Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία κατοίκων της Πυλίας για το πεδίο βολής αεροσκαφών

"Γένοιμαν αιετός υψιπέτας"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα, πραγματοποίησαν χθες κάτοικοι από την περιοχή της Πυλίας, διαμαρτυρόμενοι για την ενεργοποίηση του πεδίου βολής Σχίζας.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της περιοχής δεν δέχονται την ενεργοποίηση του πεδίου βολής αεροσκαφών, διότι όπως σημειώνουν η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει αρνητικό παράγοντα στην ανάπτυξη της περιοχής, ενώ προειδοποιούν πως θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να μην υλοποιηθεί η ενεργοποίηση του πεδίου βολής.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΧΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤH ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ . ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.