Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο ότι, ως δημοσιογράφος, ο κ Κύρτσος τα γνωρίζει όλα...
Και μεταξύ αυτών, όπως φαίνεται, παίζει στα δάχτυλα την πολεμική τέχνη.
Θα ήταν χρήσιμο για την εθνική μας άμυνα να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αξιολόγησης και αντιμετώπισης όλων των απειλών της χώρας μας.
Να επανεξετάσει, σε νέα βάση, το ρόλο της θητείας, το είδος των εξοπλισμών, τον αριθμό και την εκπαίδευση των στελεχών κλπ. Καλύτερα θα ήταν για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων επιτελείων να τον προσλάβει ο υπουργός (τόσους παντογνώστες έχει μαζέψει από παντού ως συμβούλους) με το βαθμό του αντιστρατήγου ώστε και με τη φυσική του παρουσία και το ανάλογο κύρος, να υλοποιήσει, την καινοτόμα και μεγαλοφυή όπως βλέπουμε σύλληψη του περί τα αμυντικά προβλήματα της χώρας.
Οπότε θα αναπνεύσει το ελληνικός λαός αφού θα καταργήσει πάραυτα η στρατιωτική θητεία, θα εξορθολογισει τα εξοπλιστικά προγράμματα, Θα ανανεώσει το αμυντικό μας δόγμα που διατηρείται ακόμη από τον Α' παγκόσμιο πόλεμο, θα εμπεδώσει την πειθαρχία, και θα πατάξει τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και ρουσφετιού τα οποία τόσο καυστικά στηλιτεύει στο εμπνευσμένο άρθρο του, θα ενισχύσει τη μαχητική ισχύ και το ηθικό του στρατεύματος με την ηγετική φυσιογνωμίτα του.
Είναι έγκλημα σήμερα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει σημαντικούς κινδύνους και απειλές μία υψηλή στρατηγική ιδιοφυΐα να μένει ανεκμετάλλευτη.
ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ!