Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ

Bob Chapman:ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝ. ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
O διεθνής αναλυτής Μπομπ Τσάπμαν, δίνει το ζοφερό στίγμα αυτής της κατάστασης που αφορά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το τι συνεπάγεται αυτή όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Ποια είναι η ατζέντα της ελιτ και την πιθανότητα να καταλήξουμε σε παγκόσμιο πόλεμο για να επέλθει τελικά η πολυπόθητη για τους νεοταξίτες παγκόσμια κυβέρνηση.

Το λέει αυτός ο οικονομολόγος, ξένος είναι όχι Ελληνας, και το είχε ξαναπεί ο ίδιος 10 χρόνια πριν. Τα έλεγε, εμείς τίποτα. Δείτε το. Η Ελλάδα θα αποτελέσει το έναυσμα όπως πάντα στην ιστορία. Από την Ελλάδα θα αρχίσει πάλι να γραφτεί η διεθνής ιστορία.

Ναι μεν οι Ελληνες το’χουν κάνει μπάχαλο και πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, αλλά εδώ το λέει καθαρά με απλή οικονομική ανάλυση, όχι με θεωρίες και υποθέσεις. Ξέρουν τι κάνουν, το χρέος που έχει η Ελλάδα, είναι τίποτα μπροστά σε αυτό της Αμερικής, και όμως με την Ελλάδα τα’χουν. Ξέρουν που το πάνε. Και το λέει καθαρά, ‘‘το χρήμα είναι δευτερεύον, έλεγχος είναι το πρώτο επιδιωκόμενο’’, ακούστε το video, έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Λέει και τη λύση, αλλά καλά ...

Η κρίση είναι σκόπιμη για να γονατίσει ο κόσμος και να αποδεχθεί λύσεις παγκόσμιες, που για να γίνουν θα χρειαστεί παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτά όλα καλά. Γιατί όμως παγκόσμια κυβέρνηση και έλεγχος, αφού και τώρα κάνουν ότι θέλουν;

Αυτό δεν λένε ακόμα, κανένας δεν το έχει πει. Σταματάνε όλοι εκεί, στο γονάτιμα, απηύδηση, παγκόσμιες λύσεις, παγκόσμια κυβέρνηση! ΜπιριΜπαμ ΜπιριΜπουμ, γιατί Παγκόσμια κυβέρνηση αφού έχουν τις λέσχες και τα οικονομικά και ελέγχουν, κάνουν ότι θέλουν έτσι και αλλιώς. ΓΙΑΤΙ;

Ξέρω

Έχω τη λύση

Δυναμώνω στην σιωπή


Δεν υπάρχουν σχόλια: