Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Για άλλη μια φορά, ένα από τα πιο δυναμικά και πετυχημένα τμήματα του διαλυμένου κράτους, έδωσε ένα καίριο χτύπημα στην κάστα των πλέον σιχαμερών όντων του πλανήτη.

Τους υπανθρωπους που αρεσκονται να βασανιζουν τα πλεον αθωα και ανημπορα να υπερασπιστουν τους εαυτους τους πλασματα. Αρεσκονται να καταστρεφουν την ελπιδα της ανθρωποτητας για ενα καλυτερο αυριο. Τα παιδια. Βρεφη, νηπια, οσο πιο αθωα, τοσο πιο πολυ ικανοποιουν τις αρρωστες ορεξεις τους.

Επικαλουνται ολοι τον κλασικο λογο: οτι “πατριδα τους ειναι τα παιδικα τους χρονια” που καποιος αλλος ανωμαλος τους τα κατεστρεψε. Αυτοι λοιπον οπως και καθε καθαρμα που ασελγει σε αυτη την πατριδα και το μελλον της, παντα βρισκουν προθυμα αυτια να “ακουσουν το δραμα τους” τα γελοια πιστευω τους και εντελει να τους αφησουν ελευθερους καποιοι ομοιοι τους γελοιοι εξουσιαστες.

Γιατι η δομη αυτης της εξουσιας, ευνοει αυτους που “πατριδα τους ειναι η ανωμαλια” και κανουν το παν για να αποκτησουν ισχυ, πλουτο και εξουσια, καθοτι αδιστακτοι, για να ικανοποιουν ευκολοτερα τα “ακριβα τους γουστα”.

Εχουμε μιλησει αναλυτικα, θα μιλησουμε και παλι. Τωρα, οφειλουμε να απονειμουμε τα ευσημα στον Σφακιανακη και την ομαδα του που επι 4 μηνες εντοπισαν και “κλειδωσαν” 177 καθαρματα.

Αντεξαν να βλεπουν τη φρικη βρεφων που βασανιζονταν με μεθοδους της Οθωμανικης αυτοκρατοριας και του Κεμαλικου φασισμου. ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, αφου γνωριζαν οτι οι περισσοτεροι απο αυτους σε λιγο θα ειναι παλι ελευθεροι.

Παρ’ ολα αυτα, αγωνιζονται εις βαρος της ψυχικης τους ισορροπιας, του κινδυνου οταν οι ιδιοι προστρεχουν ως μαρτυρες κατηγοριας, της πικρας οταν βλεπουν τους κοπους τους να πηγαινουν στραφι.

Και το ατιμο το αισθημα της αδικιας: το παλικαρι των 700 Ευρω να τα βαζει με τον ευυποληπτο κυριο του υψηλου στατους και των γνωριμιων.

Ευγε παλικαρια. 177 σκουληκια, τουλαχιστον ξερουν οτι τους ξερετε.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: