Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ευέλπιδες σε ρόλο "καθαρίστριας"!

Μάλλον ο Α/ΓΕΣ ξεκίνησε την αναβάθμιση των ΑΣΕΙ!
Μετά τα οικοδομικά συνεργεία προχωράει και σε συνεργεία καθαρισμών!

ΠΑΡΟΝ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτίλα............

Ανώνυμος είπε...

σιγά τι ξεφτίλα ρε φίλε.....

όποιος γνωρίζει, ξέρει ότι μόνο τις π....ς δεν έχουμε κάνει όσοι υπηρετήσαμε - υπηρετούμε και θα υπηρετήσουμε το ΣΞ!!! (και ειδικά οι παλιότεροι - εντάξει όχι και όλοι - οι περισσότεροι!!)

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 18 Οκτωβρίου 2010 12:08 μ.μ.

Φίλε ή σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση ή μας δουλέυεις..Τι ηθικό και τι παράδειγμα θα δώσουμε σε αυτά τα νέα παιδιά ρε φίλε? Της καθαρίστριας? Πλάκα με κάνεις???

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 18 Οκτωβρίου 2010 2:58 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΑΠΛΩΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑΣ ΕΞ'ΑΥΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΨΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΠΑΝΤΩΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.