Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παραίτηση Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων

Νέος γενικός διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων ο υποπτέραρχος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός του ΓΕΑ Δ.Γεωργιόπουλος

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου έγινε αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει από τις 21.9.2010 ο Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Βασιλάκος.
Ο κ. Βασιλάκος υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου να προγραμματίσει τη νέα φάση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, αφού ολοκλήρωσε έναν μακρύ κύκλο στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ και μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου παραμονής στη θέση του υπό τη σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον κ. Βασιλάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε με στόχο την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τον παρακάλεσε να παραμείνει στη θέση του από την ημέρα της υποβολής της παραίτησής του έως την ημέρα της επίσημης αποδοχής της.
Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας νέος Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ διορίστηκε ο υποπτέραρχος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός του ΓΕΑ κ. Δημήτριος Γεωργιόπουλος.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δουμε τωρα λοιπον και:

α. Το βιογραφικο του νεου ΓΔΑΕΕ.
β. Το εργο που θα κληθει να διεκπεραιωσει.

ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ, ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΄΄ΠΟΚΟΠΙΚΟ΄΄ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΒΙΒΑ ,ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ,ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΒΙΔΑ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΟΥΖΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΚΟΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ; ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΕΚΑΝΕ. ΠΟΚΟΠΙΚΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΗ., ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιζει και μπαίνει στο παιχνιδι ο Σμπώκος θα τον θυμάται καλά ο Γεωργιόπουλος. Αλήθεια υπάρχει το πόθεν έσχες του Σπώκου; Το έχει δει κανείς.; Ήταν και ο αλουμινάς που μίλαγε πολύ για τα σπίτια που αγοράσθηκαν ξαφνικά. Γεωργιόπουλε τώρα υπάρχουν τα BLOGS για να μάθει ο λαός την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;