Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές στην ΕΑΑΣ

Το νόμιμο και το ηθικό για τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ

Πληροφορούμαι ότι εδώ και αρκετές εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Κοράκης Γ. επισκέπτεται τα παραρτήματα της ενώσεως αποστράτων σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά μέσα στα καθήκοντα του είναι και η ενημέρωση των στελεχών και η επαφή μαζί τους προκειμένου να ενημερώνεται και να επιλαμβάνεται της λύσης των προβλημάτων τους, αν και απ' όσο δύναμαι να γνωρίζω δεν έπραξε στα τρία έτη της θητείας του ως πρόεδρος τα δέοντα. Αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτό είναι, από τη στιγμή που έχουν προκηρυχθεί εκλογές, "ηθικό" να κάνει στην ουσία προεκλογικό αγώνα με χρήματα της Ενώσεως, δηλαδή όλων των εν ενεργεία και αποστράτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς. Γιατί δεν αναθέτει ισομερώς σε όλα τα μέλη του ΔΣ τις ενημερωτικές επισκέψεις στα παραρτήματα; Καλώ τον κύριο Κοράκη, εφ' όσον προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα εκ νέου για την θέση του προέδρου της ΕΑΑΣ, να επιστρέψει στο ταμείο της Ενώσεως Αποστράτων τα χρήματα τα οποία κοστίζουν τα ταξίδια του από την ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή των εκλογών για το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ. Επιπλέον να μας γνωρίσει με ποια απόφαση του ΔΣ έχουν αποφασισθεί αυτές οι επισκέψεις κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Σχης ε.α. Σπ.Σταματόπουλος



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι οι συνάδελφοι ώστε στις επικείμενες εκλογές να εκλέξουμε ηγεσία που θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα μας και όχι για να μας εκπροσωπεί στις καταθέσεις στεφάνων και να φροντίζουν μόνο πως θα είναι αρεστοί στην εκάστοτε κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω και ελπίζω να υπάρξει απάντηση. Αυτά τα ταξίδια ποιος τα πληρώνει; Αν τα πληρώνει ο ίδιος καλά κάνει. Αν όμως πληρώνονται από τον Π/Υ της ΕΑΑΣ, τότε είναι απαράδεκτο. Και είναι απαράδεκτο από τις εισφορές μας υπερ ΕΑΑΣ κάποιοι να κάνουν ταξιδάκια αναψυχης με ιδιοτελείς σκοπούς

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΕΚΛΕΞΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατηγός Κοράκης όταν ήταν και πάλι υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές, είχε επισκεφθεί τον Έβρο και είχε δηλώσει ότι θα προσπαθήσει μια φορά το χρόνο να περνάει από τις Ενώσεις, να ανταμώνει με συναδέλφους, να λέμε τα προβλήματά μας κλπ.
Αν τον ξαναείδατε εσείς, τόν είδαμε και εμείς... (τουλάχιστον στο Βόρειο Έβρο)
Μου θύμισε τους βουλευτές, που όταν κάνουν προεκλογικό αγώνα, πάνε σε όλες τις λαϊκές αγορές, ακόμα και της .. κολοπετινίτσας, για να δούν τους αγρότες και να ακούσουν τα προβλήματά τους από κοντά. Μετά ξαναπάνε τις επόμενες εκλογές..
Επίσης μας είχε πει, τότε, τη μια και μοναδική φορά που ήρθε, ότι θα έκανα ενέργειες για να είναι "αιρετοί" και οι πρόεδροι των Αποστράτων κάθε Νομού. Τελικά τίποτα.. αέρας κοπανιστός
Αγαπητοί συνάδελφοι, δεν μας λογαριάζει κανείς, γιατί δεν έχουμε ούτε φορτηγά, ούτε τρακτέρ, για να κλείνουμε τους δρόμους, αλλά ούτε και διακόπτες να κλείνουμε το ρεύμα....
Τουλάχιστον ας επιλέξουμε άξιους εκπροσώπους που θα αγωνιστούν για μας και να μην γράφουν μόνο άρθρα στην εφημερίδα μας

(ένας ακρίτας από πολύ ψηλά, εδώ που μπαίνει η πινέζα στο χάρτη)

Ανώνυμος είπε...

Οι στρατηγοί δεν ενδιαφέρθηκαν όσο ήταν σε ενέργεια να λύσουν βασικά προβλήματα, πως είναι δυνατόν να τα καταφέρουν τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Και αυτό πολύ σωστό (για την ανάρτηση 8:37)

Ανώνυμος είπε...

Γιατι οποιος ε.α συναδελφος του ΣΞ δεν κατοικει σε περιοχη που να εχει σχηματισμο με ΚΑΑΥ δεν εχει δικαιωμα δήλωσης παραθερισμου σε αυτα?
Εχω απευθυνθει γραπτα και τηλεφωνικα με την ΕΑΑΣ περασαν καπου 2 χρονια και ενα τοσο απλο θεμα δε μπορουν να λυσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ επαναλαμβάνει αυτά που κατηγορούσε τον πρώην πρόεδρο κ.Καλεντερίδη.
θα πρέπει να ντρέπεται.
Λυπάμαι πολύ.