Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τι γίνεται εκεί στο ΓΕΕΘΑ; Τελικά έχουν διαλυθεί όλα κ. Γιάγκο ;

Ροζ βραδιά στο Πολεμικό Μουσείο για Τζούλια και γιο στελέχους της ΝΔ!
Mε το γιο κορυφαίου πολιτικού η Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο!

Φωτογραφίες σοκ, με τη Τζούλια Αλεξανδράτου αγκαλιά με τον γιο του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμο να περνάνε το κατώφλι του Πολεμικού μουσείου, δημοσιεύει η εφημερίδα VETO!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας,τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Ιουνίου ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, πήγε αγκαλιά με την Τζούλια μέσα στο Πολεμικό Μουσείο, χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Ο φρουρός που είχε σκοπιά στην είσοδο του ιστορικού μουσείου, μπορεί να μην πίστευε στα μάτια του, αλλά επέτρεψε την είσοδο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και το συνοδό της!

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, "ξενάγησε'' τη Τζούλια σε κάποιους χώρους του μουσείου και βέβαια την πήγε στο θάλαμο όπου κοιμούνταν οι άλλοι ναύτες, οι οποίοι έδειξαν να μην ενοχλούνται από τον νυχτερινό επισκέπτη αφού πολλοί ζήτησαν από την απόλυτη σταρ, αυτόγραφα!

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης το βράδυ της Παρασκευής πήγε για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο "Ναργιλές" όπου τραγουδάει η Αλεξανδράτου αυτή την περίοδο. Μετά την εμφάνισή της στην πίστα, η Τζούλια έκατσε στο τραπέζι του και όπως γραφει η εφημερίδα " εκείνη δεν άργησε να βρεθεί στο πλευρό του καπνίζοντας το αγαπημένο της πούρο, πίνοντας το ποτό της και όπως ήταν λογικό το κέφι -και όχι μόνο- εκτοξεύτηκε στα ύψη''!

Αργότερα έφυγαν μαζί και συνέχισαν τη διασκέδαση στο κέντρο Thalassa. Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί. Γύρω στις 5 το πρωί έφθασαν στο Πολεμικο Μουσείο και μετά την επίσκεψή τους στο θάλαμο με τους υπόλοιπους ναύτες κατέβηκαν για τα περαιτέρω... στο υπόγειο πάρκινγκ του μουσείου όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα.

/www.newsit.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gamv to feleki sas re .....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ...ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ARISTEROI
GAMV TO NINI SAS RE POYSTHDES TOMARIA
KREMALA THELETE
ΡΕ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΡΙ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΗΗΗΗΗ
ΠΟΣΕΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΕΘ ΔΡΟΜΟ ΕΙΘΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕ?????
ΦΕΡΟΜΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΗΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ARMYALERT ΔΕΝ ΤΛΜΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ!!!!!

@rmy @lert είπε...

ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΣΑΦΕΣ;
ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ "ΝΑΥΤΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ";
ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΕΛΟΥΣ; ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΜΟΥΓΚΑ!!!!!

@rmy @lert είπε...

ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ..
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ.