Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

..η κυβέρνηση προωθεί αναλυτικές διατάξεις για το πώς μπορεί να ενισχυθεί η Αστυνομία από τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αποκατασταθεί η τάξη..

«Τριάντα ένα χρόνια μετά τη θέσπιση του τελευταίου νόμου για την κατάσταση πολιορκίας, η κυβέρνηση προωθεί αναλυτικές διατάξεις για το πώς μπορεί να ενισχυθεί η Αστυνομία από τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αποκατασταθεί η τάξη, ύστερα από σχετικό αίτημα που απευθύνει ο διευθυντής της αστυνομικής αρχής, ζητώντας την αναγκαία δύναμη (πεζοπόρα τμήματα, μεταφορικά μέσα, ειδικά οχήματα κ.λπ.) από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς (ΑΔΦ) και έπειτα από έγκριση του υπουργείου Άμυνας και του ΚΥΣΕΑ».( Έθνος, 24/1/2009)
Σήμερα, η σοσιαλιστική κυβέρνηση, που ευρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας μας, έχει πολλά θέματα να διευθετήσει. Το σπουδαιότερο όμως όλων είναι η επανεμφάνιση ενός παλαιού εχθρού. Πολλά χρόνια μετά το εθνοσωτήριο απριλιανό πραξικόπημα η πατρίδα μας και η δημοκρατία μας κινδυνεύουν και πάλι.
Από τον ίδιο εχθρό… Πρόκειται για έναν εχθρό, ύπουλο, σκοτεινό, πανούργο, αόρατο!
Στόχος του η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και η πολιτική του, το νοικοκύρεμα του τόπου, η ειρήνη. 

Το μέγεθος του εχθρού αυτού είναι ακαθόριστο, η δύναμη του μεταβαλλόμενη, οι αντιδράσεις του απρόβλεπτες, τα σχέδια του άγνωστα. Ελλοχεύει παντού… Κρύβεται σε εργοστάσια, εργοτάξια, σχολεία, σπίτια, πανεπιστήμια, λιμάνια, γηροκομεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες. Ακόμη και στο στρατό…
Σωστή ασύμμετρη απειλή…
Είναι ο εσωτερικός εχθρός.
Κάνει διαδηλώσεις, πορείες, συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, καταλήψεις, απεργίες.
Διαμαρτύρεται για Εθνικές υποχωρήσεις, απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων, εκποίηση του εθνικού πλούτου, υποθήκευση της χώρας.
Αποκαλύπτει σκάνδαλα, υπεξαιρέσεις δημοσίου χρήματος, λαμογιές, σπατάλες, αδικίες.
Ξεμπροστιάζει την υποκρισία, την αλαζονεία, το ψέμα προς τους πολίτες, τη δουλοπρέπεια τη χαμέρπεια, το ραγιαδισμό προς τους εταίρους μας.

Αρνείται την ειρήνη και τη φιλία με τη γείτονα Τουρκία, με κάποιες εδαφικές παραχωρήσεις από μέρους μας και επιμένει με πείσμα στην διατήρηση της εθνικής ακεραιότητας, την εθνική υπερηφάνεια, τον πατριωτισμό.
Δεν αποδέχεται το στρογγύλεμα της ιστορίας, την ωραιοποίηση του εχθρού, τη ρεαλιστική υποταγή στη λογική τον αριθμών, αλλά αναπολεί, Θερμοπύλες, Σούλι, Μπιζάνι, Καλπάκι, Γοργοπόταμο.
Αντιδρά στην παγκοσμιοποίηση, την εθνική ρευστοποίηση, την παντοδυναμία της αγοράς και επιμένει ακόμη στην εθνική ταυτότητα, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα.
Απαιτεί ισονομία, ισοπολιτεία, κράτος δικαίου, σωστή παιδεία, κοινωνικό κράτος εθνική αξιοπρέπεια, πραγματική δημοκρατία.
Εμποδίζει με όλα τα μέσα την πολιτική και οικονομική μας ελίτ να προχωρήσει στις οδυνηρές αλλά απαραίτητες αλλαγές να λάβει τα ενδεικνυόμενα και υποδεικνυόμενα από τους συμμάχους μας μέτρα για τον εκσυγχρονισμό της χώρας σύμφωνα με τα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Δε θέλει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, συνδιοίκηση στη Θράκη, Τουρκοποίηση της Κύπρου, δορυφοροποίηση της Ελλάδος.
Είναι φανερό λοιπόν ότι ο παλιός αλλά μεταλλαγμένος εχθρός, έχει ενισχυθεί, είναι απειλητικός και επικίνδυνος για την πολιτική της κυβέρνησης μας.
Έχει όμως και αυτός το αδύνατο σημείο του.
Την Αχίλλειο πτέρνα του!
Είναι πια γνωστός
Η κυβέρνηση μας τον έχει αναγνωρίσει
Τον αποκάλυψε!
Είναι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Στο σύνολο του.
Αυτόν αφορούν τα μέτρα και οι αλλαγές.
Η Εθνική υποτέλεια.
Η κοινωνική εξαθλίωση.
Η οικονομική καταβαράθρωση.
Γι’ αυτό αντιδρά… Λυσσασμένα!.

Όμως η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση είναι αποφασισμένη. Είναι καλά προετοιμασμένη. ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ. Θα τον αντιμετωπίσει. Με όλα τα μέσα που διαθέτει: Θα τον εξαπατήσει με υποσχέσεις. Θα τον παραπλανήσει με τα ΜΜΕ. Θα τον φοβερίσει με πτώχευση. Θα τον απειλήσει με διεθνή απομόνωση. Θα τον κυνηγήσει με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Θα τον ξυλοκοπήσει με τα ΜΑΤ. Θα τον πνίξει με χημικά. Θα τον οδηγήσει στα δικαστήρια. Στη φυλακή. 

Και αν όλα αυτά αποτύχουν θα χρησιμοποιήσει το έσχατο επιχείρημα της κάθε εξουσίας: Την ωμή βία. Τις Ένοπλες δυνάμεις… Εν ανάγκη και των συμμάχων μας. Των ευρωπαίων ή Νατοϊκών. Όταν κινδυνεύει … η πατρίδα κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: