Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κυρία μου, γιατί τόση «λατρεία» προς τους λαθρο-εποίκους;

Γράφει ο Γιαννιώτης
Σχετ. ανάρτηση: Σάλος στα Γιάννενα : ομαδικός βιασμός ζευγαριού..απο λαθρομετανάστες!

Με έκπληξη διαπιστώσαμε την προ ημερών απεγνωσμένη προσπάθεια και την θρασύτατη απαίτηση της παρουσίας ενός blogger ως αυτόπτη μάρτυρα, εμπρός σε έναν βιασμό νεαρού Γιαννιώτικου ζευγαριού από μία ομάδα αλλοδαπών λαθρο-εποίκων, προκειμένου να τον μαρτυρήσει(!) και να... μαρτυρηθεί.

Ή μήπως κατά την άποψη της «θιγομένης» δημοσιογράφου όφειλε και να συμμετέχει, προκειμένου να έχει αποκτήσει το αδιάψευστο της κατάθεσής του;

Πέραν βεβαίως του γελοίου της υπόθεσης, το συγκεκριμένο blog αναφέρθηκε σε έναν βιασμό που κατά το θύμα που τον υπέστη, ήταν πραγματικός, ενώ για εσάς κυρία μου που εκ του ασφαλούς και δίχως την παραμικρή εσωτερική και εξωτερική αμυχή καταθέτετε την αμφισβήτησή σας ήταν… εικονικός.!

Παρά το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε ένα κατ' έγκλησιν διωκόμενο αδίκημα (αυτό του βιασμού), αναρωτηθήκαμε ως προς τα αίτια της ένστασής σας στην συγκεκριμένη δημοσίευση, η οποία φυσικά και πιστεύουμε ότι προέκυψε από αξιόπιστες πηγές.

Κι αφού αναψηλαφήσαμε λέξη την λέξη το κείμενο της πληροφορίας, εντοπίσαμε τον ένοχο!

ρισκόταν εκεί στο πρόδηλο. Στο προφανές! Αλλά ήταν παρόν δια της απουσίας του.

Γιατί η πληροφορία καταδείκνυε ως ενόχους την υπερεκτιμημένη μειοψηφία που τελεί υπό την προστασία ακόμη και όταν παρεκτρέπεται εγκληματικά.

Προφανώς κυρία μου, η αναφορά στους θύτες λαθρο-εποίκους, φαίνεται ότι σας ενόχλησε σφόδρα, ενώ παράλληλα μας άφησε και την εξής απορία: Ποιος θα ήταν ο βαθμός της ενόχλησής σας, αν ένας βιασμός θα είχε συμβεί σε σας, ή σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο;

Αν τυχαίναμε της απάντησής σας σε αυτό, πιθανότατα να επεκτεινόμασταν και σε μαθήματα αξιόπιστης δημοσιογραφίας, έστω και αν δεν ανήκουμε στον χώρο αυτό.

Ως τότε όμως, μάθετε κυρία μου, να μην αναμιγνύετε τις προσωπικές σας αντιλήψεις με το γεγονός, γιατί οι σούπες που θα παράγετε, και άγευστες αλλά και δηλητηριώδεις θα είναι.

Κι επειδή εμείς, μάλλον, δεν θα είμαστε καλεσμένοι στα γεύματα ή στα δείπνα σας, η μόνη που κινδυνεύει και στο όνομα της λατρείας σας προς το αλλοδαπό – εποικιστικό στοιχείο να δηλητηριαστεί, είστε εσείς.

http://gianniotis.blogspot.com/2011/05/blog-post_4526.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: