Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτησή μας ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;

ΗΜΟΥΝ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΕΡΝΑ 800 ΕΥΡΩ.

ΗΜΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΙ ΟΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΔΙΑΡΗΚΤΗ, ΕΠΕΡΝΑ 650 ΕΥΡΩ.


ΗΜΟΥΝ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑ ΜΕ ΕΞΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ 40 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΦΟΝΙΑ ΛΗΣΤΗ ,ΕΠΕΡΝΑ 1000 ΕΥΡΩ.



ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΡΝΕ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ.


ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ,
ΕΙΜΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ .

TO AΘΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΙΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ.
ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΤΖΕΦΕΡΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ 100 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΔΙΑΚΟΣΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς λεβέντη μου όπως εσύ χιλιάδες είχαμε εγκλωβιστεί σε αυτλες τις λογικές. Το σύστημα που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε μας χρησιμοποιησε και μας χρησιμοποιεί για δικό του ΄φελος και όχι για την πατρίδα.
Βέβαια πρίν καταντήσεις να ψηφίσεις αυτό που επέλεξες την τελευταία φορά ίσως να είχες επιλέξει και αντίστοιχα κόμμτα και πολιτικές επιλογές.
Σου εύχομαι σε εσένα και στους χιλιαδες ένστολους συναδέλφους "χωρίς φωνή" να βρείτε τον δρόμο σας και να ξεφύγετε από αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος.
Καλό δρόμο φίλε μου
Ένας απόστρατος