Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μεγαλώνει η ΟΡΓΗ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κε ΥΕΘΑ πάρτε την σωστή απόφαση γρήγορα. Σας την προτείνουμε σε άρθρο μας....

ΑΓΑΠΗΤΟ ARMY ALERT,

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΦΙΛΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ


ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΙΦΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 69ης ΣΕΙΡΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ & ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ & ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΙΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ & ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ) .
ΟΠΩΣ Ο ΣΙΦΗΣ ΕΤΣΙ & ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ" ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΤΗ ΔΜ & ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ & ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ.
ΟΛΟΙ "ΕΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ & ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΑ ΙΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΩΝ & ΗΘΩΝ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ & ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ & ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΘΕΣ & ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑΣΙΟ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ & ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΛΘΑΚΕΨΕΤΕ ΑΚΟΜΗ & ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ "ΓΑΛΑΤΕΣ". ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ & ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ & ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ & ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΑΜΟ ΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΜΕ 3 ΑΞΙΟΜΑΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ Η' ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΝ ΤΕΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ & ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΗΛΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΣΚ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ & ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ & ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΙΦΗ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ & ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ
ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ..... ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχει αραγε τα κοτσια να παρει πισω το αισχρο νομοσχεδιο;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Μπένη ήρθε για να ταπεινώσει τους στρατιωτικούς με αντάλλαγμα ένα καλό υπουργείο. Δεν του καίγεται καρφί για αυτά που γράφετε! Έφερε και ταγμένους απόστρατους στις σημαντικές θέσεις και καθαρίζει κόσμο όσο εσείς διαμαρτύρεστε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΟΓΙΑ ΚΟΚ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974.
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ, ΕΣΒΗΣΕ ΧΡΕΗ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1974,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ,Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΡΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΙΛΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ,Η ΓΡΑΦΙΚΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ.....ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ,ΓΟΥΔΙ....ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΞΗ....ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.....ΧΟΡΤΑΣΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ .......ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ.......ENAΣ ΜΩΡΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
Υ.Γ :ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΠΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ Ή ΓΡΑΦΙΚΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή ανάρρωση στον πιλότο που κινδυνεύει καθώς και στον άλλο που νοσηλεύται.. Συλληπητήρια στην οικογένεια εκείνου που έφυγε, υπηρετώντας μια ιδέα, μια σημαία, μια πατρίδα.. Κύριε Βενιζέλο, δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι.. δεν πεθαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στον Αη Στράτη σαν τον Τσιαλμά, στο Αν Αιγαίο Αιγαίο σαν τον Ηλιάκη, στα Ίμια σαν το πλήρωμα του Ελικοπτέρου, στη Σάμο σαν τους 4 του Κωστάκος, στην Πάχη σαν το πλήρωμα της Αερ. Στρατού... Καθίστε εσείς στους καναπέδες του γραφείου σας επειδή δεν χωράτε σε καρέκλα, και πάρτε αποφάσεις για τους αυτιστικούς Στρατιωτικούς που δεν είναι σαν την ομύγηρή σας.. δεν σας γλείφουν.... οτι και να κάνετε έχετε τελειώσει πολιτικά, ι ότι έχετε να κάνετε να το κάνετε γρήγορα... δεν έχετε χρόνο..

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και είμαστε όλοι μας αγαπητέ συνάδελφε, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ...

Τόσα χρόνια στις Ε.Δ. και για όλα μας φταίνε οι πολιτικοί και οι λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι.
Τόσα χρόνια μίρλα...
Γιατί? Που είναι το ψέμα? Σε όλες τις Ε.Δ. το 20% δουλεύει και το υπόλοιπο 80% λουφάρει,ιντριγκάρει,γλείφει και περνάει καλά.
Ακόμη και στην ειδικότητα των Ιπταμένων αυτό γίνεται. Κάποιοι γράφουν ώρες για το πτητικό και κάποιοι είναι συνεχώς σε κίνδυνο. Μήπως είναι ψέμα? Αυτό συμβαίνει και στις άλλες ειδικότητες,ένας δουλεύει και 5 κάθονται.

Επίσης, το πιο σημαντικό!!!
Η ηγεσία που είναι???????
Είδες κανέναν ανώτατο ή κανέναν Αρχηγό να παραιτηθεί?
Όλοι τον κώλο τους κοιτάζουν, κανένας το προσωπικό..

Τελος παντων, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει το παληκάρι.

Ανώνυμος είπε...

Πλησιάζει η ώρα της εκδίκησης.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Νεκροκαπηλεία........
Η αγαπημένη συνήθεια αυτών που έχουν συμφέροντα.........
Σημείωση: Επιπρόσθετα ονομάζουν και τα θύματα ήρωες..........

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ 10.30 ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ