται ακρίβως εκεί που πρέπει. Η αναφορά στον ΑΓΕΝ μόνο ως "ξεκάρφωμα" χαρακτηρίζεται. Απλά έτσι για να ξέρετε ότι σας παρακολουθούμε και να μην νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι τον ρόλο σας στην επιβράβευση των "κακώς κειμένων".




17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην σας ανησυχεί. Σας διαβεβαιώ ότι κανείς σοβαρός του Ναυτικού δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Ο οποιωσδήποτε τους συναναστρέφεται είναι απαξιωμένος απο το σύνολο. Το ότι παρ΄ όλω αυτά οι ίδιοι κάνουν την δουλίτσα τους είναι γεγονός. Βέβαια η φιλοδοξία τους εξαντλείται σε ένα δωμάτιο στην Αγία Μαρίνα για φθηνές διακοπές χρησιμοποιώντας τουσ σημερινούς υπαξιωματικούς για υπηρέτουσ τους. Φωνάζουν για τα δικαιώματα των Υπαξιωματικών έτσι και τους καταργήσουν στην Αγ. Μαρίνα και προσληφθούν στην θέση τους υπάλληλοι και ο μουσακάς από 2,10 γίνει 2,15 ευρώ θα επαναστατήσουν. Γελίοι!!!

Ανώνυμος είπε...

--Συγχαίροντας ειδικά τον ColdWater και τον Γίγα ως αναμορφωτές του ΠΝ πρέπει να ένιωσαν πολύ άβολα όταν μέσω της ΕΑΑΝ τους ζητήθηκε να αποσύρουν την προσφύγη που κατατέθηκε κατά του μνημονίου από τον ColdWater.--
----

ΩΠΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ.
ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Ο ΞΙΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ??????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξιφίας τι λέει για το νέο ασφαλιστικό,τα 40 χρόνια και τις μισές συντάξεις??

Συμφωνεί ή διαφωνεί???

Ανώνυμος είπε...

Για να έχεις άποψη αν είσαι υπέρ ή κατά του μνημονίου προυποθέτει κρίση και η κρίση νου. Άρα μην ευελιπιστείτε σε απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ Ο ΞΙΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΚΑΛΩΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ--ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία κι αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος θα ήθελα μια απάντηση
Αυτά που γράφεται εδώ τα έχετε στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου και της εφημερίδας?? Είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που πληρώνουν συνδρομή και θέλω να ξέρω αν η συντακτική επιτροπή της εφημερίδας είναι ενήμερη για όλα όσα κατα καιρούς γράφονται απο ανώνυμους στην ιστοσελίδα του army alert ! Αν ΝΑΙ να διακόψω την συνδρομή μου! Αν ΟΧΙ είστε κοινοί ψεύτες και συκοφάντες!! Διαλέχτε!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα άλλα παίζονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι σου παίρνουν (έστω τα λίγα) χρήματά τους και σε χρησιμοποιούν για να εμφανίζουν "δύναμη".
Επιλογή σου αν θες να είσαι αιμοδότης.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα κανένα παλιό ποιοι είναι οι συντάκτες της εφημερίδας σε τι πολιτικά γραφεία υπηρετουσαν και τι καλά έχουν κάνει και μετά πληρώνεις.

Ανώνυμος είπε...

MHN ASXOLEISTE ME TENEKEDES..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ 11.54,
ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΞΙΦΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑ.

ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Bill Hxoentopisths από FB.
Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη. Παρέμβαση του Υπαρχηγού δέχτηκε η Ε.Α.Α.Ν και παρατηρήθηκε, άκουσον-άκουσον, γιατί κατέφυγε μέσω του Δ.Σ.Α έναντι του μνημονίου.

Ανώνυμος είπε...

XIFIAS από FB.
Οι ανώνυμοι φασιστοειδείς υβριστές του xifia θα λάβουν σύντομα την απάντηση τους.
Να ξέρουν ότι εμείς έχουμε όνομα και διεύθυνση και δεν κρυβόμαστε πετώντας λάσπη πίσω από την ανωνυμία .
Τέτοιου είδους τύποι κάνοντας κριτική απο τον καναπέ τους είναι άξιοι της μοίρας τους…….

Ανώνυμος είπε...

Bill Hxoentopisths από FB.
Οι άνανδροι, λαθραναγνώστες επι το πλείστον, αποφάσισαν να χτυπήσουν ανώνυμα με υβριστικές κορώνες μέσω του armyalert και e-mail την εφημερίδα ΞΙΦΙΑΣ. Τους αξίζει μιας καθώς πρέπει απάντηση και θέλω να πιστεύω πως θα τη έχουν σύντομα.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΡΙΜΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ Μ@ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?) ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ Β ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ.
Υ.Γ
Ο ΓΙΓΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τέλος πάντων αυτός ο περιβόητος Ξιφίας, βρε συνάδελφοι?
Σύλλογος Αποστράτων ή Θρησκευτική Αίρεση.

Ήμαρτον,τι απειλές είναι αυτές σε όποιον έχει αντίθετες απόψεις?
Όποιος διαφωνεί είναι φασίστας,ΝΔκράτης,χουντικός κλπ
Θα σας βρούμε,θα σας κάνουμε κλπ

Εκτός και εάν δεν δικαιούμαστε να εκφράζουμε άλλες απόψεις, 'εκτός γραμμής',γιατί θα πέσει σαρία.

Το 99% του διαδικτύου και των ενημερωτικών blogs ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
Εσείς θέλετε να το καταργήσετε?

Γιατί δεν χρησιμοποιείται το διαδίκτυο, για να κάνετε γνωστές τις θέσεις και τις απόψεις σας?

Εδώ έχουν γίνει κοσμογονικά πράγματα για τους στρατιωτικούς.
Κάθε εβδομάδα,ακούμε και μια καινούργια βόμβα από την πολιτική ηγεσία.
Ποιές είναι οι θέσεις σας,οι απόψεις σας για όλα αυτά που συμβαίνουν??

Αν εκπροσωπείται συναδέλφους σε ενέργεια ή αποστρατεία,θα πρέπει να κοινοποιήσετε τις θέσεις σας.
Κάποιο δελτίο τύπου,κάποια ανακοίνωση,πχ για ασφαλιστικό,συντάξεις,κατάργηση νοσοκομείων,εφάπαξ,μερίσματα κλπ

Βλέπουμε από άλλους συλλόγους ανακοινώσεις, ενώ από εσάς μαύρο σκοτάδι.
Ακούγεστε μόνο στο 'ανένδοτο κυνήγι των ανώνυμων μαγγισών' που τόλμησαν να κακολογήσουν τον Ξιφία.

Για τα φλέγοντα θέματα τίποτα, άκρα του τάφου σιωπή!!

Τι συμβαίνει???

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 22 Νοεμβρίου 2010 11:54 π.μ

Στα ερωτήματά μου δεν απάντησε κανένα μήνυμα απο όσα διάβασα. Μερικά γεμάτα υπερβολές, άλλα γεμάτα εμπάθεια, πλην όμως χωρίς απάντηση. Τι έγινε λέει την 10ετία του 80!!!!! Και μένα τι με ενδιαφέρει τι έγινε το 1980?? Πασόκια κυβερνούσανε τότε όπως και σήμερα τα οποία στην πορεία εξελίχθηκαν σε χούντα, ε και???? Για μένα οι συνάδελφοι παραμένουν συνάδελφοι. Πήρα σήμερα την εφημερίδα ΞΙΦΙΑΣ και είδα πως δεν είναι 1-2 αυτοί που πλήρωσαν την συνδρομή τους.
Τέλος θέλω να πω πως είναι ιδίωμα του Έλληνα: Αν ακούσει καμιά καλή κουβέντα για κάποιον τρέχει να προλάβει να μην δει άσπρη μέρα και να κατηγορήσει ότι βρει προκειμένου να τον υποβαθμίσει. Αν ακούσει κακιά κουβέντα, ε τότε είναι που θα τον θάψει.... στα έγκατα!
Με αυτά τα δεδομένα δεν πάμε μπροστά, υποβαθμίζοντας τις όποιες αρετές μας!

Ανώνυμος είπε...

1154+1236 Οι υποδείξεις που κάνεις παράλληλα με άφθονη χρήση προστακτικής, υποδηλώνει την εξουσιαστική θέση που βρίσκεσαι. Προσπαθείς να κρύψεις ότι θίγεσαι και καλύπτεσαι από δήθεν αντικειμενικότητα. Δεν πείθεις ότι αγανακτείς. Καλημέρα.