Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Σχετικό άρθρο :Πρόδρομος δεινών για τις ΕΔ και ΣΑ το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
Τι έλεγε το ΠΑΣΟΚ στις 21/6/2009

Σύνδεση της εξέλιξης των στελεχών με την απόδοση τους, με εφαρμογή ενός νέου συστήματος αξιολόγησης, βασισμένου σε σύγχρονα επιστημονικά αντικειμενικά κριτήρια. Η συγκριτική αξιολόγηση αποτελεί βασικό στοιχείο για κάθε προαγωγή. Στο πλαίσιο αυτό το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται στο πρώτο χρόνο διακυβέρνησης, να προωθήσει νέο σχέδιο νόμου «Περί ιεραρχίας και προαγωγών των στρατιωτικών».

ΤΙ ΙΣΧΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ; ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

· Καθιέρωση αξιοκρατικού και διαφανούς συστήματος τοποθετήσεων – μεταθέσεων, με κριτήριο τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του τοποθετουμένου - μετατιθεμένου σε συνάρτηση με τις πραγματικές απαιτήσεις της θέσης που πρόκειται να τοποθετηθεί ή να μετατεθεί. Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί η δυνατότητα περιορισμού των κατ’ έτος μετατιθεμένων υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν λόγοι υπηρεσιακοί ή ατομικοί/οικογενειακοί που την επιβάλουν.

ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΈΓΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Κύριοι πρόεδροι των ενώσεων αποστράτων, υπάρχει αναφορά για τους αποστράτους στο πρόγραμμα αυτό; Αν και γνωρίζατε για το ξεπούλημα των αποθεματικών των ταμείων, των στρατοπέδων , και γενικά της περιουσίας των Μετοχικών ταμείων και του ΤΕΘΑ ουδέν πράξατε. Οι αυλές, οι παρεούλες και τα προσωπικά σας συμφέροντα ήταν αυτά που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε άπαντες μήπως και σώσετε την αξιοπρέπεια σας.