Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Αόρατες υλοποιήσεις μεταθέσεων στο Π.Ν

Ο Πλωτάρχης πάντως μετατέθηκε.. δίκην "Cold Water"!
Μετά την επαναφορά "μαϊμού" Ναυάρχων και "μαϊμού" μεταθέσεις στο ΠΝ!

Ερωτήματα

1. Όταν βγαίνουν οι μεταθέσεις κε Α/ΓΕΝ - Υ/ΓΕΝ δεν πρέπει να υλοποιούνται σύμφωνα με το έγγραφο που αναγράφονται ?

2. Όταν ακυρώνονται ή καθυστερούν κάποιες μεταθέσεις δεν πρέπει να περνά ''επίσημα'' σήμα ή έγγραφο που τις επικυρώνουν ή τουλάχιστον να ενημερώνουν τις υπηρεσίες για να μην έχουν πρόβλημα ( επιχειρησιακό ποσοστό -βάρδιες προσωπικού κ.λ.π ) ?

3. Κε Α/ΓΕΝ - Υ/ΓΕΝ από ''ΠΟΤΕ '' (ερωτ.) οι Ναύαρχοι ή οι Αρχιπλοίαρχοι ή οι Διοικητές ή οι Κυβερνήτες τις κάθε Ν.Υ ή Π.Π ''ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ '' και δεν υλοποιούν τις μεταθέσεις που έβγαλε η Δ.Ν.Ε ? ((Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς δεν εννοώ συναδέλφους /ες που κινήθηκαν επισήμως με την προβλεπόμενη οδό για σοβαρούς προσωπικούς λόγους ή οικογενειακούς ή υγείας )

4. Για ποιο λόγω το προσωπικό να υποχρεώνεται σε τέτοια ταλαιπωρία από 5-10 ''κομματόσκυλα'' ή ''τεμπελόσκυλα '' (γιατί ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ δεν τους λες ) που δεν θέλουν να χάσουν τη βολή τους και κινούν τους μπαμπάδες ,θείους κ.λ.π για να παραμείνουν στην '' καβάτζα τους '' ?

5. Ο κύριος κομματικός επίτροπος Αρχιεπιστολέας ΔΝΕ Κάτσαρης δεν ''ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ'' για το θέμα (γιατί ο ΔΝΕ απλά υπάρχει ) ?

6. Κε Α/ΓΕΝ καλύτερα να μην βγάζεται μεταθέσεις απλά να στέλνεται προσωπικές επιστολές στους ενδιαφερομένους.

7. Κε Υ/ΓΕΝ τι κάνουμε , όλα καλά ? Πάντα καλά....

8. Παρακαλώ μην ακούσω για εμπάθειες και λάσπη και κ.λ.π κ.λ.π. γιατί όλα τα παραπάνω είναι αληθή και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και εάν βγουν τότε να δω που θα κρυφτείτε .
Κύριοι απλά καληνύχτα !!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα κύριος, Ονόματα...
Από θεωρία και λόγια έχουμε πήξει.
Γέμισες τον τόπο αλογόμυγες, έριξες ένα όνομα ενός Αξιωματικού χωρίς να πεις για την Ταμπακιέρα.

Κακώς το Blog δημοσίευσε τις παπαριές σου.
Δηλαδή δεν αναφέρεις τα ονόματα των λαμογιών που χειρίζουν με όλες τις καταστάσεις και δημιουργούν τα μύρια όσα προβλήματα και βγαίνεις και ρίζνεις τη λάσπη στην Ηγεσία του ΓΕΝ?
Για πες μας από το 2004 έως το 2010 το Μάρτιο που κατοικοέδρευες??
Η μήπως ντρέπεσαι να το πεις επειδή ήσουν κι εσύ ένα Φασιστάκι όπως όλα αυτά που είχαν αγκιστρωθεί στα Άρματα των ΦατουσοΠαπαγιαννιΑνδροβιτσανοΚΑΡΑΜΑΛΙΚΙΔΩΝ???

Ανώνυμος είπε...

Εξ απ ανέκαθεν (που λέει κι ο φίλος μου) ΓΙΝΟΝΤΑΝ - ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ τέτοιες ιστορίες!
π.χ προχθές ορκίστηκαν οι νέοι συνάδελφοι και απο εξομολόγηση ενός πατέρα έμαθα πως για την μετάθεση του γιού του ενδιαφέρθηκαν (άκουσον-άκουσον) ΕΞΙ κυβερνητικοί βουλευτές!!!!!

Διαβάζω σχεδόν όλα όσα βγαίνουν στο διαδίκτυο και έχω διαπιστώσει πως: η λάσπη, η λοιδορία, η εμπάθεια, κλπ πάει σύνεφο!!
Αφού ανώνυμοι μάγκες μου τα ξέρετε όλα γράψτετα!!
Όταν παίρνεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος και να το τελειώσεις!! Αλλιώς μην το αρχίζεις.....

Μήπως είστε .....θύματα ατόμων ή καταστάσεων και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι??????????????

(ένας περαστικός......)

Ανώνυμος είπε...

αρμυ αλερτ, στην επεσαν τα κομματοσκυλα απο το γνωστό γραφειάκι π[ου σε παρακολουθεί ανελιπως!περαστικα.. λιγα ειναι τα ψωμιά σας!δεν θα καθεστε πολυ ακόμη εκεί!!

Ανώνυμος είπε...

Για το φασιστάκι 11:14

Εσύ περιμένεις να αλλάξει τώρα η κυβέρνηση για να φύγουν τα κομματόσκυλα και να έρθεις εσύ??

Ε, θα περιμένεις πολλά χρόνια, άσε που θα έχεις πάρει σύνταξη.

Βοήθεια σου λοιπόν..

Ανώνυμος είπε...

το πατε φιρι φιρι ,καραγκιοζηδες γλυφτες της ιπποκρατους.....σε λιγο θα τριβετε ματια και αυτια....τομαρια.ετοιμαστειτε για θεση στον ξιφια.....ειδικα κατι δροσεροι τυποι......
kai αφηστε ,αμορφωτοι ,τα περι φασισμου
το ερωτημα ειναι ενα
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Η
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΜΕ ΠΑΣΣΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ....
\
Ο ΑΡΗΣ...ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

15 Σεπτεμβρίου 2010 2:46 μ.μ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΛΟΤΟΚΑΛΤΣΟΝΑΚΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε '' 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:29 π.μ '' μην εκνευρίζεσαι και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις σου (παπαριες ) . Σε βλέπω αγχωμένο και εκνευρισμένο …. είσαι ένας από αυτούς ? Όσο για θεωρίες, αλογόμυγες, ταμπακιέρες, ψάξε στο γραφείο του αξιωματικού που θίχτηκες ( δεν γύρισα εγώ από το σπίτι μου με την ρόμπα για να ξαναγίνω αρχιπλοίαρχος ενώ περιμένουν τόσοι στην ουρά, τι περίμενε ότι θα τον υποδέχονταν με ροδοπέταλα !!!). Εάν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι υπεύθυνος για τις μεταθέσεις ? Όσο για τα Blogs αυτή είναι η μαγεία τους. Η ελευθερία του λόγου (ακόμα και σε αυτούς που βρίζουν (παπαριες ) όταν δεν μπορούν με επιχειρήματα να απαντήσουν ). Όσο για το 2004 – 2010 δεν θα σου πω ακριβώς που κατοικοέδρευα (για να ψάξεις τις λίστες σου στην ΔΝΕ ? ), απλά να ξέρεις ότι ήταν γκρι, και γύρω γύρω είχε θάλασσα (πολεμικά πλοία λέγονται στο Ναυτικό εάν δεν έχεις να τα δεις καιρό). Όσο για την ταμπέλα του φασίστα απλά στην επιστρέφω γιατί για να γίνει κανείς ‘’χρωματιστό κομματόσκυλο’’ πρέπει να έχει προσόντα (γλώσσα, καθόλου ήθος κ.λπ.κ.λπ) και εγώ πίστεψε με υστερώ από τέτοιες αρετές !!! Όσο για το άρμα των ΦατουσοΠαπαγιαννιΑνδροβιτσανοΚΑΡΑΜΑΛΙΚΙΔΩΝ που είπες ………τι να πω………..μια από τα ίδια ή μια από Μουσακά που λένε και στο χωριό μου(δεν διαφέρουν σε κάτι ) εάν και δεν είχα την ‘’χαρά’’ να τους γνωρίζω προσωπικά αλλά και εκεί διάβαζα για τα χαΐρια τους !!!. Όσο για την ηγεσία του ΓΕΝ βγαίνω και ρίχνω λάσπη όπως λες……… μάλλον δεν διαβάζεις εφημερίδες ή Blogs εδώ και τοοοοοοοοοσο καιρό. Εδώ σου και σας ταιριάζει απόλυτα το ‘’ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ‘’

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Κε ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΥΤΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 6ΕΤΙΑΣ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΗΣ.

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε '' 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:29 π.μ '' μην εκνευρίζεσαι και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις σου (παπαριες ) . Σε βλέπω αγχωμένο και εκνευρισμένο …. είσαι ένας από αυτούς ? Όσο για θεωρίες, αλογόμυγες, ταμπακιέρες, ψάξε στο γραφείο του αξιωματικού που θίχτηκες ( δεν γύρισα εγώ από το σπίτι μου με την ρόμπα για να ξαναγίνω αρχιπλοίαρχος ενώ περιμένουν τόσοι στην ουρά, τι περίμενε ότι θα τον υποδέχονταν με ροδοπέταλα !!!). Εάν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι υπεύθυνος για τις μεταθέσεις ? Όσο για τα Blogs αυτή είναι η μαγεία τους. Η ελευθερία του λόγου (ακόμα και σε αυτούς που βρίζουν (παπαριες ) όταν δεν μπορούν με επιχειρήματα να απαντήσουν ). Όσο για το 2004 – 2010 δεν θα σου πω ακριβώς που κατοικοέδρευα (για να ψάξεις τις λίστες σου στην ΔΝΕ ? ), απλά να ξέρεις ότι ήταν γκρι, και γύρω γύρω είχε θάλασσα (πολεμικά πλοία λέγονται στο Ναυτικό εάν δεν έχεις να τα δεις καιρό). Όσο για την ταμπέλα του φασίστα απλά στην επιστρέφω γιατί για να γίνει κανείς ‘’χρωματιστό κομματόσκυλο’’ πρέπει να έχει προσόντα (γλώσσα, καθόλου ήθος κ.λπ.κ.λπ) και εγώ πίστεψε με υστερώ από τέτοιες αρετές !!! Όσο για το άρμα των ΦατουσοΠαπαγιαννιΑνδροβιτσανοΚΑΡΑΜΑΛΙΚΙΔΩΝ που είπες ………τι να πω………..μια από τα ίδια ή μια από Μουσακά που λένε και στο χωριό μου(δεν διαφέρουν σε κάτι ) εάν και δεν είχα την ‘’χαρά’’ να τους γνωρίζω προσωπικά αλλά και εκεί διάβαζα για τα χαΐρια τους !!!. Όσο για την ηγεσία του ΓΕΝ βγαίνω και ρίχνω λάσπη όπως λες………. μάλλον δεν διαβάζεις εφημερίδες ή Blogs εδώ και τοοοοοοοοοσο καιρό. Εδώ σου και σας ταιριάζει απόλυτα το ‘’ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ‘’

Ανώνυμος είπε...

(MEROS A) Αγαπητέ φίλε '' 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:29 π.μ '' μην εκνευρίζεσαι και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις σου (παπαριες ) . Σε βλέπω αγχωμένο και εκνευρισμένο …. είσαι ένας από αυτούς ? Όσο για θεωρίες, αλογόμυγες, ταμπακιέρες, ψάξε στο γραφείο του αξιωματικού που θίχτηκες ( δεν γύρισα εγώ από το σπίτι μου με την ρόμπα για να ξαναγίνω αρχιπλοίαρχος ενώ περιμένουν τόσοι στην ουρά, τι περίμενε ότι θα τον υποδέχονταν με ροδοπέταλα !!!). Εάν δεν κάνω λάθος αυτός δεν είναι υπεύθυνος για τις μεταθέσεις ? Όσο για τα Blogs αυτή είναι η μαγεία τους. Η ελευθερία του λόγου (ακόμα και σε αυτούς που βρίζουν (παπαριες ) όταν δεν μπορούν με επιχειρήματα να απαντήσουν ). Όσο για το 2004 – 2010 δεν θα σου πω ακριβώς που κατοικοέδρευα (για να ψάξεις τις λίστες σου στην ΔΝΕ ? ), απλά να ξέρεις ότι ήταν γκρι, και γύρω γύρω είχε θάλασσα (πολεμικά πλοία λέγονται στο Ναυτικό εάν δεν έχεις να τα δεις καιρό).

Ανώνυμος είπε...

(MEROS B ) Όσο για την ταμπέλα του φασίστα απλά στην επιστρέφω γιατί για να γίνει κανείς ‘’χρωματιστό κομματόσκυλο’’ πρέπει να έχει προσόντα (γλώσσα, καθόλου ήθος κ.λπ.κ.λπ) και εγώ πίστεψε με υστερώ από τέτοιες αρετές !!! Όσο για το άρμα των ΦατουσοΠαπαγιαννιΑνδροβιτσανοΚΑΡΑΜΑΛΙΚΙΔΩΝ που είπες ………τι να πω………..μια από τα ίδια ή μια από Μουσακά που λένε και στο χωριό μου(δεν διαφέρουν σε κάτι ) εάν και δεν είχα την ‘’χαρά’’ να τους γνωρίζω προσωπικά αλλά και εκεί διάβαζα για τα χαΐρια τους !!!. Όσο για την ηγεσία του ΓΕΝ βγαίνω και ρίχνω λάσπη όπως λες………. μάλλον δεν διαβάζεις εφημερίδες ή Blogs εδώ και τοοοοοοοοοσο καιρό. Εδώ σου και σας ταιριάζει απόλυτα το ‘’ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ‘’

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ:

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΥΡΙΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΥΤΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 6ΕΤΙΑΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ.

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον ενόχλησε πολλούς πρώην – νην -αυλικούς αυτή η ανάρτηση…… δεν πειράζει ,ας ακούγονται και κάποια πράγματα που δεν χαϊδεύουν αυτιά …….. Εξάλλου κακό στο ναυτικό μας δεν κάνουνε παρά μόνο την σαπίλα βγάζουν, εκτός και εάν μερικοί τώρα προσγειώθηκαν στο ναυτικό . Ποια είναι η Ελενίτσα και η αυλή της ? Πολλές αυλές γεμίσαμε ρε παιδιά ………. Όσο για την λάσπη στην ηγεσία που είπε ο φίλος 15 Σεπτεμβρίου 2010 9:29 π.μ τι να πω , είστε άτυχοι φίλε μου τότε δεν υπήρχε το army alert και μπορούμε επιτέλους να βγάζουμε τις βρωμιές (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΗ) αλλά και τα ΚΑΛΑ των Ε.Δ. Και αυτό ενοχλεί ,καλά θα κάνετε να το συνηθίσετε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 15 Σεπτεμβρίου 2010 6:23 μ.μ.

"Εξάλλου κακό στο ναυτικό μας δεν κάνουνε παρά μόνο την σαπίλα..."

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΛΕΞΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ??

"εκτός και εάν μερικοί τώρα προσγειώθηκαν στο ναυτικό ..."

ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ??? ΝΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ??
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΗΠΩΣ??

"Ποια είναι η Ελενίτσα και η αυλή της ?"

ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΛΗ? ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΗΠΟΣ??


"είστε άτυχοι φίλε μου τότε δεν υπήρχε το army alert και μπορούμε επιτέλους να βγάζουμε τις βρωμιές..."

ΤΟ army alert ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΣΒΥΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ.


ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ-ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ) ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.



ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

φασιστάκια, κοματόσκυλα κλπ....

Α ρε "μακάκες"!!!!!

Έλληνες ορε θα γίνουμε ποτέ;;;;;;;;