Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο Ψινάκης, η "Πατσαβούρα της Βέρμαχτ" και η Μανωλίδου



Να ανοίξει η γη να την καταπιεί ήθελε η Ευγενία Μανωλίδου, όταν είδε μπροστά της τους δημοσιογράφους, οι οποίοι φυσικά ήθελαν την γνώμη της για την «επίθεση» του Ηλία Ψινάκη στον σύζυγο της, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε… «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»!!!

Σκέφτηκε η Ευγενία, και όχι άδικα, ότι δεν την «παίρνει» να τα βάλει με τον Ηλία, γιατί θα «φάει» τέτοιο δούλεμα και μάλιστα on camera στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» , που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί. Έτσι αποφάσισε να το παίξει cool λέγοντας: «Δεν το ξέρετε το χιούμορ του Ηλία;»!

Φυσικά όμως οι δημοσιογράφοι, που δεν τον ξέρουν τον Ηλία όπως η κ. Μανωλίδου, επέμειναν και έτσι αναγκάστηκε να κάνει και την δεύτερη, αλλά μάταιη, προσπάθεια της, λέγοντας «Άλλο η δουλειά, άλλο τα προσωπικά».

Και όταν την ρώτησε όλο απορία η δημοσιογράφος «Καλά δεν θα σας βάλει χέρι ο Άδωνις που δεν τον υπερασπίζεστε;», βρήκε ευκαιρία να το γυρίσει στο σεξουαλικό υπονοούμενο για να ξεφύγει!!!

«Ο Άδωνις μου βάζει χέρι για άλλο λόγο, όχι για αυτά», λέει και σκάει το πιο πονηρό της χαμόγελο – τύπου «τα κατάφερα τώρα».

Φυσικά και τα κατάφερε και η συζήτηση διακόπηκε εκεί, αφού ούτε ο πιο βιτσιόζος δεν θα ήθελε να μάθει πώς βάζει χέρι ο Μπουμπούκος στην Μπουμπούκα!!

Πάντως, ούτε ο αδερφός του δεν τον υπερασπίστηκε τον άμοιρο τον Γεωργιάδη: «Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει», είπε ο Λεωνίδας, αφήνοντας τον Άδωνη μόνο και ανυπεράσπιστο!

madata.gr

Κοιτάξτε τι κάνουν για να προβληθούν και να υφαρπάξουν την ψήφο του έλληνα στις εκλογές. Κατάντια…
Σε αυτόν, το «μπουμπούκο» θα πάτε να παρακαλέσετε για ρουσφέτι;
Τον λέει ο Ψινάκης «πατσαβούρα» και μούγγα στη στρούγγα!
ΕΛΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: