Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ

Μια πραγματικότητα για την οποία κανείς ποτέ δεν μίλησε, αντανακλά την γενικότερη κουλτούρα του σύγχρονου Έλληνα που λατρεύει τον αθλητισμό μέσω της τηλεόρασης!

ΑΓΑΠΗΤΟ ARMY ALERT,
ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ & ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΟΛΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 90% & ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΙΔΙΟΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ & ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ 251ΓΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙ/ΝΟΣ Ή ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΝΑ & ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΕΤΣΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ & Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΙ/ΝΟΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΔ.
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ... ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ. ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΧ-ΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ - ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΑΥΣΤΗΡΟ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ KAI ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ Ε.Δ.

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΘΕΣΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 25 Αυγούστου 2010 12:16 μ.μ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ/ΕΣΩΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η φράση "να μην φοράνε την ίδια στολή με μένα" με ξένισε εντελώς.

Απαράδεκτη.

Αλήθεια αν ο γυμνασμένος προφανώς συγγραφέας αεροπόρος έγραφε ας πούμε εξετάσεις γνώσεων για το βαθμό και την ειδικότητα του και δεν τα πήγαινε καλά θα δεχόταν να μην φορά την ίδια στολή με τους υπόλοιπους ;

Αλήθεια κάτι αστεράκια έβαζαν οι ναζί στους Εβραίους κάποτε ... να βάζουμε και στους υπέρβαρους ;

Μην ανησυχείς φίλε αεροπόρε οι υπέρβαροι ξεχωρίζουν (θέλουν δεν θέλουν) και τα προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίσουν στη ζωή τους είναι πολύ χειρότερα απο μια ανούσια βαθμολογία σωματικής κατάστασης.

Αλλά το να μην φοράνε την ίδια στολή μαζί σου !! είναι ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε βρε συναδελφοι!!Δεν φτανει που μας εχουν πετσοκοψει μισθους δωρα κ.λ.π,δεν φτανει που εκτελουμε υπερβολικα μεγαλ οαριθμο υπηρεσιων χωρις να πληρονωμαστε,εσεις θελετε και να κανουμε και γυμναστικη;Για ποιο λογο να κανεις κατι που δεν σου αρεσει;Για να παιρνεις ολο και λιγοτερα χρηματα;
Ειπαμε!!Κανουν πως μας πληρωνουν,και εμεις κανουμε πως δουλευουμε!!
Με συναδελφικη τιμη
Ενας συναδελφος,πλεον Δημοσιος υπαλληλος οπως μας θεωρουν

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη η εικόνα των υπέρβαρων Στελεχών!
Απαράδεκτη η υποδομή των Στρατοπέδων για εκτέλεση στοιχειώδους σωματικής αγωγής των Στελεχών!
Απαράδεκτοι οι επιτελείς που αντέγραψαν έναν αμερικάνικο κανονισμό και προσπαθούν να τον εφαρμόσουν στου κασίδη το κεφάλι!
Να καταργηθεί αυτό το έκτρωμα και να εξετάζονται τα στελέχη στην πορεία με πλήρη φόρτο και στον χειρισμό όπλων και την σκοποβολή,διότι οσοι υπηρετούν περί τα επιτελεία αποφεύγουν την συμμετοχή σε βολές!(έχουν γίνει "ειρηνιστές")
Στις ειδικές δυνάμεις ας τρέχουν μερόνυχτα,είναι μέρος της αποστολής τους!
Τι να τον κάνω έναν που τρέχει σαν πρωταθλητής και είναι έλεύθερος υπηρεσίας τον μισό χρόνο,λόγω τεμπελιάς!
Η σωματική ικανότητα των Στελεχών δεν είναι απλό αριθμητικό δεδομένο,είναι συνδιασμός φυσικής κατάστασης,φιλότιμου,επαγγελματισμού και λεβεντιάς!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΑ κοι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ:
1. ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΔΗΛ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ Ή ΑΥΤΗ Η 1 ΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1 ΩΡΑ (ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ)
2.ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΟΧΙ; ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ.. ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
3.ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ΥΓ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 1,82μ 78κ ΚΑΙ "ΠΙΑΝΩ" ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο είναι και το πιό σωστό, όντως η
"Η σωματική ικανότητα των Στελεχών δεν είναι απλό αριθμητικό δεδομένο,είναι συνδιασμός φυσικής κατάστασης,φιλότιμου,επαγγελματισμού και λεβεντιάς!"
Αγαπητοί φίλοι σήμερα το μεσημέρι είδα μπροστά στην Τράπεζα του Διδυμοτείχου, έναν υπαξκό Μακράς Θητείας, ο οποίος πρέπει να ζύγιζε περισσότερο από 130 κιλά. Ντράπηκα για λογαριασμό του. Πέραν του ότι ήταν και χύμα (άρβυλα λερωμένα, οι φόρμες του κρεμόταν, ακούρευτος κλπ). Το ότι δεν θα πολεμήσουμε με τέτοιους ανθρώπους, αυτό είναι σίγουρο αλλά ήθελα να ξέρω οι διάφοροι ξένοι που κυκλοφορούν στην περιοχή (Βούλγαροι, Τούρκοι και όχι μόνο), αναρρωτιέμαι τι εικόνα σχηματίζουν για τον Ελληνικό Στρατό. Μα καλά κανένας δεν ελέγχει αυτούς τους "αυτιστικούς δημοσίους υπαλλήλους ?"

Ανώνυμος είπε...

Eλα ρε φίλε... καλά τα λες, αλλά μην κοιτάς μόνο τους άντρες.. κοίτα και τις γυναίκες.. Εμάς εδώ στο Ναυτικό δεν τις στέλνουν καθόλου για εξετάσεις φυσικής κατάστασης γιατί ποιός θα σηκώνει τα τηλέφωνα.. μόνο γι αυτό κάνουν.. άσε που στην διαταγή των εξετάσεων τις απαλλάσει από τα 40 χρόνια ενώ τους άντρες στα 45... Και δεν έχουν κάνει και Καράβι αυτές... κάθε μέρα σπίτι.. Από εξέλιξη όμως η ίδια.. μαζί προχωράμε βαθμολογικά.. Και απο καθήκοντα... Ανθυποπλοίαρχοι τηλεφωνήτριες χωρίς καθήκοντα.. Όσο για τα ΄ορια αν τα πιάνουν????? ούτε από τον προβλήτα να ανοίξουν το πόδι να μπουν στο καραβάκι δεν μπορούν, όχι τρέξιμο

Ανώνυμος είπε...

"Η φτώχεια θέλει καλοπέραση" το ρίξαμε λοιπόν στα κοψίδια;

Ανώνυμος είπε...

Για το φιλο ,που ειδε τον χοντρο ΕΜΘ στη ντραπεζα του Διδυμοτειχου,μηπως ειδε και παραδιπλα και τον χοντρο Επιτελαρχη της μεραρχιας που εινα ι2 φορες σαν τον Παγκαλο;Μαλλον δεν τα βλεπεις ολα φιλε η δεν θελεις να τα βλεπεις ολα!!Θυμαμαι καποτε που ο Χαρβαλας ο τεραστιος μας ειχε μαζεψει σαν αρχηγος ΓΕΣ και μας ελεγε να κανουμε γυμναστικη!!Ειχε πεσει πολυ γελιο τοτε!!

Και βεβαια το τεραστιος ΕΜΘ δεν δειχνει εικονα γυμνασμενου,αλλα και ο τεραστιος επιτελαρχης-2χπαγκαλος το ιδιο!!Αλλα για να μην ισωπεδωνουμε ανθρωπους,καλυτερα θα ηταν να μαθαιναμε αν η παχυσαρκια ειναι αποτελεσμα καποιας ασθενεις και καποιας ορμονικης δυσλειτουργιας ισως!!Α και ο τωρινος αρχηγος μας τοφαλος ειναι!!Δεν τον ενοχλησε το φιλο μας ;Προτεινω την επομενη φορα που θα επισκευτει ο αρχηγος μας τον σχηματισμο του,να παει να παρουσιαστει και να του πει να κανει γυμναστικη να χασει κιλα γιατι δεν ειναι εικονα αρχηγου αυτη!!50 μετρα υφασμα θελει να κανει στολη με ειδικη παραγγελια!!

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το θέμα του "ευτραφών..." κυριών και κυρίων που αποτελούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχω να πω πως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.
Όσοι ομιλούν για παθήση μάλλον έχουν άδικο γιατί αυτό τους βολεύει.... Ο ιπτάμενος που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να παραμένει στα ίδια κιλά για να μπορεί να πετάει γιατί δεν έχει την ίδια .....πάθηση με όλες και όλους αυτούς τους χοντρο.......???
Αλλά τι περιμένεις απο τα στελέχη όταν βλέπουν τον υπουργό τους να είναι υπ το δέον ευτραφής???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ 26 Αυγούστου 2010 1:05 μ.μ. ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ σε ολους σας. Ολοι γιναμε κορμια ξαφνικα.......... και μας ενοχλουν οι υπερβαροι. Δεν εχετε να κανετε κατι αλλο ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ????? Ο καθενας απο αυτους τραβαει τον δικο του γολγοθα. Μηπως θέλετε να τους διώξουν επειδη μερικοι απο εσας μου γινατε ξαφνικα κορμια για Μυκονο????
Μη ξεχνατε οτι πολλοι απο αυτους εχουν θεσεις γραφειου -ειτε το θελουν ειτε οχι - εχουν απο 5 καθηκοντα ο καθενας τους και εχουν και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ να τους τα ζαλιζουν με τα κιλα τους. Στο φιναλε κυριοι εαν τοσο σας ενοχλει μη τουε μιλατε, δειξτε τον ρατσισμο μας και την απεχθειας σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩς γιατι πισω εχει η αχλαδω την ουρα.
ΜΕτα ειναι και το αλλο..... ας τους στειλουν σε κεντρα παχυσαρκιας ολους με εξοδα της Υπηρεσιας , να απεχουν απο το στρατευμα για ενα χρονο για να ακολουθησουν το ειδικο προγρμμα και μετα τα λεμε............... τα λεω γιατι κατι τετοιο προβλέπουν οι διαταγες ΚΥΡΙΟΙ........

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει κάνει γυμναστική για τον εαυτό του και την υγεία του και όχι για την υπηρεσία.Δεν βλέπω το λόγω γιατί πρέπει να κάνουμε γυμναστική τα στελέχη σε ώρα υπησεσίας. Το απόγευμα δεν μπορεί; Αν δούλευαν σε ιδιωτική εταιρεία θα λέγανε του εργοδότη ότι <>
Επιτέλους ας σοβαρευτούμε και να κοιτάζουμε το καλό για τον εαυτό μας.