Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΑΡΘΡΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΙΓΟΝΤΑΙ Η' ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΑΛΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ. 


ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΔ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΕΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ Η' ΠΟΛΥ. ΑΦΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ. 

ΠΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΜΕΛΙ". 
ΕΜΕΙΣ Κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΟΥΜΕ & ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΔ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΑΔΥΝΑΜΕΣ, ΑΚΕΦΑΛΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΓΡ.ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΒΟΛΕΨΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ι4-Ι5. ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 4000ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ΟΡΙΑΚΑ.

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΩ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΡΩΓΑ-ΡΩΓΑ. 

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΔΑΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ Η' ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΣΑΤΥΡΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΚΙ, ΤΟ ΜΠΛΕ Η' ΤΟ ΛΕΥΚΟ. ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ (ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ) ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΑΦΗΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. 
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ", "ΜΠΛΕ" ΚΑΙ; "ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΟΥΣΤΟΜΙΩΝ", ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.
 ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΔΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΟΡΙΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

ΕΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΩΧ-ΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΙΔΑΝΙΚΟΥ, ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. 
ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ, ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ "ΜΑΣ". 
ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΕΣ, ΓΑΛΛΙΕΣ, ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Κ@Λ@Ρ@ΚΙ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΥΓΜΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΣΘΕΝΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ", ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ  ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαλαζοαιματε "αποφοιτε στρατιωτικης σχολης"που "θα κανεις τη διαφορα"μαθε πως στο στρατο υπαρχουν και αλλοι εργαζομενοι που αποτελουν τη ραχοκοκαλια!!Για ολα τα δεινα των Ε.Δ εσεις φταιτε και οχι κανενας αλλος,μιας και η ηγεσια του Στρατου ειναι απο τις "στρατιωτικες σχολες"που κατα την αποψη σου κανει τη διαφορα!!Αν ηθελε θα μπορουσε να εχει λυσει ολα τα προβληματα,αλλα δυστυχως δεν ειναι τιποτα αλλο απ οκοματοσκυλα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η θεσαρα τους,και οι παχυλοι μισθοι,οι παχυλες συνταξεις ,τα παχυλα εφαπαξ και τα προνομια που μονο αυτοι απολαμβανουν,σε βαρρος των υπολοιπων στελεχων των Ε.Δ κα ιτου Ελληνικου λαου που "πειναει"!!!

ΘΩΜΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ είπε...

Θα ήθελα να απαντήσω στον "ανώνυμο" φίλο να πάει ξανά στο Δημοτικό, μπας και μάθει να διαβάζει!!! Γιατί αν διαβάσει προσεκτικά το άρθρο του στελέχους (βλ. αξιωματικού) των Ε.Δ. θα δει ότι αναφέρεται και σε αυτούς τους αξιωματικούς με τους παχυλούς μισθούς, που έκαναν τις απάτες!! Θα πρέπει, επίσης, να γνωρίζει ότι οι Έλληνες χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ε.Δ είναι οι χειρότερα αμειβόμενοι στο ΝΑΤΟ (εκεί δεν ανήκουμε), χειρότερα αμειβόμενοι και από τους Τούρκους συναδέλφους τους!!! Και, όμως, αυτοί πετάνε αεροσκάφη και χειρίζονται εξοπλισμό δισεκατομμυρίων δραχμών!! Επίσης, είναι γνωστό ότι είναι οι χειρότερα αμειβόμενοι "υπάλληλοι" του ΄στενότερου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (εξαιρούνται συμβασιούχοι)!!! Άρα, λοιπόν, αυτά να πας να ατα πουλήσεις μαζί με τα "κόκκινα" γαρύφαλλα, τα πράσινα άλογα και τις κόκκινες φοράδες εκεί που σε παίρνει... Αν δεν ήταν ο Ελληνικός Στρατός να αναλάβει την εξουσία το 1967, η Ελληνική οικονομία θα είχε βαρέσει "κανόνι" ήδη από το 1970 και δε θα είχαμε εισέλθει στην Ε.Ε.!! Αυτά για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη σωστή βάση τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο... συνεχίστε έτσι... κάντε τον διαχωρισμό σας λοιπόν...για άλλη μια φορά...ας μην έλεγε ο κύριος αυτός την συγκεκριμένη φράση...να μην υπήρχαν αντιδράσεις...και σιγά εσύ ρε επώνυμε...vetpaokdoc... μήπως θες τα δικά μας ονόματα να τα δόσεις κάπου?????????????????? λέω εγώ τώρα!!!!!!!!!!! πάρε λοιπόν το δικό μου...dimitrisG13...σου κάνει αυτό? η θες και τίποτα άλλο?????

Ανώνυμος είπε...

1ον ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ "ΓΑΛΟΖΟΑΙΜΑΤΟ" ΕΓΩ ΕΦΤΥΣΑ ΑΙΜΑ & ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΔ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. 2ον ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ. ΑΡΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΒΕΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΛΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΑ 2 Η' ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΝ 20 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-4 ΜΗΝΕΣ.

@rmy @lert είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 11:18 μ.μ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΡΕΠΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΗ "ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΙΣ"..
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ

Νικόλας είπε...

καλά τα λες μεγάλε, συμφωνώ σε όλα.

αλλά θα πρέπει, κάποια στιγμή να κάνουν και τα στελέχη των ΕΔ την αυτοκριτική τους.
Σε μία κοινωνία που μεγαλώνει τους πολίτες της στην ευκολία, την απάτη, τον ωχαδερφισμό και την αδιαφορία (έως αηδία) για την πατρίδα, τα στελέχη των ΕΔ δεν αποτελούν εξαίρεση. Παιδιά της ίδιας κοινωνίας είναι, δεν μεγάλωσαν κάπου αλλού και ήλθαν εισαγώμενοι.
Μην διαχωρίζεις τους μέσα με τους έξω. Τέτοιες κοινωνίες, τέτοιους ανθρώπους βγάζουν. Και αν θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουμε την κοινωνία μας στο σύνολό της.
Βεβαίως φταίει ο βουτυρομπεμπές που βγαίνει Ι4-5, βεβαίως φταίει η μαμά που του αλλάζει πάνες μέχρι τα 18, βεβαίως φταίει η εκπαίδευση που το διδάσκει συνειδητά να μισεί τη πατρίδα του, βεβαίως φταίνε τα ΜΜΕ και το σχολείο που το διδάσκουν συνειδητά να μην... σκέφτεται.
Αλλά φταίει και Αξκος που βαριέται να κάνει τη δουλειά του, φταίει και το Στέλεχος που δικαιολογεί την τεμπελιά του με τη καραμέλα "σιγά μη γίνει πόλεμος" (στη θητεία μου την άκουσα γύρω στις 200 φορές),φταίει ο Ανθλγος μου που αποφάσισε να μας κάνει μάθημα ιστορίας, λέγοντας ότι οι οπλίτες του Ιερού Λόχου (της Θήβας, τους άλλους δεν τους ήξερε) ήταν αδερφές, φταίει ο Υπλγος μου που μου έλεγε, φορώντας διαρκώς σκουλαρίκι στη γλώσσα,ότι "η μεγαλύτερη μαλακία της ζωής μου είναι που μπήκα στο στρατό".

Μη με παρεξηγείς - τις ΕΔ τις νοιάζομαι και τις πονάω. Αλλά έχουν και αυτές το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Είμαστε όλοι μέρος του προβλήματος, άρα είμαστε και όλοι μέρος της λύσης.

Ανώνυμος είπε...

@ vetpaokdoc

>χειρότερα αμειβόμενοι και από τους Τούρκους συναδέλφους τους!!!<

Οι Τούρκοι αξιωματικοί είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους στο ΝΑΤΟ και όχι μόνο. Εκτός αυτού και ως γνωστόν, ο τουρκικός στρατός αποτελεί (ακόμη) κράτος εν κράτει και έχει ειδικά προνόμια και δικές του επιχειρήσεις. Ουδείς ελέγχει τα οικονομικά του, τα οποία είναι άγνωστο μέχρι πού εκτείνονται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100707/17.jpg


ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ