Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Οι 300 του @rmy@lert

Οι 300 συμπολεμιστές μας στην πορεία προς την δικαίωση των στελεχών στα καθημερινά τους προβλήματα μέσω της ενημέρωσης τους και την πίεση που ασκούν στην φυσική τους ηγεσία.

Ως Διαδικτυακός Σύνδεσμος Στελεχών ΕΔ @rmy@lert εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου προσπαθούμε να κάνουμε ότι το καλύτερο για την ενημέρωση των στελεχών των ΕΔ. Ίσως να έγιναν και λάθη ή παραλείψεις αλλά σίγουρα τίποτα δεν ήταν εσκεμμένο. Χάρη στην αγάπη και την αμέριστη υποστήριξη των αναγνωστών bloggers που έφτασαν και ξεπέρασαν τους 300 εξελιχθήκαμε διδαχθήκαμε και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε από τεχνικά θέματα έως τις «λακκούβες» του δρόμου που διαλέξαμε σαν bloggers.

Δεν θα παραλείψουμε όμως να αναφέρουμε την μεγάλη κινητήρια δύναμή μας. Τους κατά μέσο όρο 5000 επισκέπτες μας ( 20.000 επισκέψεις άρθρων καθημερινά)  ανά ημέρα και συνολικά τους 2500000 περίπου επισκέπτες μας σε ενάμιση χρόνο. Αυτό μας δεσμεύει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Υποσχόμαστε ότι με συνέπεια στις αρχές που έχουμε διαμορφώσει θα παραμείνουμε πιστοί στην εγκαιρότητα την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα συνεχίζοντας την ενημέρωση των στελεχών των ΕΔ. Περιμένουμε τις απόψεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τις ειδήσεις και τα θέματα που θέλετε να αναδείξουμε πάντα σε κόσμιο πλαίσιο με λογικά επιχειρήματα και γνώμονα την αλλαγή των κακώς κειμένων.

Συντακτική Ομάδα @rmy@lert

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιστε την καλη δουλεια Army Alert

Arcangelo

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλουθώ ανελλιπώς την ιστοσελίδα και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώνομαι για τα προβλήματα των στελεχών αλλά και για τις απόψεις των.Θερρμά συγχαρητήρια λοιπόν και σας εύχομαι καλή συνέχεια.Οφείλω όμως να εκφράσω και την πικρία μου, όταν πολλές φορές στα πλαίσια του διαλόγου και της ελεύθερης έκφρασης του λόγου παρουσιάζονται θέσεις -απόψεις που δεν αρμόζουν στο ύφος της ιστοσελίδας. Δεν είναι δυνατόν να εκτοξεύονται ένθεν κ ακείθεν υβριστικές φράσεις εναντίον αλλήλων επειδή διαφωνούν ή έχουν, ορισμένοι, διαφορετική πολιτική ή διαχειριστική άποψη.Καλή είναι η ελευθερία αλλά χρειάζεται μέτρο γιατί με τη γλώσσα του λιμανιού ή του πεζοδρομίου γινόμαστε ρεζίλι των σκυλιών.Γινόμαστε ρεζίλι σε ανθρώπους που περίμεναν ή περιμένουν περισσότερο ήθος και σωφροσύνη από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.Tουλάχιστον όποιος συμπεριφέρεται έτσι ,να βάζει και τα στοιχεία του άμα εχει το σθένος,διαφορετικά λυπάμαι αλλά μήπως δεν πρέεπι να δημοσιεύονται.(Μακρυά από μένα η λογοκρισία).
Πλαστήρας

@rmy @lert είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 2:40 μ.μ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑΓΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ή ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ; ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ; ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΦΙΛΙΚΑ army alert