Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Διοικητής της 34 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ Ταξίαρχος κ. Μακρυγιάννης Γεώργιος!

Αγιασμός της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας
Αιτία οι ασφυκτικές πιέσεις για την μεταγκατάσταση στο νέο της Στρατόπεδο «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ», στην Άσσηρο, λόγω προεκλογικής περιόδου. Εξόντωσαν ψυχικά, σωματικά και οικονομικά τα στελέχη της 34Μ/Κ ΤΑΞ.


ΠΑΡΟΝ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paradeigma gia olous tous kareklokentaurous kaloperasakides pou anebenoun stis plates ton ifistamenos tous xwris oute kan ena euxaristo.......autos o apostratos se ligo tha exei dikaioma na milisei gia ta kakos genomena sto strateuma

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ξέρω τον άνθρωπο αλλά αφού έτσι έκρινε, καλά έκανε και παραιτήθηκε.
Στο ΓΕΣ θα παραιτηθεί κανένας για το μέρισμα και το ΒΕΑ που δεν έχει να πληρώσει το ταμείο, παρόλο που οι εισφορές καταβλήθηκαν στο ακέραιο από τους μερισματούχους ?
Και δεν πρέπει να ξεχνά η ηγεσία ότι σε λίγο καιρό και αυτή θα είναι στην ουρά για μέρισμα και δεν θα έχει "λαμβάνειν" , γιατί το ταμείο είναι μείον και επειδή άφρονες πολιτικές όλων των κυβερνήσεων έβαζαν φανερά χέρι στο ΜΤΣ, αλλά κανείς από την ηγεσία δεν αντιδρούσε, όπως και σήμερα δεν αντιδρά.
Ο Πρωθυπουργός είχε πει λεφτά υπάρχουν αλλά που είναι ? Στο ΔΝΤ ?
Δυστυχώς είμαστε άξιοι της τύχης μας και να περιμένουμε και χειρότερα.
Έτσι και αλλιώς αυτιστικοί δεν είμαστε ?
Μπορούμε να αντιδράσουμε ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά να είναι το μοναστήρι και για ταξίαρχοι ουκ έστιν αριθμός, περιμένοντας στην ουρά. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η χώρα αναδημιουργείται με τρελούς ρυθμούς και όποιος δεν μπορεί να τους παρακολουθήσει ας κατέβει απο το τρένο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κύριο Ταξίαρχο!Τους τα βρόντηξε και γλύτωσε.Έσωσε την αξιοπρέπειά του.Από πιόνι που θέλησαν να τον υποβιβάσουν,έφτασε στο τέρμα και έγινε"Ήρωας".Έτσι πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας.Αφού θέλουν να μας χαλιναγωγήσουν με κάθε τρόπο,ας έρθουν αυτοί να διοικήσουν τώρα.

Υ.Γ :ΌΤΑΝ Έγραψα στις 18 Αυγούστου 12:14μμ το άρθρο "Εάλω ο Στρατός!!!" κάπως έτσι αισθανόμουν, σαν τον Ταξίαρχο Μακρυγιάννη Γεώργιο που τον πούλησε ο Benny για το προσωπικό του και μόνο όφελος και τον ανάγκασε να μετασταθμεύσει μεσοκαλόκαιρο και κάτω από πίεση χρόνου και τις τοπικές αντιδράσεις στα Γιαννιτσά.Οι Γιαννιτσώτες σε αγαπούσαν και τώρα σε αγαπούν και σε σέβονται ακόμα περισσότερο.

"Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος".
Άλμπερτ Αϊνστάιν




«Ω ξειν, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα αποδομείται με τρελούς ρυθμούς από τρελούς και βραδύνους ΠΑΣΟΚΟΥΣ σαν και την αφεντομουτσουνάρα σου ΒΛΑΞ(δεν το γράφω υβριστικά,την πνευματική σου κατάσταση προσδιορίζω για να σε δικαιολογήσω στους υπόλοιπους αναγνώστες "Ανώνυμε 5 Σεπτεμβρίου 2010 11:42 π.μ""

Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος".
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ(ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4:07ΜΜ) ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 3:05ΜΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 11:42 ΠΜ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τι αναδημιουργηθηκε πρασινε κροκοδειλε?

Εσυ και αλλα 3000000 ειστε βολεμενοι και στηριζετε οτι πιο αισχρο περασε ποτε απο την χωρα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι αναδημιουργηθηκε πρασινε κροκοδειλε?

Εσυ και αλλα 3000000 ειστε βολεμενοι και στηριζετε οτι πιο αισχρο περασε ποτε απο την χωρα.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πριν βαφτίσετε ήρωα το Μακρυγιάννη, ρωτήστε γι'αυτόν. Τον ξέρω χρόνια. Πάτησε στις ψυχές και στα σώματα εκατοντάδων συναδέλφων και στρατιωτών για να ανελιχθεί. Ποτέ δεν τον ενδιέφερε ο άνθρωπος...μόνο να έχει άριστη εικόνα..με οποιοδήποτε κόστος. Ατέλειωτη πίεση, μπινελίκια, ρουφιάνοι, ..ότι ήταν απαραίτητο για να δείχνει στους προισταμένους του άριστη εικόνα.
Η πατρίδα τoν τίμησε..τον έβαλε σε καλές θέσεις..τον έστειλε εξωτερικό..του φέρθηkε εξαιρετικά.
Τώρα ήταν διοικητής μιας μάχιμης Ταξιαρχίας. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δε θα παραιτούνταν ποτέ θα ήταν η καταπόνηση του προσωπικού.
Είμαι σίγουρος όμως ότι σα γνήσιο τέκνο της Νέας Δημοκρατίας δε θα έκανε τα χατήρια..αλλά ούτε και θα έτρεχε για να χαρίσει πόντους στο Βενιζέλο.
Μην τολμήσει κανείς και πεί ότι το σχόλιο μου γίνεται από πολιτική σκοπιμότητα. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διαλύσανε και διαλύουν την Πατρίδα και το Στρατό. Τώρα για τα άλλα κόμματα δε θα πώ..απλά ανύπαρκτα.
Επιμύθιο..μην πιστεύετε ότι σερβίρουν οι δημοσιογράφοι..
Για οποιοδήποτε θέμα ρωτήστε ανθρώπους που ζούνε τα πράγματα από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

Απευθυνομαι στον τελευταιο ανωνυμο 10.54. Πρώτον πρεπει να σαι πολυ κομματοσκυλο και πολυ παρωπιδιστης, και επισης επειδη τυχαινει να γνωριζω τον κυριο Μακρυγιαννη πολυ περισσοτερο απο οτι εσυ και περαν της δουλειας του, θα ηθελα να σου πω: Αν ηταν τετοιος ανθρωπος οπως εσυ τον χαρακτηριζεις, ισως και να εκανε τα χατηρια του Βενιζελου, γιατι τοτε θα εβγαζε την αριστη εικονα προς τα εξω οπως λες. Δεν θα ειχε κερδος να κανει πισω προκειμενου να ευχαριστησει τη νεα δημοκρατία, ενα κομμα πλεον ανυπαρκτο! Οσον αφορα το οτι η πατριδα του τον τιμησε, δεν θεωρω πως εχεις στοιχεια και επιχειρηματα πως δεν εκανε το ιδιο, ουτε πιστευω πως μπορεις να ξερεις πως αισθανοταν πρωτα απο ολα σαν ανθρωπος -κατι που μαλλον αγνοεις λες και μιλας για εναν απλο επαγγελματια- οταν προεβη σε αυτη τη παραιτηση!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ταξίαρχος είναι αυτός που αναφέρεται στα ΜΜΕ, του αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά το σχόλιο προηγούμενου αναγνώστη σχετικά με «μοναστήρια και εκσυγχρονισμούς» οι απόψεις αυτές εκφράζουν το ΥΠΕΘΑ, το Σωματάρχη του Ταξίαρχου και τα μέλη του ΑΣΣ. Θέλοντας να συνδέσω το θέμα αυτό με το γκρέμισμα των τοίχων στη Σχολή Ευελπίδων, άρθρο για το οποίο επιθυμείτε στην ανάρτησή σας απάντηση από το ΓΕΣ, να αναφέρω τα εξής: Διαβάζοντας πρόσφατα τις αποδιδόμενες δηλώσεις στον ΥΕΘΑ περί «αυτιστικών» για τα στελέχη των ΕΔ, εκνευρίστηκα αφάνταστα, οργίστηκα θα έλεγα, για την απαξίωση που εισπράττουν καθημερινά τα στελέχη. Αλλά «φευ» ήλθαν να τον επιβεβαιώσουν ενέργειες σαν αυτή του γκρεμίσματος τοίχων στη ΣΣΕ και μετατροπής των θαλάμων από 4 σε 12 ή παραπάνω άτομα. Πως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την ενέργεια αυτή «έξυπνη» έστω «λογική» ; Δυστυχώς είναι πέραν από κάθε λογικής και αγγίζει τα όρια της βλακείας. Συνδέοντας λοιπόν τα δύο θέματα έχουμε : Την απόφαση για το γκρέμισμα των τοίχων την εισηγήθηκε προηγούμενος Δκτης στη ΣΣΕ προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις. Ποιος την υλοποίησε ; Ο νυν Α/ΓΕΣ προερχόμενος επίσης από τις ΕΔ. Ποιοί ήταν οι στρατιωτικοί προϊστάμενοι του Ταξίαρχου (Σωματάρχης, Δκτης Στρατιάς) οι οποίοι τον αντιμετώπισαν «κατά τρόπο απαράδεκτο»; Όλοι προερχόμενοι από τις ΕΔ. Ποιος πήγε το Στρατό χρόνια πίσω κατά γενική ομολογία την περίοδο που υπήρξε Α/ΓΕΣ; Ο γνωστός σε όλους (προερχόμενος από τις ΕΔ) για τα χιλιάδες ΚΕΝ που δημιούργησε, για το «κόψιμο» οδοιπορικών (άσχετα αν ο ίδιος μετά την αποστρατεία του, διορίστηκε Δντης σε εταιρεία πετρελαιοειδών με 10.000 Ευρώπουλα παρακαλώ τα μήνα μισθό). Ποιοι αποτελούν τη βάση του ΑΣΣ; Όλοι προερχόμενοι από τις ΕΔ. Συζητήστε για στρατιωτικά θέματα με έναν Αξκο που προέρχεται από τις ΕΔ και θα καταλάβετε πόσο άσχετοι είναι με τα θέματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι Μονάδες. Ο λόγος είναι ότι οι Μονάδες στις ΕΔ έχουν υψηλό ποσοστό επάνδρωσης, το προσωπικό είναι εθελοντές και οι Μονάδες κατά κύριο λόγο δεν αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα (φυλάκια, ΔΜ, κ.λπ). Ακόμη και όταν για ένα «φεγγάρι» οι Αξκοι των ΕΔ «αποδεσμεύονται» και περνούν το Νέστο στο βαθμό Ανχη, Σχη ή Στρατηγού κουβαλούν μαζί τη νοοτροπία τους. Τυχαία όλα τα παραπάνω; Δε νομίζω. Δυστυχώς στο Στρατό προαγωγές, μεταθέσεις, κ.λπ, τις αποφασίζουν και τις υλοποιούν «φατρίες», πολιτικές, στρατιωτικές, «στοές» ή ακόμα και θρησκευτικές γιατί υπάρχουν και αυτές. Πριν λίγο καιρό η στρατιωτική «φατρία» προερχόταν από το Πυροβολικό, τώρα προέρχεται από τις ΕΔ. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ταξίαρχος είναι αυτός που αναφέρεται στα ΜΜΕ, του αξίζουν συγχαρητήρια. Όσον αφορά το σχόλιο προηγούμενου αναγνώστη σχετικά με «μοναστήρια και εκσυγχρονισμούς» οι απόψεις αυτές εκφράζουν το ΥΠΕΘΑ, το Σωματάρχη του Ταξίαρχου και τα μέλη του ΑΣΣ. Θέλοντας να συνδέσω το θέμα αυτό με το γκρέμισμα των τοίχων στη Σχολή Ευελπίδων, άρθρο για το οποίο επιθυμείτε στην ανάρτησή σας απάντηση από το ΓΕΣ, να αναφέρω τα εξής: Διαβάζοντας πρόσφατα τις αποδιδόμενες δηλώσεις στον ΥΕΘΑ περί «αυτιστικών» για τα στελέχη των ΕΔ, εκνευρίστηκα αφάνταστα, οργίστηκα θα έλεγα, για την απαξίωση που εισπράττουν καθημερινά τα στελέχη. Αλλά «φευ» ήλθαν να τον επιβεβαιώσουν ενέργειες σαν αυτή του γκρεμίσματος τοίχων στη ΣΣΕ και μετατροπής των θαλάμων από 4 σε 12 ή παραπάνω άτομα. Πως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την ενέργεια αυτή «έξυπνη» έστω «λογική» ; Δυστυχώς είναι πέραν από κάθε λογικής και αγγίζει τα όρια της βλακείας. Συνδέοντας λοιπόν τα δύο θέματα έχουμε : Την απόφαση για το γκρέμισμα των τοίχων την εισηγήθηκε προηγούμενος Δκτης στη ΣΣΕ προερχόμενος από τις Ειδικές Δυνάμεις. Ποιος την υλοποίησε ; Ο νυν Α/ΓΕΣ προερχόμενος επίσης από τις ΕΔ. Ποιοί ήταν οι στρατιωτικοί προϊστάμενοι του Ταξίαρχου (Σωματάρχης, Δκτης Στρατιάς) οι οποίοι τον αντιμετώπισαν «κατά τρόπο απαράδεκτο»; Όλοι προερχόμενοι από τις ΕΔ. Ποιος πήγε το Στρατό χρόνια πίσω κατά γενική ομολογία την περίοδο που υπήρξε Α/ΓΕΣ; Ο γνωστός σε όλους (προερχόμενος από τις ΕΔ) για τα χιλιάδες ΚΕΝ που δημιούργησε, για το «κόψιμο» οδοιπορικών (άσχετα αν ο ίδιος μετά την αποστρατεία του, διορίστηκε Δντης σε εταιρεία πετρελαιοειδών με 10.000 Ευρώπουλα παρακαλώ τα μήνα μισθό). Ποιοι αποτελούν τη βάση του ΑΣΣ; Όλοι προερχόμενοι από τις ΕΔ. Συζητήστε για στρατιωτικά θέματα με έναν Αξκο που προέρχεται από τις ΕΔ και θα καταλάβετε πόσο άσχετοι είναι με τα θέματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι Μονάδες. Ο λόγος είναι ότι οι Μονάδες στις ΕΔ έχουν υψηλό ποσοστό επάνδρωσης, το προσωπικό είναι εθελοντές και οι Μονάδες κατά κύριο λόγο δεν αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα (φυλάκια, ΔΜ, κ.λπ). Ακόμη και όταν για ένα «φεγγάρι» οι Αξκοι των ΕΔ «αποδεσμεύονται» και περνούν το Νέστο στο βαθμό Ανχη, Σχη ή Στρατηγού κουβαλούν μαζί τη νοοτροπία τους. Τυχαία όλα τα παραπάνω; Δε νομίζω. Δυστυχώς στο Στρατό προαγωγές, μεταθέσεις, κ.λπ, τις αποφασίζουν και τις υλοποιούν «φατρίες», πολιτικές, στρατιωτικές, «στοές» ή ακόμα και θρησκευτικές γιατί υπάρχουν και αυτές. Πριν λίγο καιρό η στρατιωτική «φατρία» προερχόταν από το Πυροβολικό, τώρα προέρχεται από τις ΕΔ. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Κος ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;