Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αξιωματικοί... μετανάστες λόγω της κρίσης

Τι γράφαμε παρακάτω!Μισθοφόροι θα γίνουμε όλοι του ΝΑΤΟ!

Κατά κύματα υποβάλλονται πλέον οι αιτήσεις αξιωματικών στα τρία γενικά επιτελεία για τις θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στις δομές του ΝΑΤΟ, αλλά και στις ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ ανά τον πλανήτη. Οι Ελληνες αξιωματικοί έδειχναν πάντοτε αυξημένο ενδιαφέρον για τις συγκεκριμένες θέσεις, αλλά τον τελευταίο χρόνο τα δεδομένα ανατρέπονται, καθώς όλο και περισσότεροι βλέπουν ως «μονόδρομο» τις αποστολές στο εξωτερικό, προκειμένου να αναπληρώσουν τις μεγάλες απώλειες από τα εισοδήματά τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΕΣ για το 2009, υποβλήθηκαν 650 αιτήσεις για 85 θέσεις τριετούς παραμονής σε στρατηγεία ή αποστολές του ΝΑΤΟ. Αντίστοιχα, για τις εξάμηνες ειρηνευτικές αποστολές των Ηνωμένων Εθνών (4μηνο στην περίπτωση του Αφγανιστάν) για την περίοδο 2009 - 2010 συγκεντρώθηκαν 4.000 (!) αιτήσεις για τις 1.600 θέσεις που προκηρύχτηκαν. Ο αριθμός των αιτούντων προβλέπεται να εκτοξευτεί μέσα στο 2011.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση των ειρηνευτικών αποστολών οι αξιωματικοί αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και κινδύνους σε καθημερινή βάση. Ταυτόχρονα, οι περικοπές άγγιξαν ακόμη και τις απολαβές που τους αναλογούν για αποστολές στο εξωτερικό: ενδεικτικά, ένας ανώτερος αξιωματικός με βαθμό αντισυνταγματάρχη, έγγαμος και με τρία παιδιά, υπολογίζεται ότι -πριν από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης- εισέπραττε περίπου 5.500 - 6.000 ευρώ για κάθε μήνα συμμετοχής σε ειρηνευτική αποστολή (και επιπλέον το μισθό του στην Ελλάδα). Μετά το «ψαλίδισμα» των επιδομάτων λόγω της κρίσης, ο ίδιος αντισυνταγματάρχης θα λάβει 3.500 - 3.700 ευρώ για κάθε μήνα στο εξωτερικό (συν το μισθό του). Φυσικά, δε γίνεται λόγος για να «μετακομίσει» μία οικογένεια με παιδιά στο εξωτερικό, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση το κόστος των σχολείων θα απορροφούσε τα μισά από αυτά τα χρήματα. Και θα ήταν επιπόλαιο να θεωρηθούν υψηλά αυτά τα ποσά, αφού πρόκειται για ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους για έξι μήνες, διακινδυνεύοντας στα όρια εμπόλεμων ζωνών, και επιστρέφοντας στην Ελλάδα εισπράττουν μόνο τους κανονικούς μισθούς τους.

Κίνητρο και η μετεκπαίδευση

Πέρα από τα οικονομικά δεδομένα, πάντως, τα στελέχη των Ενοπλων Δυνάμεων θεωρούν ότι αποκομίζουν σημαντικότατη εμπειρία με το πέρασμά τους από το ΝΑΤΟ ή τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αποστολές. Κάνουν λόγο για τη δυνατότητα που τους δίνεται να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο τους, ενώ μεγάλο προσόν θεωρείται η χρήση μιας ξένης γλώσσας σε υψηλό επίπεδο. Η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου θεωρεί ζητούμενο την υψηλή εξειδίκευση των Ελλήνων αξιωματικών και αναγνωρίζει τη σημασία της συμμετοχής αξιωματικών σε διεθνείς αποστολές.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
Α. Φ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΦΑΦΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΠΑΞ(ΨΕΜΑΤΑ),Η ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΣΩ" ΠΟΡΤΑ ΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΛΥΩΔΕΣΤΕΡΟΙ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ)ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ 3ΠΛΑΖΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ "ΑΝΕΤΑ ΖΟΥΝ" (ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΕΣΕΙΣ)ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 200.000Ε ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 2 3ΕΤΙΕΣ(ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ)
ΑΣ ΜΗΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ" ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

απο οτι κατάλαβα ανωνυμε 11.00, δεν εισαι γλωσσομαθής και έτσι δεν έχεις πιθανότητα να "παιξεις" σε θέσεις εξωτερικού..... γιαυτό η αλεπού όσα δεν φτάνει, τα κάνει κρεμαστάρια!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 17 Οκτωβρίου 2010 11:00 π.μ

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΧΗΜΟΣ" ΠΟΛΥ "ΑΣΧΗΜΟΣ". ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ (ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΙΑ) ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ 2- 3 ΕΤΙΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΗΣ. ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 17 Οκτ.2010 11:00 πμ λέει δυστυχώς για μας(είμαι κι εγώ ένστολος και έχω κάνει στο εξωτερικό{Η.Π.Α}μετεκπαίδευση για 6 1/2 μήνες)την αλήθεια.Αν όχι όλη,πάντως σε πολύ μεγάλο ποσοστό.Μιλά και για τις ελάχιστες εξαιρέσεις όσων πήγαν και άξιζαν.
Απορώ όμως που δεν γνωρίζετε ότι οι μεταθέσεις- εκπαιδεύσεις γίνονται όπως περίπου τα έγραψε.Κάποιοι ανάξιοι τοποθετούνται σε τέτοιες θέσεις εξωτερικού και αφού μας κάνουν ρεζίλι(με την άγνοιά τους σε γλώσσα γνώσεις και καθήκοντα)περνούν και 2-3 χρόνια όμορφα και φορτωμένοι στις πλάτες άλλων(είτε Ελλήνων είτε Νατοϊκων συναδέλφων).Υπάρχει αντίρρηση ότι έτσι συνέβαινε και συμβαίνει με πάρα πολλούς;Δέχομαι να μιλήσουμε και με ονόματα και θέσεις και καθήκοντα και να αναφέρω τις επίσημες αποτυχίες τους όπως γράφονται από τους Νατοϊκούς προϊσταμένους στις αναφορές τους.Αρκεί να μιλήσουμε και όλοι εμείς επώνυμα.(ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ).
Τότε Ή ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ Ή ΘΑ ΣΚΎΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ.Εκτός και αν είστε και σεις από αυτούς τους "ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ" οπότε θα αποκαλυφτείτε και θα σας φτύσουμε όλοι μαζί οι υπόλοιποι αλλά εσεις θα κάνετε ότι βρέχει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ) ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ IQ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΓΛΩΣΟΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 3ΕΤΙΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!)
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ(ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ).ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ…..ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ «ΞΕΝΙΤΙΑ»…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 6 Η 9 ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ …ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
[29/07/2005 13:48] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Μετάθεση στο εξωτερικό, αξιωματικού του Π.Ν. με αδιαφανείς διαδικασίες»

[29/07/2005 13:46] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Τοποθετήσεις Ανθυπασπιστών / Υπαξιωματικών του ΠΝ στο εξωτερικό με αδιαφανείς διαδικασίες»


http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192865
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192852 ΕΡΩΤΗΣΗ
“Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Θεμα: «Τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. στο εξωτερικό»

Κύριε Υπουργέ,
Συνεχίσατε και φέτος τις αναξιοκρατικές, ρουσφετολογικές, κομματικές επιλογές και τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. σε θέσεις του εξωτερικού. Δεν έβαλαν φρένο στις ανεξήγητες αυτές ενέργειές σας, που αποτελούν συνέχεια των ενεργειών του εκδιωχθέντος προκατόχου σας, οι επανειλημμένες καταγγελίες μας και η μεγάλη δυσφορία των στελεχών της ΠΑ.
Έτσι επιλέγηκαν πάλι, στελέχη που δεν πληρούν τα κριτήρια που προβλέπονται από τις Πάγιες Διαταγές 2-7/1997/ΓΕΕΘΑ και 4-3/1993/ΓΕΑ. Πληρούν όμως πλήρως τα κριτήρια της συγγένειας, της κομματικής και πολιτικής φιλίας με στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ.
Συγκεκριμένα οι σμήναρχοι Μανωλάκος, Σταματάκης, Σαπαντζόγλου, Δροσινός, Ποδιώτης και οι αντισμήναρχοι Βαγενάς, Σιδηρόπουλος, Μπούζος, Αλαφούζος, Γιαννόπουλος και Ζαννής, τοποθετούνται στο εξωτερικό, αν και στη μέχρι τώρα καριέρα τους,
• Οι περισσότεροι δεν διοίκησαν Μοίρα αεροσκαφών, γιατί δεν κρίθηκαν ικανοί ή γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε θέσεις ευθύνης,
• Δύο που υπήρξαν ηγεσία πολεμικής Μοίρας αεροσκαφών – διοικητής και αξιωματικών επιχειρήσεων – θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για δύο θανατηφόρα και ένα μείζον, αεροπορικά ατυχήματα της Μοίρας τους,
• Ορισμένοι κρίθηκαν με δυσμενή κρίση στις ετήσιες κρίσεις.
Αντίθετα δεν επιλέγηκαν για το εξωτερικό , αξιωματικοί άριστοι, αρχηγοί στη σειρά τους και επιτυχημένοι διοικητές πολεμικών Μοιρών. Και φαίνεται για μεγαλύτερη τιμωρία σε δύο απ’ αυτούς προσφέρατε, αντί το εξωτερικό, κατώτερες επιτελικές θέσεις σε μονάδες της Π.Α. στην Ανδραβίδα Ηλείας και το Καστέλι Ηρακλείου.
Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:
1. Πιστεύετε, ότι με τις παραπάνω αναφερόμενες επιλογές σας, δημιουργείτε συνθήκες ισονομίας, δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και ακομμάτιστες στα στελέχη των Ε.Δ.;
2. ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…
ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...KAI OXI ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΓΛΩΣΟΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 3ΕΤΙΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!)
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ(ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ).ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ…..ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ «ΞΕΝΙΤΙΑ»…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 6 Η 9 ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ …ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ[29/07/2005 13:48] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Μετάθεση στο εξωτερικό, αξιωματικού του Π.Ν. με αδιαφανείς διαδικασίες»
[29/07/2005 13:46] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Τοποθετήσεις Ανθυπασπιστών / Υπαξιωματικών του ΠΝ στο εξωτερικό με αδιαφανείς διαδικασίες»

http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192865
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192852 ΕΡΩΤΗΣΗ
“Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Θεμα: «Τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. στο εξωτερικό» Κύριε Υπουργέ
Συνεχίσατε και φέτος τις αναξιοκρατικές, ρουσφετολογικές, κομματικές επιλογές και τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. σε θέσεις του εξωτερικού. Δεν έβαλαν φρένο στις ανεξήγητες αυτές ενέργειές σας, που αποτελούν συνέχεια των ενεργειών του εκδιωχθέντος προκατόχου σας, οι επανειλημμένες καταγγελίες μας και η μεγάλη δυσφορία των στελεχών της ΠΑ
Έτσι επιλέγηκαν πάλι, στελέχη που δεν πληρούν τα κριτήρια που προβλέπονται από τις Πάγιες Διαταγές 2-7/1997/ΓΕΕΘΑ και 4-3/1993/ΓΕΑ. Πληρούν όμως πλήρως τα κριτήρια της συγγένειας, της κομματικής και πολιτικής φιλίας με στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ
Συγκεκριμένα οι σμήναρχοι Μανωλάκος, Σταματάκης, Σαπαντζόγλου, Δροσινός, Ποδιώτης και οι αντισμήναρχοι Βαγενάς, Σιδηρόπουλος, Μπούζος, Αλαφούζος, Γιαννόπουλος και Ζαννής, τοποθετούνται στο εξωτερικό, αν και στη μέχρι τώρα καριέρα τους,
•Οι περισσότεροι δεν διοίκησαν Μοίρα αεροσκαφών, γιατί δεν κρίθηκαν ικανοί ή γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε θέσεις ευθύνης,
•Δύο που υπήρξαν ηγεσία πολεμικής Μοίρας αεροσκαφών – διοικητής και αξιωματικών επιχειρήσεων – θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για δύο θανατηφόρα και ένα μείζον, αεροπορικά ατυχήματα της Μοίρας τους,
•Ορισμένοι κρίθηκαν με δυσμενή κρίση στις ετήσιες κρίσεις.
Αντίθετα δεν επιλέγηκαν για το εξωτερικό , αξιωματικοί άριστοι, αρχηγοί στη σειρά τους και επιτυχημένοι διοικητές πολεμικών Μοιρών. Και φαίνεται για μεγαλύτερη τιμωρία σε δύο απ’ αυτούς προσφέρατε, αντί το εξωτερικό, κατώτερες επιτελικές θέσεις σε μονάδες της Π.Α. στην Ανδραβίδα Ηλείας και το Καστέλι Ηρακλείου.
Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:

2.ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…
KAI ME ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
"ΣΗΜ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΓΛΩΣΟΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 3ΕΤΙΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!)
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ(ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ).ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ…..ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ «ΞΕΝΙΤΙΑ»…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 6 Η 9 ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ …ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ[29/07/2005 13:48] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Μετάθεση στο εξωτερικό, αξιωματικού του Π.Ν. με αδιαφανείς διαδικασίες»
[29/07/2005 13:46] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Τοποθετήσεις Ανθυπασπιστών / Υπαξιωματικών του ΠΝ στο εξωτερικό με αδιαφανείς διαδικασίες»

http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192865
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192852 ΕΡΩΤΗΣΗ
“Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Θεμα: «Τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. στο εξωτερικό» Κύριε Υπουργέ
Συνεχίσατε και φέτος τις αναξιοκρατικές, ρουσφετολογικές, κομματικές επιλογές και τοποθετήσεις αξιωματικών της Π.Α. σε θέσεις του εξωτερικού. Δεν έβαλαν φρένο στις ανεξήγητες αυτές ενέργειές σας, που αποτελούν συνέχεια των ενεργειών του εκδιωχθέντος προκατόχου σας, οι επανειλημμένες καταγγελίες μας και η μεγάλη δυσφορία των στελεχών της ΠΑ
Έτσι επιλέγηκαν πάλι, στελέχη που δεν πληρούν τα κριτήρια που προβλέπονται από τις Πάγιες Διαταγές 2-7/1997/ΓΕΕΘΑ και 4-3/1993/ΓΕΑ. Πληρούν όμως πλήρως τα κριτήρια της συγγένειας, της κομματικής και πολιτικής φιλίας με στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ
Συγκεκριμένα οι σμήναρχοι Μανωλάκος, Σταματάκης, Σαπαντζόγλου, Δροσινός, Ποδιώτης και οι αντισμήναρχοι Βαγενάς, Σιδηρόπουλος, Μπούζος, Αλαφούζος, Γιαννόπουλος και Ζαννής, τοποθετούνται στο εξωτερικό, αν και στη μέχρι τώρα καριέρα τους,
•Οι περισσότεροι δεν διοίκησαν Μοίρα αεροσκαφών, γιατί δεν κρίθηκαν ικανοί ή γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν σε θέσεις ευθύνης,
•Δύο που υπήρξαν ηγεσία πολεμικής Μοίρας αεροσκαφών – διοικητής και αξιωματικών επιχειρήσεων – θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για δύο θανατηφόρα και ένα μείζον, αεροπορικά ατυχήματα της Μοίρας τους,
•Ορισμένοι κρίθηκαν με δυσμενή κρίση στις ετήσιες κρίσεις.
Αντίθετα δεν επιλέγηκαν για το εξωτερικό , αξιωματικοί άριστοι, αρχηγοί στη σειρά τους και επιτυχημένοι διοικητές πολεμικών Μοιρών. Και φαίνεται για μεγαλύτερη τιμωρία σε δύο απ’ αυτούς προσφέρατε, αντί το εξωτερικό, κατώτερες επιτελικές θέσεις σε μονάδες της Π.Α. στην Ανδραβίδα Ηλείας και το Καστέλι Ηρακλείου.
Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:

2.ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ…..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…
KAI ME ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
"ΣΗΜ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΓΛΩΣΟΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΚΑΝΑΝ 3ΕΤΙΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!!)
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ….ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ(ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ).ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΝΑΤΟΙΚΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ…..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ…..ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗ «ΞΕΝΙΤΙΑ»…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 6 Η 9 ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ …ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Η ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
[29/07/2005 13:48] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Μετάθεση στο εξωτερικό, αξιωματικού του Π.Ν. με αδιαφανείς διαδικασίες»

[29/07/2005 13:46] ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Θέμα: «Τοποθετήσεις Ανθυπασπιστών / Υπαξιωματικών του ΠΝ στο εξωτερικό με αδιαφανείς διαδικασίες»

http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192865
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=3192852

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΝΗΓΟΡΙΣΩ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΟΣΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ....ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΟ ΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΟΧΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ,ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ,ΡΟΥΧΩΝ ΚΑ),ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,(ΑΤΟΠΟ) ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ",ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ??
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ..
Ερώτηση στη Βουλή με θέμα:
«Οι τοποθετούμενοι Αξιωματικοί σε θέσεις εξωτερικού με κριτήρια «μπαμπάδων»
δεν γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα».

http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=4280759

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ " ΜΙΑ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ!ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ(ΑΝΧΗ)ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 110 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!ΠΕΡΙ ΤΑ 85 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ!ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΣΑΦ .ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ...email!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ!ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΟΜΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΙΧΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ(ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΣΠΟ Ή ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!Ε ΒΕΒΑΙΑ...ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΧΗΣ,ΠΧΟΣ Η ΣΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 9-10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 27 - 30 ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ (ΣΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ)....ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ MANAGER, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΛΙΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ..