Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΣ,

Με μεγάλη έκπληξη , καθόσον δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αντιδράσεις, είδαμε την επιστολή που στείλατε στον κ. Παπανδρέου με αφορμή τις προσβλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.




Στο κλείσιμο της επιστολής σας απαιτείτε από τον κ. Παπανδρέου είτε να υποχρεώσει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης να ζητήσει συγγνώμη από τις χιλιάδες των συναδέλφων μας που θίγονται από τα όσα είπε εις βάρος μας, είτε να διαχωρίσει επισήμως τη θέση του από τα λεχθέντα από αυτόν.

Επειδή έχουν περάσει ήδη 4 μέρες και δεν έχει συμβεί τίποτα από τα παραπάνω , είναι δε περισσότερο από βέβαιο ότι με την πλήρη απαξίωση των στελεχών από τους πολιτικούς , δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει κανένας συγγνώμη , περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την επόμενή σας κίνηση.

Πιστεύουμε ότι η μεγάλη έκπληξη και οργή των μελών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, δεν εξαντλείτε σε μια απλή επιστολή.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΤΡΑΝΤΗΝ ΧΟΤΖΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..... ΕΠΙ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!!!!
konstantinos