Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής του Καλυμνιακού Λαού

Κάποιοι μίλησαν για ανωνυμία στο θέμα της Καλύμνου, τι λένε τώρα με τα παρακάτω ονόματα που μας έστελναν τις διαμαρτυρίες τους επώνυμα;

Καλυμνιοί και Καλυμνιές,
Μετά από την απαξιωτική για το νησί μας στάση του ΥΕΘΑ και του ΓΕΣ που με πλάγιο και υπόγειο τρόπο πάνε να καταργήσουν το 5/42 ΣύνταγμαΕθνοφυλακής από τον τόπο μας ώστε τα παιδιά μας να μην μπορούν να υπηρετούν εδώ, τοποθετώντας παραιτημένους και χαμηλότερου βαθμού διοικητές, και εξακολουθώντας να αδιαφορούν για το τόσο σημαντικό για εμάς ζήτημα

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
να συνεχίσουμε και να διατρανώσουμε με κάθε νόμιμο και ειρηνικό μέσο το αίτημά μας να επανέλθουν τα πράγματα σε ότι αφορά στην παρουσία του αγαπημένου μας Συντάγματος στο νησί μας.
Γι ' αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ όλον τον Καλυμνιακό λαό που θέλει το Σύνταγμα στο νησί μας και αγωνίστικε για να γίνει αυτό, σε ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Επαρχείο τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 23 του Αυγούστου στις 8 η ώρα το βράδυ.

Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε εκπρόσωπο του Καλυμνιακού λαού αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολιτικό και πολίτη σε κάθε επίπεδο από το Δήμο μέχρι τη Βουλή κι από την Κάλυμνο μέχρι την Αυστραλία και τη Φλόριντα να συνδράμει από το μετερίζι του στο δίκαιο τούτο αίτημα που αφορά όχι μόνο εμάς αλλά και την πατρίδα μας γενικότερα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης και ιδιαίτερα τα blogs που προβάλλουν το αίτημά μας και ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ να συνεχίσουν μαζί μας αυτήν την προσπάθεια.

Ακόμη ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ κάθε αρμόδια αρχή να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες ώστε στην περιοχή που χάσαν τη ζωή τους το 96 τρία παλληκάρια να μην επιτραπεί να κυριαρχήσει η απαξίωση και αδιαφορία. Γι΄αυτό το θέμα σύντομα θα έχουμε στη διάθεσή μας νεώτερα από το νομικό μας σύμβουλο ώστε να εξετάσουμε και αυτήν την διάσταση.
Εμείς ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μακρυά από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες που δυστυχώς από τη σιωπή των αρμοδίων και κυρίως του Αρχηγού του ΓΕΣ επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν. Δυστυχώς.

Για τη Συντονισιτική Επιτροπή

Δρόσος Σκυλλάς
Γιάννης Κουτρούλης
Μικές Πετράκης
Μιχάλης Μαμουζέλος
Γιάννης Κόκκινος
ΓΙώργος Ζερβός
Κατερίνα Ρήγα
Μιχάλης Μπουλαφέντης
Αντώνης Ζαίρης
Γιώργος Κουρσιώτης
Σταυρούλα Οικονομίδου
Κυριακή Κουλλιά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που με πλάγιο και υπόγειο τρόπο πάνε να καταργήσουν το 5/42 ΣύνταγμαΕθνοφυλακής από τον τόπο μας ώστε τα παιδιά μας να μην μπορούν να υπηρετούν εδώ

ΑΥΤΌ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ... τα παιδια μας να μην υπηρετουν εδώ !!! σοβαρότατος λόγος.

Και οι βουλευτές που εχουν τα παιδακια τους στο μουσειο γιαυτο το κάνουν .... ο καθενας στο σπιτι του και γρήγορα !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ.

Ανώνυμος είπε...

"Κάποιοι μίλησαν για ανωνυμία στο θέμα της Καλύμνου, τι λένε τώρα με τα παρακάτω ονόματα που μας έστελναν τις διαμαρτυρίες τους επώνυμα;"
Armyalert είσαι off... ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ο λαός της Καλύμνου έχει αιρετούς να τον εκπροσωπήσουν και όχι συντονιστικές επιτροπές (τρέχα γύρευε δλδ). Άνθρωποι που θέλουν να βγουν από την αφάνεια συμμετέχουν σε αυτού του τύπου τις επιτροπές. Δες ποιοι από αυτούς θάναι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
Σε προηγούμενο μήνυμα, προβλεψα ότι με το πολύ μπλα μπλα θα βγει και η αλήθεια στο τέλος.
Και να που πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις...την τέταρτη βγήκε η αλήθεια.
Από την υποβάθμιση του νησιού, επειδή ο δκτης θάναι Ανχης (και μετά το σχόλιο μου να ζητήσουν ναύαρχο του λιμενικού) αποφάσισαν να είναι ειλικρινείς:
"...τα παιδιά μας να μην μπορούν να υπηρετούν εδώ..."
Τώρα αν κάποιος ψάξει ποιοι από την επιτροπή έχουν παιδιά που υπηρετούν ή θα υπηρετήσουν σύντομα θα βγει το λαβράκι.
Ορθώς λοιπόν η ιεραρχία ΥΕΘΑ κ το γατόνι Α/ΓΕΣ, διέκριναν για ποιο λόγο γκρινιάζει ο "λαός" βλ. 10-15 άτομα και δεν τοποθετεί σχη που προφανώς θα τον πάρει από κάποιο άλλο σοβαρότερο πόστο.
Armyalert θέσε τα αντανακλαστικά σου σε εγρήγορση και μην σπονσονάρεις αυτού του είδους "αιτήματα".

ΥΓ: αααα... και πούσαι... έχει και θέση για σένα στο μαντρί με τα βόδια του πατέρα μου.....

@rmy @lert είπε...

ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!
ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ.... ΒΟΔΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ... ΒΟΔΙ!!