Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗ 40ΑΡΑ

Προαγωγές "Κατ' εκλογήν", 
δηλαδή ότι ψήφισες στις Εκλογές?


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εγκαταλείπουν οι στρατιωτικοί το στράτευμα κύριοι. Η πολιτική του κ. Βενιζέλου και της στρατιωτικής ηγεσίας είναι αυτή που τους εγκατέλειψε. Κ. Βενιζέλο όταν προάγεις τον Παπανικολάου με αδιαφανείς διαδικασίες, όταν στέλνεις τον Νούση στο ΝΑΤΟ λόγω κουμπαριάς Κουρή, όταν διώκεις και αποστρατεύεις άξιους αξιωματικούς, όταν μεταθέτεις δυσμενώς προσωπικό που μόλις και μετά βίας τα βγάζουν πέρα, όταν δεν σέβεσαι πάνω από όλα τον άνθρωπο που βρίσκεται στο καθήκον καθημερινά, τολμάς και μιλάς για αξιοκρατία και διαφάνεια. Μέχρι τώρα δεν πείθεις κανέναν με όσα κατά καιρούς έχεις πει και έχεις κάνει. Όσον αφορά την επιλογή της ηγεσίας κ. Βενιζέλο, είναι διαφανής η διαδικασία ο κουμπάρος να προτείνει τον κουμπάρο ή ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω καθ΄υπόδειξει του υπουργού; Διαφανής διαδικασία είναι αυτή που γίνεται και στο εξωτερικό, οι υποψήφιοι για Αρχηγοί περνούν από ειδική επιτροπή της βουλής των τομέων αμύνης με συμμετοχή βουλευτών όλων των κωμάτων και επιλέγουν μετά από προσωπική συνέντευξη τον ικανότερο. Εσείς έχετε καταλάβει σε τι ακριβώς αναφέρεστε; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, η σας παραπλάνησε το ΣΑΓΕ ή φωτογραφίζεται τη δύναμη του κομματικού κράτους μέσω Παπανικολάου και λοιπών ανάξιων συναδέλφων. Το ποιο από τα δύο ισχύει ας το κρίνουν όλοι οι ένστολοι

Ανώνυμος είπε...

Για προσπαθήστε να το διευκρινήσετε ρε παιδιά ,τα πέντε χρόνια που έχουμε λόγω θαλάσσιας υπηρεσίας πρέπει να τα εξαγοράσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Είμαι απόστρατος Αξιωματικός του ΠΝ, και ανήκω στην ΄΄κατακρινόμενη΄΄ τάξη των 45άρηδων αποστράτων που πάει να εξαλλείψει η πολιτκή ηγεσία του Υπ. Εθν. Άμυνας με το νέο νομοσχέδιο. Από το παραπάνω άρθρο της εφημερίδας, δεν καταλαβαίνω ορισμένα σημεία. Το κυριότερο είναι ότι οι στρατιωτικοί θα έχουν το δικαίωμα εξαγοράς μιας πλασματικής πενταετίας.. Τι εννοούν με το ΄΄δικαίωμα εξαγοράς΄΄????? Θα την πληρώνουμε την πλασματική υπηρεσία που έχουμε κάνει σε μονάδες του Στόλου, ή σε παραμεθόριες περιοχές??? (για τους υπηρετούντες σε Αεροσκάφη, ελικόπτερα, ΟΥΚ, ειδικές δυνάμεις τους δίνει το ΄΄δικαίωμα εξαγοράς΄΄ έως 15 χρόνων... κι αυτοί θα το πληρώνουν???) Εως τώρα λόγω των συνθηκών που υπάρχουν στους στρατιωτικούς, η πλασματική υπηρεσία ήταν το λιγότερο που μπορούσε να τους δώσει η υπηρεσία σαν εφόδιο κι αναγνώριση των δυσκολιών που υπάρχουν στα στελέχη που υπηρετούν στις Ε.Δ. Αλλάζει κάτι τώρα??? θα δουλεύουμε 8άωρο και δεν θα απασχολούμαστε πέραν του ωραρίου?? Θα έχουμε 5θήμερη εβδομάδα εργασίας και δεν θα απασχολούμαστε τα Σαββατοκύρικα???? Θα πληρωνόμαστε υπερωριακά στις υπηρεσίες (βάρδιες) και θα αποζημιωνόμαστε όπως οι λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι??? Γι αυτό θα έχουμε δικαίωμα ΄΄εξαγοράς΄΄... Αν κατάλαβε κανείς κάτι ας το εξηγήσει.. ευχαριστώ.