Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μια "αριστερή" στο ΥΠΕΘΑ!

Τίνα Μπιρμπίλη «Είμαι μια αριστερή που ψηφίζει ΠαΣοΚ »
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στους τομείς ευθύνης του ΥΠΕΘΑ

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων στους τομείς ευθύνης του ΥΠΕΘΑ θα παρουσιάσουν και θα συνυπογράψουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στην Αίθουσα Τιμών ΓΕΕΘΑ (ισόγειο) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας- (είσοδος Μεσογείων).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΤΙΝΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΣΕ ΠΑΩ!
VENCEREMOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αυτή δεν είναι που έχει ένα παιδάκι που το λένε Αντρίκο; Και, μάλλον, γιατί σ' αυτή τη ζωή ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, πατέρας είναι ο Αντρίκος, ο αδερφός του Γιωργάκη.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ?

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ ρε παιδιά αριστερός ψάλτης είμαι. παίζει στο να είμαι της μόδας;

Ανώνυμος είπε...

Αριστερή που ψηφίζει μεν ΠΑΣΟΚ αλλά μεγάλωσε στη αυλή και στο πλάϊ δε, του ξυλοσχίστη κυρίου "ΤΙΠΟΤΑ" ΑΒΡΑΜΟ για να εκπαιδευτεί κατάλληλα και να γίνει υπουργός. Τους έχω χ.....ους τέτοιους νεοδημοκράτες υπουργούς. Κάτι ήξερε ο καθηγητής ιστορίας τις προάλλες που είπε ότι η νδ είναι το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα. ΜΑΥΡΟ!!!
Πάντως ψυλιάζομαι ότι μαύρο φίδι θα τσιμπήσει το στράτευμα. Όταν ακούγονται πράσινες παρεμβάσεις σημαίνει περικοπές και χαράτσια. "ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ" σύμφωνα με τον έγκυρο αμερικανό αναλυτή Μάξ Κάϊζερ είναι το νέο όπλο των νεοταξιτών για οικονομική αφαίμαξη των λαών.

Γιώργος Αιγάλεω