Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πρακτικά Δ.Σ. Μ.Τ.Σ. της 19-3-2011

Διευθυντής ΔΜΧ, υποστράτηγος Καλαμογιώργος Αντ.: "Προτείνω μείωση κατά 25% του μερίσματος"
ΒΎ/ΓΕΣ, αντιστράτηγος Λυμπέρης Δ.:"Προτείνω μείωση κατά 25% του μερίσματος"
Πρόεδρος ΕΑΑΣ, Αντιστράτηγος ε.α. Κοράκης Γ.:"Με την προτεινόμενη αναστολή επιβάλλεται και πάλι να πληρώσουν το μάρμαρο οι σημερινοί μερισματούχοι δίχως να το έχουν σπάσει..... αυτοί και οι εν ενεργεία ήταν πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους... η ευθύνη ανήκει διαχρονικά και εξ' ολοκλήρου στην Πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ"
Διευθυντής ΔΟΙ/ΓΕΣ, Υποστράτηγος Σιδηρόπουλος Μ.: "Δεν είμαι σύμφωνος στην αναστολή καταβολής και σε οποιαδήποτε μείωση του μερίσματος"



















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΟΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΝ?ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΑΓΩΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

και φυσικά υπάρχουν υπεύθυνοι...αλλά οι ενώσεις που ειναι;;;σιωπούν και αυτές ή περιορίζονται σε επιστολές και επισκέψεις για να απορροφήσουν την αντίδραση των μετόχων;;;λέγει ο πρόεδρος στη ΓΤ δόθηκαν 200.000.000 ΧΩΡΊς ΚΑΝΈΝΑ ΌΦΕΛΟς...ποιος τα έδωσε;; γιατί;αρκεστειτε στα πληκτρολόγια κυριοι των ενώσεων.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤ 25% ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ή ΘΑ ΚΟΠΕΙ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.

ΟΧΙ, ΕΠΑΙΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 30 ΚΑΙ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΥΣΗ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΚΙ.

ΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΟΥ ΥΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

τα 34 εκ που χρωστάει στο ΕΚΟΕΜΣ το είδατε ?
το ΜΤΣ δεν φτάνει που έριξε το πλοίο στον βράχο, θα ρίξει και το ΕΚΟΕΜΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα παραπάνω και ιδιαίτερα με αυτά που δηλωσε ο Πρόεδρος Δ.Σ Υπτγος ε.α κ.Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος στις υποπαραγράφους 2και3 ''ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΤΙΑ''
Αμμεσα εξεταστικη επιτροπή για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους . Οπως βιώσαμε τους Σ.Νόμους και κανονισμους. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ,καταλογισμό ευθυνών ,δήμευση περιουσιών,....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ...