Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βύσμα για την παραμεθόριο!

Κάτω από τα όρια φτώχειας ζουν πολλοί υπαξιωματικοί!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ+13

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΑΤΕ Ο Κ. Α/ΓΕΕΘΑ
ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ; ΑΝ ΝΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ Κ.Λ.Π.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΤΡΙΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΘΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΑΓΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι είμαι σε παραμεθόριο νησιοτική περιοχή, πληρώνω δάνειο της κύριας κατοικιας μου, πληρώνω ενοίκιο για να μένω με την γυναίκα μου και τα 2 μικρά παιδιά μου,πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για τις ΔΕΚΟ, πληρώνω ενα σωρό εμβόλια και περιμένω το λιγότερο 6 μήνες για να μου επιστραφεί το 80% της αξίας των φαρμάκων,πληρώνω σχολική ύλη,και θα πρέπει να έχω και λεφτά στην άκρη για πετρέλαιο και για διατροφή, καλά για αυτοκίνητο μην το συζητάς δίοτι μας κατάφεραν οι αλήτες να παραδώσουμε τις πινακίδες.
Να υπολογίσω ακόμα αυτά που μας έχουν κόψει? , να σου βάλλω και τα άλλα που ενδεχομένος να μας κόψουν???

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, διοτι τους πολιτικούς τους έχω γραμμένους στα @@ μου, Τι κάνει για τα στελέχη του?
που είναι τα οικήματα ΟΕΟ?
Γιατί τα στρατιωτικά πρατήρια έχουν τις ίδιες τιμές με τα κοινά υπερμαρκετ?
Μήπως θελετε κύριοι Αρχηγοί να καταφύγουμε μαζικά στούς ψυχιατρους των Στρατιωτικών Νοσοκομείων?
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝ ΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ, ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ?
Κυριε Α/ΓΕΕΘΑ Κυριοι Α/ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, σας έχει ενοχλήσει ποτέ καμια τετοια εταιρία?ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
Εχει κάνει κανένας απο εσάς τους χαρτογιακάδες 2τερο 8άωρο καπάκι απο την δουλεία του,να δεί την γλύκα?ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΜΕΤΑ ΟΜΙΛΕΊΤΕ ΓΙΑ ΦΡΟΝΗΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

ΠΕΡΣΕΑΣ ΕΝ. ΣΑΜΟ 08-10-2010

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε άδικοι !!!!!!
Ο ΥΠΕΘΑ στην συνέντευξη τύπου που έδωσε προχθές (φρέσκα κουλούρια) είπε πως όλα πάνε καλά και αγωνίστηκε γι αυτό. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά γι αυτή του την επιτυχία κέρδιεσε ένα ταξιδάκι στην Κύπρο!!!!!!!

(ένας περαστικός........)

Ανώνυμος είπε...

20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΕΡΟ....1400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ...ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...400 ΕΥΡΩ ΕΝΟΙΚΙΟ...600 ΕΥΡΩ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ 60 Τ.Μ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ.150 ΕΥΡΩ ΔΕΚΟ. ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 450 ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ...ΡΟΥΧΙΣΜΟ....ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ 13 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...? ΚΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΑΣ? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ...

''ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ''

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΩΡΑΙΑ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΧΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΔ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΩΡΑΙΑ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΧΥΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΔ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.