Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αλήθειες ή ψέματα; το ΠΝ τι φταίει;

Απάντηση στην ανάρτηση : Οι επαναφορές αποστράτων βλάπτουν το ΠΝ

Αγαπητό ArmyAlert αυτός που σου έστειλε το δημοσιευμένο από σένα, ανακριβές ψευδέστατο κείμενο, θα πρέπει να είναι μάλλον του "Τσολιάδικου" όπως και οι υπόλοιποι που μάλλον έχασαν την κουτάλα και τον ρόλο του παράγοντα και να μην έχουν καμία επαφή με το ΠΝ.
Κρίμα γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές, αλλά δικό σας είναι το blog κι απ' ότι φαίνεται σας αρέσει να γράφονται κακοήθειες ώστε να γίνεται "παιγνίδι" και δημιουργούνται εντυπώσεις.
Ας πάρουμε λοιπόν μία-μία τις ψευτιές και κακοήθειες (δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω βαρύτερα).
Αυτοί οι τέσσερεις λοιπόν δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα!!
Έχει κάποιος την καλοσύνη και καλοπροαίρεση να μας πει και να συγκρίνει τα προσόντα των αντίστοιχων Αξιωματικών που πέρασαν από τις ίδιες θέσεις και τα αποτελέσματα που έφεραν με τις ενέργειες τους την προηγούμενη 6ετία, για να μην πάω πιο μακρυά?
Από που να ξεκινήσω από τον τότε Αρχιεπιστολέα ΔΝΕ και μετέπειτα Κλαδάρχη προσωπικού του ΓΕΝ Φατ……, που δεν είχε διοικήσει ούτε σκούνα, ναυτοσύνη ΜΗΔΕΝ με μοναδικό προσόν Διοικητής στον Πόρο που εσώθει από την αποστρατεία το 2002 και το 2003 από τον τότε ΔΝΕ και μετέπειτα ΥΓΕΝ Γκουλούση!!!
Τα επιτεύγματα του ήταν να τρομοκρατεί το προσωπικό με τις άκρατες και κομματικότατες μεταθέσεις που έκανε σε ανύποπτο χρόνο, και να κάνει την Ερέτρια (από όπου κατάγεται) και το σπίτι του εκεί, δεύτερο Ναυτικό Μουσείο από τα αποθέματα της ΔΝΟ/ΝΣ.
Σπηλ……… ως ΔΝΕ & Υ/ΓΕΝ, πεδίο για διδακτορική διατριβή των απανταχού ψυχιάτρων. Γνωστός για την τρέλα του σε όλο ανεξαρτήτως βαθμού στρατιωτικό προσωπικό. Ο Αξιωματικός που αποδεδειγμένα δεν πέρασε τα ψυχοτεχνικά τεστ για να μπει στην ΣΝΔ. Πέρασε κι έμεινε στην Ιστορία για το τίποτα.
Παπαγ……. ΔΚΒ/ΓΕΝ & ΔΝΕ, ο κύριος τα κάνω όλα και συμφέρω, ότι πει ο Αρχηγός και το ΥΠΕΘΑ. Ό Αξιωματικός που φώναζε στους διαδρόμους του Β' κλάδου του ΓΕΝ "Ούτε ένας Πράσινος στο Επιτελείο". Μιλάμε για επίπεδο. Πήγε άκλαυτος αφού στύφτηκε σαν λεμονόκουπα από το σύστημα Καραμαλίκη.
Ανδρ……… ό επονομαζόμενος χοντρός, το παιδί που όλες οι προηγούμενες ηγεσίες του ΠΝ επί ΠΑΣΟΚ τον μεταχειρίστηκαν ως Αξιωματικό και ως Άνθρωπο, ο τύπος που τα πήρε όλα στο μέγιστο, ο άνθρωπος που ενώ από το Μάρτιο του 2008 ήταν και υπηρετούσε σαν ΔΚΒ του ΓΕΝ, πληρώνονταν ταυτόχρονα και ως ΑΚΑΜ Βερολίνου μέχρι που αντικαταστάθηκε τον Ιούνιο!!!
Αυτός που κατάφερε και έφαγε όλους τους συμμαθητές του που θα του ήταν εμπόδιο στην καριέρα του να γίνει Αρχηγός όσο παρέμενε η ΝΔ στην κυβέρνηση. Το έργο του: η κομματικοποίηση και η διαφθορά του ΠΝ που ήταν όραμα του Αρχηγού του Γ. Καραμαλίκη. Εμπαθείς μεταθέσεις, καταγγελίες για επί πληρωμή οικογενειακών μετακινήσεων στο εξωτερικό, ο Κλαδάρχης με το σύνθημα "Πρώτα τα δικά μας παιδιά".
Βαζ……: ο Νικολάκης του ΠΝ. Ο Αξιωματικός που τον απέκτησε υπόληψη για την καλοσύνη του και μόνο πριν το 2004. Μετά έγινε υποχείριο του συστήματος και δεν τον υπολόγιζε κανένας. Ο Υ/ΓΕΝ που έβλεπε την Ανθυποπλοίαρχο Ελενίτσα και έχανε το χρώμα του. Ο Υ/ΓΕΝ που το μόνο που μπορούσε, ήταν να μεταθέτει κανένα ναυτάκι στη Νάξο. Πρωτοβουλίες και Όραμα ΜΗΔΕΝ. Κρίμα μόνο για τον άνθρωπο που πόνταρε σε λάθος "Άλογα".
Τέλος ο Μεγάλος Γιώργος Καραμαλίκης ο Αρχηγός με την μεγαλύτερη "Ναυτοσύνη". Ο Αντιπλοίαρχος που έκανε κυβερνήτης μετά από δεκάδες αιτήσεις της Διεύθυνσης προσωπικού του ΓΕΝ στην τότε Προεδρία της Δημοκρατίας που υπηρετούσε για 6 χρόνια στην υπό παρόπλιση Φρεγάτα τύπου ΚΝΟΧ. Ο Αξιωματικός του Ναυτικού με θάλασσα επί ΠΑΣΟΚ, σαν Διοικητής Υ/Β, στο Β2/ΓΕΝ!!!, στο Β3/ΓΕΝ!!! και η ανέλπιστη εξέλιξη, ΔΚΒ/ΓΕΝ, ΔΝΕ, Υ/ΓΕΝ, Α/ΓΕΝ από έναν Αξιωματικό που δεν ήξερε το ΥΕS και το ΝΟ στα αγγλικά, δεν είχε μία μέρα εμπειρίας και υπηρεσίας στο Εξωτερικό, ούτε ένα σχολείο στην Αλλοδαπή. "ΑΞΙΟΣ" σήμερα σύμβουλος του γραμματέα της ΝΔ. Αρχηγός για Όσκαρ και για Γκίνες.
****
Πάμε τώρα στην σημερινή εποχή όπου ο Υ/ΓΕΝ έχει υπηρετήσει κατά τα γραφόμενα του "Τσολιά" σε υδρογραφικό.
Που θα έπρεπε να πάει σαν Υποπλοίαρχος με πτυχίο Ωκεανογραφίας-Υδρογραφίας στις Βρυξέλλες?
Σαν Πλωτάρχης έκανε το κυβερνητικό του 2 χρόνια σε Ναρκαλιευτικό τύπου Βελγίου (με full πρόγραμμα ξιφία κεντρικού τομέα) και σαν Αντιπλοίαρχος 2 χρόνια κυβερνήτης στην Φρεγάτα Αιγαίο.
Κυβερνήτης μόνο, είχε 6 χρόνια, ανεξάρτητα της προϋπηρεσίας του ως κατώτερος Αξιωματικός στα Α/Τ ΣΦΕΝΔΟΝΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΙΕΡΑΚΑ. Ομοίως αντίστοιχη υπηρεσία είχε και σημερινός ΔΚΒ του ΓΕΝ επιπρόσθετα της ειδίκευσης που διαθέτει και που είναι ζηλευτή από πολλούς.
Ο έτερος Μάχιμος Αξιωματικός που υπαινίσσεται ο "Τσολιάς" με πολλά χρόνια σε όλους τους τύπους πλοίων και άριστος Κυβερνήτης όπου έκανε, ήταν αγαπητός από όλα τα πληρώματα του χωρίς να έχει πειράξει κανέναν.
Ο δε τέταρτος που αναφέρει ο «Τσολιάς» θα πρέπει να ξέρει ότι είναι μακράν από τους καλυτέρους Οικονομικούς που πέρασαν από το ΠΝ αναγνωρισμένος διαχρονικά από όλες τις Ηγεσίες, αλλά και από τους συναδέλφους του.
Αυτοί οι τέσσερεις δεν είναι το Πολεμικό Ναυτικό κ. Τσολιά.
Αυτοί οι τέσσερεις σε άψογη συνεργασία με τον Α/ΓΕΝ και τους επιτελής των μεγάλων συγκροτημάτων του ΠΝ, που ήταν στα πόστα αυτά τα τελευταία 6 χρόνια, προσπαθούν να λειτουργήσουν το Ναυτικό μέσα στην διαφάνεια, καθώς με νύχια και με δόντια να διαφυλάξουν το δημόσιο χρήμα από τα λαμόγια που το λυμαίνονταν τόσα χρόνια, ερήμην των προηγουμένων ηγεσιών.
Οι δε νέοι αξιωματικοί θα πρέπει να δουν το έργο και τα αποτελέσματα της νέας ηγεσίας του ΠΝ και συγκρίνοντας την με τα συντρίμμια και την ανοργανωσιά των προηγουμένων ετών να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Αυτά τα λίγα "αφού θέλετε να κάνουμε κουβέντα" και οι εγκάθετοι πρώην παράγοντες να πάψουντα περί βαρδειών και υπερασπιστών γιατί δεν περνάει πλέον αυτή η καραμέλα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χεχεχε η αλήθεια είναι ότι δεν λέει και ψέματα.....
τελικά όποιος και να είναι πάνω οι άλλοι θα του βγάζουν τα άπλυτα στην φόρα με σκοπό να του πάρουν την θέση. Γι'αυτό και οι πολιτικοί κάνουν ότι γουστάρουν μέσα στο στράτευμα. Γιατί αν κάποιος (καλώς ή κακώς) ξεχωρίσει όλοι οι άλλοι τον τραβάνε κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο για τυο πρώτο μέρος, ψάξου όμως μήπως έχεις φτάσει στο απόλυτο άδικο στο δεύτερο μέρος.
Συμπέρασμα (δικό μου βέβαια): Η άλλη όψη του ΙΔΙΟΥ όμως νομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως και οι τέσσερεις είναι "αγνώμονες" προς αυτούς που κακοχαρακτηρίζεις γιατί σε αυτούς οφείλουν την επιστροφή τους; Μήπως οι πρώτοι έφθασαν στο σημείο παράληψης καθήκοντος (με υστεροβουλία;;;) ώστε να τους δώσουν το νομικό έρισμα για επαναφορά τους "ως μηδέποτε απομακρυθέντες"; Τυχαίο που επί 6 μήνες δεν μπορούσαν να τους επιδόσουν την κρίση αποστρατείας τους (ακόμη και στους εν υπηρεσία); Δεν νομίζω!!!!!
Το ΠΑΣΟΚ τους επανέφερε με ηθική αυτουργία;;;;;;; Προσέβλεπαν σε κάτι όσοι "δεν πρόσεξαν" ότι δεν τους είχε επιδοθεί η κρίση αποστρατείας τους ώστε να μετράει ο χρόνος για να τελεσιδηκήση η απόφαση αποστρατείας τους; Δεν ξέρω ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τυχαία το παραπάνω κείμενο και είναι ντροπή να ασχολούνται με άτομα που είναι τώρα εκτός υπηρεσίας, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν και κατά τη διάρκεια της θητείας τους μόνο καλό έκαναν για το ναυτικό,χωρίς να δείχνουν ίχνος κομματικοποίησής τους.
Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας...
Παρακάλω να ανακαλέσετε για κάποιους που δεν φταίνε σε τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συντάκτη του κειμένου,
νομίζω ότι θίγεις ονόματα, κάτι το οποίο δεν είναι σωστό.Απ'ότι γνωρίζεις οι παραπάνω είναι εκτός ΠΝ 7 μήνες τώρα.Είναι ευηπόληπτοι κύριοι και δεν πρέπει να τους κατηγορείς έτσι.
Θέλω να γνωρίζεις ότι τουλάχιστον τους 2 τους γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσένα και παρακολούθησα τη σταδιοδρομία τους από την περιοδο που ήταν κυβερνήτες και τους χαρατηρίζω ως "άψογους αξιωματικούς", εξαιρετικούς κυρίους","πολύ αγαπητούς στους κατωτέρους τους"(αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αν τους ρωτήσετε),"πολύ εργατικούς και τίμιους"αρκεί να τονίσω ότι στις θέσεις που υπηρέτησαν έκαναν τεράστιο έργο το οποίο έχει αναγνωριστεί από όλους.Να ξέρετε πως όλοι οι αξιωματικοί κάποια στιγμή αποστρατεύονται ενώ η σεμνότητα,η τιμιοτητα και η ταπεινοφροσύνη αυτών δεν αποστρατεύονται ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΕΙΧΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΚΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ:
3 Οκτωβρίου 2010 3:29 μ.μ. KAI

3 Οκτωβρίου 2010 6:15 μ.μ.

ΠΟΛΥ ΓΛΙΤΣΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ????ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΕΙΣΤΕ??

Ανώνυμος είπε...

¨¨από έναν Αξιωματικό που δεν ήξερε το ΥΕS και το ΝΟ στα αγγλικά, δεν είχε μία μέρα εμπειρίας και υπηρεσίας στο Εξωτερικό, ούτε ένα σχολείο στην Αλλοδαπή¨¨
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον έχεις παράπονα γιατί δεν πας να τους χτυπήσεις την πόρτα για να τους τα πεις. Τι φοβάσαι; Απόστρατοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3 Οκτωβρίου 2010 8:04 μ.μ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ???
ΡΕ ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ????
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ.......
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ??????
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ.....ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ?????
ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ....ΣΤΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ........ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ,Η ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΥΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΑΚΕΝΔΙΤΟΙ, ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΥΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΑΚΕΝΔΙΤΟΙ, ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΥΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΑΚΕΝΔΙΤΟΙ, ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρηρτηρια για το Ναυτικό που δημιουργησατε.....Διακιωνετε μεχρι κεραίας, αυτούς που πηραν το...καπελάκι τους και εφυγαν σιωπηλοι και λυπημένοι!!!
Υ.Γ.Ο συνταξας του κειμενου ξεχασε να γραψει για τη συμπεριφορά των τωρινων "κρατούντων¨προς τα στελέχη που δεν αντεξαν πλεον όλες αυτες τις συμπεριφορές και εγκαταλειψαν προδομένοι και κουρασμένοι...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε χαχαχιχιχοχο 11:35
Συνήθως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
Να πεις του Δικαστικού όταν έρθει να κάνει την έκπληξη να έχει φάει και κανένα πιατάκι με φασόλια γίγαντες, απ' αυτά που τρώνε πολλοί μαζί κι εσύ, που απειλώντας ανώνυμα νομίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι.
Θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά ότι όλα που λες και λένε και μερικοί άλλοι εδώ μέσα, είναι για να περνάει η ώρα σας και να παρηγορείστε που χάσατε τόσο ξαφνικά τ'αυγά και τα καλάθια με τις πρόωρες εκλογές πέρυσι τέτοιον καιρό. Υπομονή και περαστικά σας, διότι θα πάει μακρυά η βαλίτσα και θα περιμένετε πολύ. Σε σας ταιριάζει το ρητό "ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ".
Ως τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει και ποιος από σας θα είναι στην Ενέργεια!!!

Ανώνυμος είπε...

"Να ξέρετε πως όλοι οι αξιωματικοί κάποια στιγμή αποστρατεύονται ενώ η σεμνότητα,η τιμιοτητα και η ταπεινοφροσύνη αυτών δεν αποστρατεύονται ποτέ... "

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 3 Οκτωβρίου 2010 6:15 μ.μ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

-ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ'ΙΔΙΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΧΟΣ/ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΦΙΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ.... "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ...!!! ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΑΧΥΔΑΧΤΥΛΟΥΡΓΟΥ (!!!!!) ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!!!! ΠΙΝΑΚΙΟ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ή ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ "ΤΣΕΠΩΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΒΟΛΕΜΑ" ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΕΣ...!!!!
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...!!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...!!!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝ, ΤΗΣ ΔΝΕ ΚΤΛ... ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ... ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ...!!!1
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ...!!!!
ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ...!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "..ΑΙΑ" ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ... ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ...!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ...!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!!!
ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΤΡΕΧΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ Υ/ΓΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...!!!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝ, ΤΗΣ ΔΝΕ ΚΤΛ... ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ... ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ... "

-ΦΙΛΕ ΜΟΥ¨ 5 Οκτωβρίου 2010 12:20 π.μ. ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:20 καλά τα λες,
δεν ξέρουν τι τους γίνεται, έχουν διαλύσει όλο το ναυτικό και δικαιολογούνται κατηγορώντας άλλους.Δεν βλέπουν όυι ένας απ'αυτούς τα καθήκοντα του κυβερνήτη(πουείναι η καταξίωση ενός αξιωματικού) τα έκανε σε επισκευή στο ναύσταθμο Κρήτης κάνοντας μόνο το ταξίδι της επιστροφής.
Έτσι είναι όλοι τους...