Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Προειδοποίηση: Να είστε ενωμένοι!

Κατάσταση: army alert!
Αξιωματικοί-υπαξιωματικοί όλων των κλάδων και των καταστάσεων, παραμείνετε ενωμένοι.
Ένα νέο 1922 προβάλλει;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ,
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΣΕ "ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ" ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ?
ΠΧ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΒΑΘΥΤΕΡΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ?
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΡΕΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ Ε.Δ.
ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ "ΔΩΣΟΥΜΕ" ΕΔΑΦΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Η Π.Α ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ Ε.Δ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΙΔΑ?
ΠΡΑΓΜΕΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ?
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ?
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ" ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Ε.Δ?
ΑΥΤΗ Η "ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΙΝΑΝ?
ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 1922.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο να μη ξεχάσει κάθε εμπλεκόμενος πολιτικός ότι μετά ακολούθησε το Γουδή.

Ανώνυμος είπε...

Μας έχετε πρήξει με αυτό το Γουδί πια... σιγά μην σκίσετε κάνα καλσόν.Ασε που βγήκε πρόσφατα απόφαση αθώωσης των ενόχων.Γίδια..

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ''10:59'' εχεις δικιο με το σχολιο σου. Ειμαστε λαος των μπλα μπλα μπλα μπλα........ Αλλα το γιδια που πηγαινει στην καταγωγη σου ? Εαν δεν μπορεις να συνηθησεις τον χωρο εδω μεσα που μπορει ο καθε ενας να μιλαει ελευθερα αναζητεισε εναν αλλο χωρο...μαντρι ασ πουμε που θα σου παει καλυτερα......Καλη σου μερα η μαλλον μπεεεεεεεεε στην γλωσσα σου

Ανώνυμος είπε...

ποιά Γουδιά και ιστορίες για αγρίους!!!

Διαβάστε και λίγο τις ... προφητείες,

έχει πολύ γέλιο τι έχει να γίνει!!!!

Τίποτα απ΄αυτά που λέτε εδώ (καλώς ή κακώς)!!!

Κάποιος θα μου πει : ποιές προφητείες ρε φίλε και πράσινα άλογα.

Απαντώ : Οι προφητείες που λέγανε για αυτά που γίνονται και λένε τι ακόμα μέλει γενέσθαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

28 Νοεμβρίου 2010 2:39 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ
ΑΨΑΛΤΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα από όλες τις προφητείες μ' αρέσει αυτή των Μάγιας, που λέει το 2012 έρχεται το τέλος του κόσμου. (α υπόψη το μνημόνιο θα συνεχισθεί και μετά το τέλος...Έχουμε να δίνουμε αναδρομικά, τόκοι υπερημερίας κλπ θα μας τα ζητάνε και στον άλλο κόσμο)
Οπότε μη τσακώνεστε και μην αγχώνεστε.
Κάντε κάθε μέρα το μόνο πραγμα που ειναι τζάμπα και σηκώνει και το ηθικό!! Για όσους δε το ξέρουν ας κάνουν ότι και ο τοτός στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής, στη γωνία και γράψτε ότι ξέρετε....
Και μη ξεχνάτε! ακόμα και να πτωχύνουμε αυτό θα μπορούμε να το κάνουμε!!!
Τώρα σε κάτι αλλα βληματα, στρατηλάτες και λοιπά ψυχανεμισμένα όντα, που κυκλφορούν κατά τύχη "περαστικοί", στο μπλόγκ αυτό , τους αφιερώνω ένα επικό ποίημα ανάλογο των προσδοκιών τους.
Βάλτε και ότι τίτλο θέτε,
"Με ηγέτες , χωρίς ηγέτες, με άλογα, χωρίς άλογα, με πινέζες με ότι άλλο θέτε....
Αλλωστε δεν είναι δικό μου..από άλλον το πήρα..

"Απόψε, σήμερα και χθες όλες οι πόρτες είν' κλειστές
και γω είμαι απ' όξω
και μες στο φάρδος το θαμπό
παίρνω αμπάρριζα να μπω
και με πετάνε ΟΞΩ
όλος ο κόσμος μ' αγνοεί
βαρέθηκα πια τη ζωή
τους φθόνους και τα μίση
αλί αλί και τρισαλί
Φωνάχτε αμέσως τον Αλή
να με καρατομήσει"

Αντε τώρα κοιμηθέιτε ήσυχοι, κάπου σε κάποιο απόμακρο μικρό χωριό υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται στο κατακτητή....

Ανώνυμος είπε...

Στρατιωτικοί, εαν δεν πάψετε να μαλοτραβιέστε μεταξύσας, σαν ξεφωνημένες της συγγρού, σε λίγο καιρό θα σας κλαίνε και οι ρέγγες.
(συνδικαλιστής σε άλλο χώρο)

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.
ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ!
ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΙ, ΚΟΨΑΤΕ ΚΑΙ ΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ"623 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΑΝΩΡΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ -ΜΗΘΕΝ. ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΠΗ , ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ [ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ] ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΑΝΣΚ , ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΙΑ ΚΙ ΑΝΩΡΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΕΙ [Η] ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ [Η] ΣΤΙΣ ΛΑΦ ΚΑΙ ΕΑΑΣ-Ν-Α-ΕΛΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ . ΜΟΝΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ , ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ [ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ]. ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ 4 / 1 /2011 ΣΤΟ ΑΤΜ ΤΗΣ GENIKIBANK ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ [Η] ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΑ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ MAPET SHOW[[ΕΑΑ].

Ανώνυμος είπε...

28 Νοεμβρίου 2010 3:06 μ.μ.

Ο ΕΝΟΧΛΟΎΜΕΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ έφτησε τις παρακάτω σοφές ρίμες ως δήθεν ηθοποιός της φτωχής του σάτυρας. !!!!
"Απόψε, σήμερα και χθες όλες οι πόρτες είν' κλειστές
και γω είμαι απ' όξω
και μες στο φάρδος το θαμπό
παίρνω αμπάρριζα να μπω
και με πετάνε ΟΞΩ
όλος ο κόσμος μ' αγνοεί
βαρέθηκα πια τη ζωή
τους φθόνους και τα μίση
αλί αλί και τρισαλί
Φωνάχτε αμέσως τον Αλή
να με καρατομήσει"



τσ τσ τσ, Η ΘΛΙΒΕΡΌΤΗΤΑ ΣΟΥ είναι άνευ ορίων
μη επιδεχόμενου σχολίου της τραγικής αυνανοπληκτροφτήνιας σου.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή είναι σαν ένα θέατρο και καθένας στη ζωή παίζει το ρόλο του..
Η ειλικρίνια, ο αυθορμιτισμός είναι χαρακτηριστικά που σπανίζουν στο χώρο αυτό και τα συναντάς μόνο σε ορισμένους που έχουν το ταλέντο αυτό. Και κυρίως, στη πράξη τους αυτή (του αυτοσχεδιασμού) το να γίνονται ένα με το θεατή είναι πιο σπάνιο...και δύσκολο.
Παρεπιπτόντως ό Βέγγος ήταν ένας από αυτούς...
Σχεδόν όλα τα θεατρικα έργα είναι "στημένα" πάνω σε ένα σενάριο. Η δυσκολία απομνημόνευσης του σεναρίου, αλλά και ή οποιαδήποτε προσπάθεια απεμπλοκής ενός ηθοποιού από αυτό σενάριο τον καθιστά αυτομάτως, κατά τον παραγωγό, άχρηστο, ατάλαντο έως και επικίνδυνο για την πορεία του έργου.
Η ταμπέλες απ' έξω,πρέπει να γράφουν και το σεναριογράφο, αλλιώς δεν έχει κύρος το έργο....
Γι αυτό είναι δύσκολο και στη ζωή να συναντήσεις άνθρωπους, ειλικρινείς, αυθόρμητους, που "ποιούν" και λένε το δικό τους λόγο. Ανθρώπους που δεν ακολουθούν ένα σενάριο...ένα κοπάδι, όποιο και αν ειναι αυτό...με στημένα λόγια και ταμπέλες.
Αντίθετα συναντάς ανασφαλή πρόβατα, που πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούνε στα λόγια ή τα γραπτά του τάδε (αείμνηστου ή ζώντος δεν έχει σημασία αλλά καλύτερα πεθαμένος μη μας πεί ότι τον παρανοήσαμε...) αποδεκτού από το κοπάδι που ακολουθούν π.χ "Καρλ..Χαιντς Ρουμενιγγε" ή αυτό το είπε ο Ινδός γκουρού "Βραχμαν αμαν αμαν" και να χρησιμοποιήσουν και λέξεις και έννοιες "κλισέ" π.χ "αστικός, προοδευτικός" αλλιώς δεν έχουν κύρος ρε παιδάκι μου.....
Γι αυτό και ο Βέγγος ήταν αγαπητός στον απλό λαό, αλλά πολύ ελαφρύς. Με τη "φτωχή του σάτυρα" σα θεατρικός ρεβιζιονιστής, δεν κολούσε ποτέ στην μενταλιτέ των κασκολάτων επαναστατών των Βορείων προαστίων, που σύχναζαν πίνοντας "σκοτς χουίσκυ στα Εξάρχεια" μετά από ένα καλό Φασμπίντερ και τα μυαλά στα κάγκελα, με τους υπόλοιπους "συν..." (βάλτε οτιδήπτε, αποδεκτό θα είναι).
Αλλά δεν κολούσε ούτε με την "αβάσταχτη ελαφρότητα του" μείνε έτσι όπως σε θέλει η αγέλη ....αλλιώς θα μείνεις μόνος, που τους τρομάζει!!
Τώρα τι ψάχνει εδω μέσα το τσοπανόσκυλο απ' το κοπάδι: ε είναι απλό...αγανακτισμένους αμνούς, ευπρόσδεκτους για κάθε είδους "απαλλοτρίωση" στο όνομα του ομαδικού "ξεσηκωμού" της όποιας "πάλης" του "αντιραγιαδισμού", αλλά στην ουσία του
"Δουλειά να χουμε να βρισκόμαστε."
για να βουτάμε.....απ΄τα κορόϊδα...
Ακόμα και αν αυτό δεν συμβαίνει επί της ουσίας, το διαδικτυακό παιχνίδι λέξεων και γνώσεων , μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, είναι μια μορφή, ευχαρίστισης και αυτοαναγνώρισης, για άτομα που δεν θα μπορούσαν ποτε να δημιουργήσουν κάτι μόνοι τους και θέλουν πάντα να είναι σε κοπάδι...
Αφιερωμένο στους "περαστικούς", στους "ψάχνω τον προφήτη" αλλά και στα βλήματα, στους στρατηλάτες και στους λοιπούς έχοντες ανάγκη από ηγέτες γιατί "δεν υπάρχουν πιά και όλοι είναι τα ίδια" χαχαχαχα θα θελες.Πόσοι είστε 3 , 4, 50 , άντε 100; Τώρα γιατί δε σας μαζεύουν να σας πάνε για ψυχανάλιση, (πάνω από 1 ωρίτσα δε θα πάρει) για να τελειώνουμε με αυτήν την πλάκα και να σοβαρευτούμε; Μα είναι απλό, γιατί εσείς είστε το κατεστημένο, εσείς είστε το σύστημα που αντιτίθεται σε κάθε τι αγνό και έξω από ράγες..και διευκολύνεται αυτούς που δήθεν πολεμάτε...
Ραγιάς είναι αυτός που θέλει να είναι. Και μάλλον εσείς θέλετε να είστε ραγιάδες, κατ' αρχην στο μικρόκοσμό σας. Αλλά ευτυχώς στον πλανήτη γή και σ' αυτή τη χώρα φυτρώνουν και αγριολούλουδα μονα τους, ακόμα και πάνω στα βράχια...και βγάζουν και δικό τους καρπό.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή δυστυχώς κάποιοι συνηθίζουν να διαβάζουν παντα επιλέκτικά, αφαιρετικά και με φίλτρα στενά,που αποκλείουν όλους τους άλλους εκτός από τους ίδιους, πρέπει να διευκρινήσω, εξηγήσω, μεταφράσω, ότι το "κοπάδι" μπορεί να βρίσκεται σε όλες τις μεριές της βάρκας και να μαζεύεται μπας και τη βουλιάξει.
Δεν είναι σε μια μεριά μόνο...
Δεν υπάρχουν μόνο μπλε, πράσινα και κόκκινα πρόβατα...υπάρχουν και μαύρα και χρυσά.
Αμα είναι πρόβατο είναι πρόβατο κάθε χρώματος και απόχρωσης.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ <<
Προειδοποίηση: Να είστε ενωμένοι!
>> ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΥΡΗΣΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.
ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ .
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.
Ισαάκ Παπαδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Ισαάκ Παπαδόπουλος

29 Νοεμβρίου 2010 5:42 μ.μ.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ.
ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Ε.Δ
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.
ΑΠΛΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ",
ΚΑΤΑ ΤΟ "ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ".
ΒΛΕΠΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΓΛΩΣΣΟΠΛΑΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΝΑΠΩΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ`ΣΑΣ....ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ....ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ......μια μανουλα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!μια μανουλα...

Ανώνυμος είπε...

Ισαακ, αληθινά κανένας δε σου ζήτησε να ξεχωρίσεις την ήρα απ' το στάρι.
Άλλωστε όλα όσα γράφονται μπορεί και δεν πρέπει να είναι κατανοητά απ' όλους, αλλά μόνο από αυτούς που πρέπει.
Ο λόγος πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν το εντομοαπωθητικό...διώχνει μόνο τα ενοχλητικά έντομα..οι άνθρωποι δεν ενοχλούνται.
Αν πραγματικά αυτό που ζητάς είναι να είμαστε ενωμένοι, μη ξεγιελιέσαι...δεν είναι τα πράγματα πάντα όπως τα βλέπεις.
Εγώ δεν ανησυχώ, ας μαλώνετε τώρα για τα ασήμαντα, όταν χρειαστεί θα είστε ενωμένοι, όπως πάντα. Αλλιώς δε θα λεγόσασταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ευτυχισμένος είναι αυτός που έχει ελπίδα.
Απλά κάποιος πρέπει να κρατάει την ελπίδα πάντα ζωντανή.

Ανώνυμος είπε...

29 Νοεμβρίου 2010 12:50 μ.μ.

Το γεγονός ότι κάποιος γράφει καλά δεν σημαίνει ότι έχει μια σωστά δομημένη σκέψη, ούτε εξαγνίζει τα ελατήρια των λόγων και των κειμένων του.Στην περίπτωσή σου η εξαγωγή συμπερασμάτων που οδηγούν αναπόφευκτα στο κέντρο της κοινοτοπίας μιας φρασεολογίας πρόξενων της τροχοπέδης της δήθεν εξέλιξης,ειδωμένης υπό το πρίσμα της ζωής που ολισθαίνει από τα ράφια του ξέχειλου ψυγείου της καθημερινότητάς σου, τάσεται ένθεν κακείθεν. Φυγάνθρωπα νοήματα λοιπόν αγριολούλουδο.
Αποφεύγοντας την κοινότητα,[πρόβατα οι άλλοι], ουσιαστικά απορρίπτει την κοινωνική πλευρά του εαυτού του. Μόνο που η λέξη «πλευρά» είναι δυσνόητη, αν δεν στερείται κιόλας νοήματος. Από τα έξω προς τα μέσα, η αφαίρεση αρχίζει να παίρνει μορφή παρωδίας. Ο κόσμος μένει σε σπίτια, μαθητεύει σε θρανία, κάνει οικογένεια, εργάζεται, υπηρετεί στο στρατό, ψηφίζει, ταξιδεύει, συνομιλεί, ερωτεύεται, νοσηλεύεται σε νοσοκομεία, πάει στους ψυχογιατρούς. Αυτός τι θα κάνει;Έχει όμως τη δυνατότητα να παίξει με τους άλλους όπως παίζουν κι εκείνοι μαζί του. Θα στεγάσει το κορμί του, θα το ντύνει, θα πίνει το νερό της πόλης του, θα ανασαίνει τον αέρα των άλλων· αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί κάλλιστα να είναι δίψυχος. Αφού αδυνατεί να ζήσει αόρατος, άσαρκος, μονώτης υπεράνω αναγκών, θα χωρίσει το έξω από το μέσα και θα αναδειχθεί σε τσάμπιον της μεθοδευμένης μοναξιάς. Ποιος είπε ότι το ΕΓΩ δεν είναι κρύπτη, ανεντόπιστο κρησφύγετο;

Ανώνυμος είπε...

Τοιουτοτρόπως θα έλεγα ότι, και όποιος διαβάζει πολύ, δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνει και όλα αυτά που διαβάζει...
"ανέγνως, αλλ΄ουκ έγνως, ει γαρ έγνως, ουκ αν κατέγνως"
Να δανειστώ και εγώ κατι..από άλλον.
Αφού μάλιστα αντιλαμβάνεσαι ότι, κάποιος που γράφει καλά, δεν εξαγνίζει τα ελατήρια των λόγων και των κειμένων του, εσύ γιατι συνεχίζεις να εκφράζεσαι με δανεικά λόγια;;;Κινήσε με τα ίδια ελατήρια των άλλων που χρησιμοποιείς;;;Αυτοί το ξέρουν;;
Και μάλιστα επιμένεις να αφαιρείς επιλεκτικά (εδώ ότι προηγείται και εξηγεί τα επόμενα), επειδή ίσως είναι το μόνο που καταλαβαίνεις και δε σε βολεύει;;;;;
Ας τα βάλουμε λοιπόν προς τέρψη και επιμόρφωση του φιλοθεάμωνος κοινού (από το οποίο ταπεινά και ζητώ συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία)το λογοκριθέν από μέρους σου κείμενο: "Σκαστός από την κοινωνία των ανθρώπων, δεν πάσχει από μοναξιά, γίνεται αντικοινωνικός διότι βρήκε τρόπο να μιλάει με το Θεό.
Μοιάζει μόνος, αλλά δεν είναι. Αντίθετα, όποιος δεν εγκαταλείπει την κοινωνία, αλλά -τύποις κοινωνικός- αποφασίζει να ζήσει σε απόσταση από τους άλλους, έχει να λύσει αμέτρητα προβλήματα. Πριν απ’ όλα να καταλάβει σε βάθος τη συνύπαρξη"
Πάντως καμμια σχέση με εμένα προσωπικά, για να μη μπουρδουκλωνόμαστε εντελώς, αλλά αφού τη βαρκούλα για αλλού την τράβηξες να μην την αφήσουμε και στα αβαθή....ποοοντισον μας πηρεεε.
Η ουσιαστική διαφορά του "Εγώ" που δεν κατανοείς, σε σύγκριση με το "ένας από τους πολλούς" είναι ότι με το "Εγώ" αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεών σου και δε κρύβεσαι πίσω από την ασπίδα και τη δικαιολογία της μάζας στην όποια αποτυχία ή παρανομία σου.. Όπου "μάζα" η ομάδα,το κόμμα, η παρέα, το ασκερ, κατ' εμέ και " η κοινότητα" κατ' εσέ.
Δηλαδή καμμία σχέση με θέμα κοινωνικοποίησης. Αυτό είναι λογικό να μη μπορεί να το κατανοήσει κάποιος που συνήθισε να ζεί στο ψέμα, να ντρέπεται γι' αυτό που δεν είναι (προφανώς χωρίς λόγο),γενικά κάποιος που μισεί την αλήθεια...Εικονική πραγματικότητα.
There's a kid who had a big hallucination, making love to girls in magazines (Final Cut-Pink Floyd)
Πρόβατα δεν είναι όλοι οι άλλοι (άρα ή γενικότερη έννοια της κοινωνίας) και αυτό μπορεί κανείς να το διακρίνει αν διαβάσει ψύχραιμα και καλοπροαίρετα το σχόλιό μου. Μιλάω ξεκάθαρα "για άτομα που....θέλουν πάντα να είναι σε κοπάδι..."
Και μια διευκρίνηση για το τέλος του δικού σου σχολίου(κι ας μην είναι ουτε αυτά τα λόγια δικά σου):
Ανεντόπιστα κρησφύγετα, δεν υπάρχουν γιατί ΕΔΩ πάντα υπάρχουν εφιάλτες. Ακόμα και ο Γρ. Αυξεντίου με τα δεκάδες κρυσφήγετα , από το Τρίκωμο μέχρι το Μαχαιρά, την πλήρωσε από έναν ακόμα "Έλληνα" Εφιάλτη!!!
Μα από ποιόν;;;
Χα χα ακόμα και εκεί ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, οι κοσμικοί στους μοναχούς και οι μοναχοί στους κοσμικούς.....
Γι αυτό και τέρμα οι Ήρωες. Τουλάχιστον όπως τους συνηθίσατε από την ελληνική μυθολογία....
πεθαμένους.