Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πότε θα φυσήξει ένας άνεμος δυνατός..

..αλλά όχι για να παρασύρει "ένα κομμάτι πανί" αλλά ένα ολόκληρο κόσμο συμβιβασμού και παρακμής..

ΠΑΡΟΝ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όλα τα "ρυθμίζουν" όπως θέλουν, επειδή μας δουλεύουν με το να βρίσκουν τους φοροδιαφεύγοντες και αμέσως να εφευρίσκουν την περαίωση για να τα κουκουλώνουν, επειδή στρατιωτικοί, ιερείς, δημόσοι υπάλληλοι είμαστε αντιπαραγωγιγικοί,και επειδή ΠΟΤΕ όλοι αυτοί που τα λένε και μας καταντήσαν έτσι τώρα ΔΕΝ θα πληρώσουν, πρέπει πλέον ο κόσμος ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!
Μερικώς το εφαρμόσαν το καλοκαίρι, αλλά και πάλι πρέπει να ενεργοποιηθεί ο λαός.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ανεξαρτήτως το ποιον αντιπροσωπεύουν) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΡΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

κύριοι μας δουλεύουν κανονικά δέστε τις νέες αντικειμενικές αξίες των οικοπέδων στη Δάφνη 1600 Ευρώ και στην πεντέλη ούτε το 1/3, δέστε στο χαλάνδρι, Βριλήσια κ.λ.π αξίζει τον κόπο...αυτός ο λαός πάντα κοιμόταν ορισμένες ηγετικές φυσιογνωμίες πάντα τραβούσαν μπροστά και το κοπάδι από πείσω έβοσκε..γεμάτη η Ελληνική ιστορία από τέτοια παραδείγματα...ο Πλαστήρας διοικούσε Μεραρχία στην Μικρασιατική Εκστρατεία ως Ταγματάρχης...δέστε απελευθέρωση Ιωαννίνων, ,Μακεδονικό αγώνα, το ΟΧΙ του Μεταξά ....οι κυβερνώντες και οι υψηλά ιστάμενου απόντες...ανύπαρκτοι...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 4:51 καλό το σχόλιο,αλλα όταν αναφερόμαστε σε ιστορικά πρόσωπα ή ιστορικά γεγονότα καλό θα είναι να σκεπτόμαστε λιγάκι. Ο Πλαστήρας στη Μικρά Ασία ήταν Συνταγματάρχης όχι Ταγματάρχης. Μάλιστα είχε αποκτήσει το βαθμό απ την εκστρατεία στην Ουκρανία.
Το οτι αναδείχτηκε........ τούτο οφείλεται και σις αδυναμίες των Ανωτάτων Αξκών μας στην εκστρατεία αυτή. Σε οτι αφορά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων ,δεν αντιλαμβάνομαι τιεννοείς,αλλ εξ όσων γνωρίζω,υπήρχε συνεργασία του τότε Διαδόχου Κων/νου με τον πρωθυπουργό. Δεν είναι όλοι το ίδιο.Υπηρξαν και πολιτικοί τύπου Βενιζέλου (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ παρακαλώ)που η πατρίδα τους οφείλει.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

ναι έχεις δίκιο ήταν Σχης όσο για τα Ιωάννινα ξέρουμε την προσφορά των Βελισαρίου και Ιατρίδη τώρα όσον αφορά το Βενιζέλο υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αρθρογραφία Βενιζέλου και Μεταξά που ξεκίνησε το 1934 στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ και αξίζει τον κόπο να διαβαστεί..και ίσως γίνει αντιληπτό ποιος οφείλει σε ποίον.

Ανώνυμος είπε...

κουιζ. ποιος κατ ονομα ελλην πολιτικος ειχε το πατριωτικο τιτλο ¨ ορτινατσα της adant;? ποιος κατ ονομα ελλην πολιτικος εφερε το συμμαχικο στολο και το μπαιρακταρη και απεκλεισε την αθηνα? για ποιον κατ ονομα ελληνα πολιτικο εγινε το αναθεμα απο τον αθηναικο λαο ,στο πεδιο του αρεως και μεχρι σημερα αποκρυπτεται το γεγονος απο τους νεοελληνες? αναμενονται απαντησεις εστω και με τη βοηθεια πολιτικων[κοινου] γιατι θα ακολουθησουν και αλλα πιο hot εθνικα κουιζ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλοι άνθρωποι μεγάλα και τα λάθη τους. (κάπως έτσι το κατέγραψε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης)Δηλαδή και ο Κολοκοτρώνης χλεβάστηκε και οχι μόνο,όπως και πολλοί που έχουν αναγνωριστεί για την προσφορά τους στην πατρίδα .Τι σημαίνει αυτό;Eναι δύσκολο ακόμα και σήμερα με την εξάρτηση που έχει ο λαός προς τους πολιτικούς να οργανωθεί έστω κατι αντίστοιχο του αναθέματος;