Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αρνείται να παραλλάβει την κάρτα του πολίτη


Τελικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα βρει μπροστά της έναν ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΟ αλλά χιλιάδες και τότε θα δούμε ποιος θα τολμήσει να τους ενοχλήσει;

Ένα εύλογο ερώτημα προς την κυβέρνηση ,τι θα κάνει θα διαλύσει την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ,με την άρνηση τόσων στελεχών να παραλάβουν την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα και εάν ναι ,θα βάλει στην θέση τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ;

Συγχαρητήρια στον ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΟΥΦΟ που μπορεί να έχει μικρό βαθμό, αλλά μεγάλη καρδιά, ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ και ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ!




hellenicrevenge.blogspot.com

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και σεις δίνετε συγχαρητήρια σε ένα Αρχικελευστή ο οποίος προσπαθεί να ηρωποιηθεί μέσα από μια αναφορά! Λυπάμαι πολύ όχι για τον συγκεκριμένο Υπαξιωματικό αλλά για σας που δίνετε αξία σε τέτοια περιστατικά! Αντί να ψάχνετε και να επικροτείτε πληρώματα τα οποία σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς με τις δύσκολίες του Ελληνικού κράτους στα οικονομικά μεριμνούν και φροντίζουν να κρατάνε τα πλοία του Στόλου μας αξιόμαχα και ταξιδεύουν ασφαλώς και φέρουν επάξια σε πέρας τις αποστολές τους, ασχολείστε με την αναφορά ενός Υπαξιωματικού που λίγο μυαλό να έχει κάποιος όταν την διαβάζει απλά κουνάει το κεφάλι του! Λυπάμαι πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Το κεφάλι σου να το κουνήσεις εσύ για να διαπιστώσεις το κενό του περιεχομένου του.
Αν από την ενέργεια του συναδέλφου κατάλαβες μόνο αυτό που γράφεις(αυτοπροβολή) και όχι ότι είναι τρόπος ζωής(χριστιανικής)να ομολογεί ο ορθόδοξος χριστιανός την πίστη του και να την υπερασπίζεται(γιατί αυτό κάνει ο Αρχικελευστής)τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος σε άλλη χώρα και επικίνδυνος λόγω μειωμένης νοητικής ικανότητας αν είσαι στις ένοπλες δυνάμεις μας.(Δεν τολμώ να φανταστώ ότι είσαι και αξιωματικός).
Ο Θεός να μας φυλάξει από εσένα και τους όμοιούς σου.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον φιλε μου εσυ πρεπει να λυπασαι για τον ευατο σου που δεν αγωνιζεσαι και μετα για τους αλλους!αλλα οταν θα ερθει η ωρα που θα σου μπει το αγγουρι(ξερεις....μεγαλο παιδι εισαι θα καταλαβεις!!)εσυ οταν ερθει η ωρα να παραλβεις αυτην την καρτα τι θα λες μετα?(μαλλον μπορει και να μην σε νοιαζει που θα εισαι ερμαιο και θα ελεγχουν την προσωπικη σου ζωη με οτι αυτο αυτο συνεπαγεται)αν νομιζεις οτι η κλοπη της προσωπικης σου ελευθεριας ειναι πιο σημαντικη απο οσο τα υλικα αγαθα οκ τοτε παω πασο!και στο ιδιο καζανι βραζω με ολους εμας φιλε μου κ προσπαθω να αντισταθω!οσο για τα πληρωματα του κρατους που πρεπει να επιβραβευβονται ξερει ο καθενας ποτε θα γινει,εχουν γνωσει οι φυλακες!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ αυτος την πηρε την ταυτοτητα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα γραφόμενα στην αναφορά τα έχω δεί να τα έχει γράψει και κάποιος άλλος?.copy paste ειναι

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον Αρχικελευστή, που δίνει το σωστό παράδειγμα. Μακάρι να βρεί κι άλλους μιμητές.

Τέτοιους αξιωματικούς θέλουμε! Με ψυχή, όχι να σκύβουν το κεφάλι!

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

άντε ρε παλιοξιφία νεοταξίτη, αμέσως να την πέσεις στο παλληκάρι.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 4:18 κοιμασαι ορθιος!!! φαινεται οτι εχεις πολυ καμμενο εγκεφαλο...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ είπε...

συγνωμη 4.18 αλλα δεν δημοσιευτηκε για να του δωσεις συγχαρητηρια εσυ!!!!!! που μαλλον εισαι καποιος που κοιτα μονο τον εαυτο σου και πιστευεις οτι μονο εσυ κανεις εργο!!!!!!! αν εισαι μικροψυχος ψαξε μεσα στην ελληνικη σου ταυτοτητα να δεις που χαθηκες και μετα στειλε και κανενα κειμενο για κατι γενναιο που εκανες εσυ!!!! σε καταπιε το συστημα και λες καλα ειναι!!!!!! συγχαρητηρια σε οποιον ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα παψει αυτη η χωρα να ειναι θεοκρατικο κρατος ?
Ποτε η θρησκοληψια, οι "αγιοι πατερες" και οι προκαταληψεις θα εκλειψουν απο την Ελλαδα ?
Μην ηρωποιειται εναν θρησκοληπτο υπαξκο. Αν δεν του αρεσει ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα μοναστηρια αδεια.

Unknown είπε...

Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου, όπως και όσο θέλει. Ο ηρωισμός όμως είναι άλλο πράγμα. Όχι ο κύριος υπαξιωματικός μόνο γενναίος δεν είναι, φοβιτσιάρης είναι και μάλιστα πάρα πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Για τον ΑΜΚΑ ειναι η αναφορα αλλο πραγμα ειναι η Καρτα του Πολιτη.
Ο ΑΜΚΑ εχει υιοθετηθει απο το 1998 στις ενοπλες δυναμεις.

Ανώνυμος είπε...

"Η εκκαθάριση του Ναού"
Το θέμα είναι πολυ πιο χαλαρό αλλά και πιο σοβαρό, απ΄ ότι νομίζετε και οι μεν και οι δε.
Αφενός σαφέστατα μη περιμένετε να σας έρθουν διαβόλοι και τριβόλοι αν πάρετε μια κάρτα, ακόμα κι αν έχει το σήμα (αλήθεια υπάρχει τέτοι επίσημο σήμα;;;;;;) του αστα να πανε;;....
Το θέμα είναι τι υπάρχει μέσα στη ψυχή μας κι όχι τι φοράμε ή κουβαλάμε και τραλαλά. Αν υπάρχει αληθινά ο Χριστός μέσα μας και η Αγάπη που δίδαξε για το συνάνθρωπο ,δηλαδή το πιστεύουμε και το κάνουμε πράξη ζωής, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα...προς λαικήν κατανάλωση, και δυστυχώς ψυχανάλυση ή ακόμα και ψυχιατρική θεραπεία (1ο σοβαρό)
Αλήθεια θάθελα νάξερα πόσοι "Φαρισαίοι" από τους τιμητές της "Αντιχριστο", "666" κλπ υστερίας, έχουν κατανοήσει την πιο δύσκολη υφή της Θρησκείας μας, το "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο",τη συγχώρεση του ληστή που μετάνοιωσε στο Σταυρό, την παραβολή του Τελώνη και του Φαρισσαίου..που καμμία άλλη θρησκεία δεν έχει.
Αλλα μάλλον ούτε και η εκκαθάριση του Ναού (Ιωαν 2:13-25) τους έγινε ποτέ, κατανοητή.....για αυτό και χρησιμοποιούν τη θρησκεία για προσωπικό όφελος....Ας ψάξουμε αλλού τα εξάρια. Μέσα σε όσους θέλουν να τα έχουν και όχι σε ταμπέλες, που μπορεί να μας βάλουν και με το ζόρι.

ΙΟΚΑΣΤΗ είπε...

δεν παμε καλα!!!!!!!!ειναι δημοκρατια να κοροιδευεις καποιον που ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ κατι που ερχεται σε αντιθεση με οσα πιστευει!!!!ειναι χριστιανικο να κοροιδευεις οσους δεν καταλαβαινουν!!!!!! δημοκρατια ειναι να μπορω να αποφασιζω για οτι με θιγει και ορθοδοξια ειναι να εχω τη δυναμη να αγωνιζομαι γιαυτο που πιστευω!!!!!! Μη κρινεις για να μη κριθεις!!!!!! ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΙΛΟΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ!!!!!!! ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΟΥ!!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Η εκκαθάριση του Ναού" (2)

Αλήθεια πόσοι προσέξατε;
α. Αυτό που γράφει ο 10.08 ότι η αναφορά είναι για τον ΑΜΚΑ; Κάρτα την οποία έχουνε χιλιαδες από το 1998;.
β. Ότι η αναφορά είναι από το 2009... πριν καν να σκεφτούν για κάρτα πολίτη..
Άρα 2ο σοβαρό: έλλειψη ψυχραιμίας , άμεση απερίσκεπτη αντίδραση και ιδιαίτερα πολύ καλουπομένη,συνήθης και χωρίς ίχνος φαντασίας και επίθεση εναντίων φιλίων!! Μου θέλετε και Ιππείς και ηγέτες....μετα μερικοί.
Πάμε τώρα και στους δε..
Πολύ αθώοι μου εμφανίζεστε...
Καλά δε σας πειράζει που κάποιος πάλι θα κονομήσει στις πλάτες μας μερικά εκατομμύριάκια ευρω για να έκτυπώσει κάρτες , όπως αυτές του ΑΜΚΑ, που ακόμα στο συρτάρι τις έχουμε; και σας πειράζουν η κυρά Λούκα και τα όμοιά της; Όσο για τους σοφούς Άγιους Πατέρες δυστυχώς έχουν εκλείψει από αυτήν τη χώρα προ πολλού. Οπότε μην ανησυχείς 09.03 ΜΜ έχουμε τώρα άλλους, τους εκάστοτε σοφούς "εργατοπατέρες" Κουτρουμάνηδες κλπ, τους Άγιους και αναμάρτητους Βερύκιο, Αυτιά, Τριανταφυλλόπουλο,,,τους εκάστοτε μπαμπάδες Καραμανλήδες, Παπανδρέηδες, τους εργολαβοπατέρες Μπόμπολες, Λαναράδες που αγοράζουν και πουλάν αέρα. Δόξα συ ο πατέρας θεός ΔΙΑΣ μας και ο ΕΡΜΗΣ (καλές αέρινες μετοχές το 99 δε λέω...)Έχουμε λοιπόν παρελθόν και μέλλον και χωρίς τους Άγιους πατέρες, αλλά το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ (αφήστε επιτέλους το ότι για όλα οι άλλοι φταίνε)

Ανώνυμος είπε...

και ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα (για το ... τσακωμό και το σχετικό ξεκατίνιασμα)

εδώ, ίσως το τελευταίο κοινωνικό σύνολο των ΕΔ και ΣΑ (και όχι των ενστόλων - ένστολοι είναι και οι security- αλλά αυτοί, με όλο το σεβασμό, είναι μια άλλη ιστορία), το οποίο είναι ψηλά στα μάτια του ελληνικού λαού και ονομάσθηκε ως αντιπαραγωγικό,

δεν πειράζει βαράτε και βαρέστε και πιο δυνατά,

δεν είμαστε μαζόχες , αλλά όταν η απάντηση θα έρθει και να είστε σίγουροι θα έρθει και πολύ σύντομα, θα είναι ανάλογη των "χτυπημάτων"!!

Ανώνυμος είπε...

Άννα εάν ο επώνυμος υπαξιωματικός είναι δειλός να πας να του το πεις κατάμουτρα εσύ που είσαι γενναία σαν τους ανάρχες που σπάνε τις τζαμαρίες και πετάνε τις μολότωφ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για το ΑΜΚΑ και την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ αλλά για τον στόλο που τα πληρώματα κάνουν θαύματα κτλ όπως διάβασα παραπάνω, δεν θα περιμένετε πολύ. Σε 6 μήνες το πολύ δεν θα δουλεύει τίποτα από ανταλλακτικά και καύσιμα. Μετά να σε δω μεγάλε εσένα που θα κάνεις κυβερνητικό. Γιατί σε πλήρωμα δεν ανήκεις σίγουρα. Φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι συμβαίνει. Ή είσαι βαλτός που δεν θέλει να παραδεχθεί την αλήθεια.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

εσεις οι ηλιθιοι που ειστε υπερ της καρτας μαθετε οτι αυτη ειναι απλα ο δουρειος ιππος του μικροτσιπ που θα εμφυτευτει σε λιγο στο...κωλοχερο σας(γιατι απλα τις καρτες θα σας τις κλεβουν η θα τις χανετε). τωρα βεβαια ειναι αποριας αξιον πως ενω εκπληρωνονται μια μια ολες οι προφητειες των αγιων πατερων που εζησαν και εκατονταδες χρονια πριν εσεις δεν βλεπετε πραγματα που ειναι ηδη μπροστα σας. παω στοιχημα οτι οταν θα κληθειτε για την... εμφυτευση θα σας ζητησουν να "διαλεξετε" ενα απο τα τρια κυριοτερα δακτυλα του δεξιου σας χεριου... εκεινα που θα σας κοβουν αντι να σας κλεψουν την καρτα κι ετσι δεν θα μπορειτε να σταυροκοπιεστε

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ 13 Νοεμβρίου 2010 1:18 μ.μ.ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ???