Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

O ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ

«Μετά που με συνέλαβε η Αστυνομία την Κυριακή για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, πέρασα τη νύχτα της Κυριακής στο κρατητήριο του αστυνομικού σταθμού Λυκαβηττού, λες και ήμουν εγκληματίας και έκανα τη χειρότερη πράξη. Όμως δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα. Μόλις αντίκρισα το εθνικό μου σύμβολο, την ελληνική σημαία να καίγεται, ενστικτωδώς, χωρίς καν να το σκεφτώ, μπήκα στο γήπεδο προς την κατεύθυνση της βόρειας κερκίδας των φανατικών οπαδών της Ομόνοιας. Βέβαια δεν μπορούσα να μπω στην κερκίδα της Ομόνοιας με 4 χιλιάδες οπαδούς, που το μόνο που θα πετύχαινα ήταν να μου επιτεθούν εμένα. Απλώς έκανα μια κίνηση διαμαρτυρίας, δεν το σχεδίασα. Ξέρω ότι το άτομο που έκαψε την ελληνική σημαία δεν το έκανε αυτόβουλα· συνήθως προβαίνει σε τέτοιου είδους τραμπουκισμούς μετά που κάποιοι τον πληρώνουν.

»Όλα αυτά που γίνονται στο δικαστήριο είναι για τα μάτια του κόσμου. Είμαι περήφανος γι’ αυτό που έκανα, αν δεν το έκανα θα τα είχα με τον εαυτό μου.

Δηλαδή αν έβλεπα να καίνε την ελληνική σημαία, το εθνικό μου σύμβολο, και δεν αντιδρούσα, δεν θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Για τα προκλητικά και υβριστικά πανό που ξεδιπλώνουν στην κερκίδα τους οι οπαδοί της Ομόνοιας, δεν τιμώρησε ποτέ κανένας, ούτε η ΚΟΠ ούτε η Αστυνομία, το συγκεκριμένο σωματείο. Πιστεύω ότι για το κάψιμο της σημαίας, ο ΑΠΟΕΛ αλλά και η Ομόνοια δεν πρέπει να μείνουν στα λόγια καταδίκης της πράξης. Έγιναν και στο παρελθόν τέτοιες αισχρότητες και δεν τιμωρήθηκε κανένας και γι’ αυτό συνεχίζονται».
.adiakritos.gr
πηγή:sigmalive

1 σχόλιο:

NIKOS είπε...

Σε τιμώ ευγενή πατριώτη και Έλληνα


αξιωματικός εξ Ελλάδος που υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά.